icon

Nico Bebetto

mary279
5. feb 2013

Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉

dianab
10. apr 2015

@lena91 krásne fotky, práve včera sme objednali tento kočiarik aj presne v tejto nádhernej farbe 😵 😵 veľmi ho už čakám 🙂 Môžem Vás poprosiť aby ste hodili 1 fotku ešte ako vyzerá kočiarik zvnútra? Akú má vložku a tieto bezpečnostné popruhy? Som zvedavá moc.. Ďakujem krásne... Krásna dcérka 🙂

lena91
10. apr 2015

nemam vyfoceno :-\ ale az pujdeme ven tak vyfotim 🙂 ty pasy tam jsou dobre delane ale moje v nich breci, chce koukat, tak pokazdy trnu strachy aby nevypadla 😀 a doporucuji koupit na teple dny univerzalni vlozku od emitexu 🙂 mame ho ve stejne barve jako fusak a rukavnik a ten material te vlozky je opravdu vice pohodlnejsi pro detatko pri kontaktu s kuzi 🙂 A kdyz se upatlana tak se to jen vypere, za to ta puvodni vlozka v kocarku nee :-\

matkovazuzka
10. apr 2015

Tak už aj my sa vozíme 😊 dnes prvá vychádzka zatiaľ spokojnosť, aj drobcovi sa dobre spinkalo ☺ máme tmavomodrý so sivou károvanou a strieborná konštrukcia ..

matkovazuzka
10. apr 2015
inkognitodv
11. apr 2015

Holky,prosím Vás.Padá některé z Vás bouda (stříška) u Bebetta Nica? Nám se neustále v pantech povoluje a pak šíleně padá.Jak jste to případně řešiliVy.MAnžel to vždycky utáhne ale jedno dvě natažení a už to padá zas.☹ Myslíte že je to na reklamaci?

betka011
11. apr 2015

@inkognitodv ahoj, my sme mali taky isty problem, muz to namazal zamykacom zavitov, dotiahol a odvtedy je pokoj, pekne drzi, nic sa nepovoluje

vianocka85
12. apr 2015

Holky, aky je rozdiel medzi bebettom 2014 a 2015?idem objednavat ...a neviem ktory.. DAKUJEM

ninka1614
12. apr 2015

@vianocka85 2015 na striske ako je zips, tak uz nie je zakryty, spredu ako je slnecna clona tak tam nie je napis bebetto,ma navyse este mas na madlo medzinozicky-neviem ako sa to presne vola a niektore farby maju karovanu strechu a podlozku ...to je asi vsetko, inak je konstrukcia rovnaka

merssii
14. apr 2015

@lena91 Ten je nádherný. Můžu se zeptat, to je kolekce 2015? A jaký je to odstín? Děkuji

merssii
15. apr 2015

@dianab Můžu se zeptat jakou přesně máte barvu Bebetto nico? Děkuji

dianab
15. apr 2015

@merssii ak pojdete na ekociky.sk tam je tento kocik farby c. 277. Je to podla mna magenta, fuchsiova ruzova. Nazivo je ovela krajsi ako na fotke. Vcera mi dosiel a je krasny. 🙂

merssii
15. apr 2015

@dianab Právě, že jsem viděla tuhle barvu z kolekce 2014 a byla krásně růžová, ale teď už mají všude jen kolekci 2015 a tam je barva pod č.277 spíš světle fialová. Pokud budete tak ochotná, mohla byste poslat fotku jak vypadá ve skutečnosti? Děkuji moc 🙂

dianab
15. apr 2015

Neviem pridat fotky do fora neviem preco ale kuk moj fotoblog... @merssii

merssii
15. apr 2015

@dianab Děkuji, vypadá opravdu krásně 🙂

aduuus
15. apr 2015

baby ja mám nico od minulého roka od novembra a popravde nie som moc spokojná... začalo klepať ložisko, kolesá sú nejaké také...neviem to nazvať, akoby rozhegané kus, vadí mi, že sú tam len pásy a medzi nôžkami nie je polstrovanie, čiže ak dieťa ešte nevie sedieť a šmýka sa do predu, tak medzi nôžkami to tlačí, navyše aj keď dám ten stredový pás natesno, tak sa vždy uvoľní, strieška nedrží keď je zložená v jednej polohe zároveň s operadlom, ale padá do zadu, problém je aj s taškou, lebo keď mám kočík proti smere jazdy, tak taška zavadzia na nôžky, nánožník úplne nedolieha, pripadá mi ako by bol oveľa väčší než má byť :(

betka011
15. apr 2015

ani ja som neni nadsena, uz by som ho isto nekupila, kopec veci uz nieje ako by malo byt a nemam ho ani rok, uz som ho 2x reklamovala, este raz a chcem peniaze, preto som kupovala novy kocik aby mi vydrzal a nie aby bol kazdu chvilu v oprave

aduuus
15. apr 2015

@betka011 ja by som ho uz tiez nebrala :( jedine co je na nom fakt ale fakt super, su kolesa, v zmysle, ze este ani raz som ich nemusela fukat :DDD

betka011
15. apr 2015

@aduuus no ja som ich uz fukala 2x, raz som menila lebo bol defekt a jedno uz bolo v oprave 😀

dianab
15. apr 2015

Je to individualne... jeden chvali druhy nie.. tak je to pri vsetkom.. dufam ze 1.5 roka vydrzi. Ine neriesim

aduuus
15. apr 2015

@betka011 fuha tak to ja muim poklopat, som moc spoko co sa tohoto tyka, predtm som mala bexu a tie som kazdu chvilu fukala aj menila...uz som mala nervy

mirkaze
16. apr 2015

najdu sa tu aj take, ktore nemaju problem so strieskou a su 100% spokojne?

lowike
16. apr 2015

@mirkaze jasné, mám ho 9 mesiacov a všetko super funguje 🙂 strieška drží v ktorejkoľvek polohe a keby kupujem koč dnes, kúpila by som ten istý (resp. ver. 2015, aby tam bol aj ten pruh medzi nožičkami na madle)

vianocka85
16. apr 2015

Mamicky co si myslite o ciernom bebette pre dievcatko?

lowike
16. apr 2015

@vianocka85 kľudne, prípadne tam daj peknú ružovú podložku (a na strechu mašlu) a bude prekrásny - ja mám pre dievča tmavomodrý a chystám sa doň ušiť bodkovanú červeno-bielu podložku ...

dianab
16. apr 2015

@vianocka85 Ja vo vseobecnosti cierne kociky neznasam.. nechapem kto to vobec vymyslel... ved to ma byt ako moderne? Smutocna farba? Ja som za farebne a bebetto ma krasne farby.

mirkaze
16. apr 2015

@lowike a nevies na akej stranke najdem 2015?ja som kukala na e-kociky. A aku mas farbu?

ninka1614
16. apr 2015

@mirkaze ja som kupila 2015 na aladdin.sk

dianab
16. apr 2015

E kociky su lacnejsie o 10 eur a zadarmo je doprava. Odporucam velmi rychle dodanie.. mam 2015 a je perfektna. @mirkaze

matkovazuzka
16. apr 2015

@andrejkakasova prosim to je podlozka z emitexu ? Dakujem

andrejkakasova
16. apr 2015

@matkovazuzka ahooj ano je to emitex 😉