icon

Nico Bebetto

mary279
5. feb 2013

Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉

mirkaze
28. mar 2015

@svetlusska a aka je ta fialova?bo mne to skor pride ako modra

svetlusska
28. mar 2015

@mirkaze taka slivkova 🙂 ale tak vtedy ked som ho kupovala mali na predajni iba tento a cierny..a viac sa mi pacil fialovy...

lowike
29. mar 2015

@matkovazuzka ak chceš vidieť, ako tam tá taška vyzerá, pozri str. 33 - ja toto riešenie veľmi odporúčam, lebo nemusím skladovať potom po pol roku používania veľkú vaničku 🙂
v lete sme použili ako vaničku a ešte teraz používame ako fusak (sololit zo spodu sme vybrali, aby sa to dalo aj dať na sedenie)

matkovazuzka
29. mar 2015

@lowike jej dakujem za tip presne nad takymto vyuzitim premyslame 🙂

matkovazuzka
29. mar 2015

maminy prosim vas kde ste kupovali na kocik siet proti hmyzu ?

lowike
29. mar 2015

@matkovazuzka myslím, že bude sedieť univerzálna kúpená v hocktorom kočíkovom obchode alebo v dm drogérii, ale nie je to taká nutnosť - ja som pri prvej dcérke mala a nevyužila a pri druhej dcérke nemala a ani nepotrebovala (ale zase ani jedna nebola taká, že by mi prespala 3 hodiny v kočíku na terase pred domom :P )

mirkaze
29. mar 2015

@svetlusska mohla by si mi prosim ta poslat realne foto 🙂 a aky je nanoznik? bo som citala, ze je dost volny

mirkaze
29. mar 2015

@macica7 ahoj, nasla si ho niekde v okoli TN?

anaka
29. mar 2015

Obraciam sa na záujemkyne o Bebetto nico. Mám čierne Nico s bielou konštrukciou, kúpené 02/2015, čierna prebalovacia taška Babylove. Zvažujem výmenu za ľahší kočík, lebo ho nosím pravideľne po schodoch. Nemáte záujem niekto o výmenu za Valco baby snap 4 2015 alebo Inglessina Espresso 2014/2015 /doplatím rozdiel/ prípadne jazdený Baby jogger city mini 4 /doplatím/ V okruhu cca 50km od Trnavy prídem autom osobne. Alebo ho ponúkam za 160Eur /PC 184Eur/+taška 18Eur/PC 23Eur/. Dakujem. 🙂

svetlusska
29. mar 2015

@mirkaze no ono aj by som rada ale vzhladom nato ze ho uz asi cca rok nepouzivame tak je rozlozeny..

anaka
Odpoveď bola odstránená
mescas
2. apr 2015

Baby, má niekto na predaj vajíčko a vaničku ku kočíku Bebetto nico?

lena91
2. apr 2015

Tak vcera mi dosel kocarek a je uzasnej!! Dnes jsme s dcerou vyjely ven a male se z kocarku nechce ani vylezt 🙂 Akorat teda ten nanoznik je nedomyslenej, pekne tam fouka, ale kdyz se dovnitr nacpe deka, je tam teplicko a nanoznik lepe drzi 🙂

lena91
2. apr 2015

@ninka1614 Nakonec jsem objednalaa ruzovy, ale je spi krasne fialkovy, je moc krasny 🙂

ninka1614
2. apr 2015

@lena91 mohla by si poslat foto pls? 🙂

tama321
2. apr 2015

@lena91 Prosím ta dá sa dat ložná čast uplne ležmo? Da sa tam dietatku v pohode spat? DAKUJEM

anaka
2. apr 2015

Dodatocne sa ospravedlnujem, za ten prispevok so smajlikmi, v tom mali prsty deti. ☹ nejde to dat prec, prepacte.

anaka
2. apr 2015

@lena91 davam nanoznik popod madlo a zastrcim vedla dietata v sedacke, vtedy nefuci.

anaka
3. apr 2015

Da sa dat uplne do lahu, v tychto kocikoch sa dobre spi. Nam v nom mala prespi dlhsie ako v hlbokom. Asi aj vdaka dlhej strieske.

anaka
3. apr 2015
garonka
3. apr 2015

Dievčatá, budem predavať naše bebetto nico v tyrkysovej farbe so sivou konštrukciou za 140 €, v záruke je ešte do 08/16. Gratis k nemu necham rukavnik emitex. Kočík ešte nemám nahodený v bazáriku.

lena91
3. apr 2015

@ninka1614 Fotku mám zatím jen co jsme jezdili doma v obýváku :D jestli to bude stačit... venku jsme byli jen jednou, furt tu hodně prší a sněží a fouká, tak musíme počkat na lepší počasí...

lena91
3. apr 2015

@tama321 Ano, není to úplná rovina, ale krásně se tam miminko vyspí 🙂 Akorát moje cácora moc nespí, je hyperaktivní, takže chce jen sedět v kočárku a koukat 🙂 A je tam opravdu místa habaděj 🙂 Když sme šli ven, dala jsem jí do fusaku, na to ještě měla teplou deku a nánožník a krásně seděla a koukala 🙂 A nejlepší je ta stříška, která je opravdu vychytaná... Když je slunce, stáhne se níž, když je hezky tak zas nahoru,když fouká nebo mrholí, tak se zase stáhnout dolu... super 🙂

lena91
3. apr 2015

@anaka To je super nápad 🙂 Určitě vyzkouším 🙂 Já jsem koukala, že když se dá taková ta část na nožičky dolu, tak to i hezky drží ten nánožník, ale pokud ho mám nahoře, tak to moc nesedí, ale utěsnila jsem to dekou a dobrý 🙂

lena91
3. apr 2015

Maminky, jen se chci zeptat, když s ním jezdím, mě se zdá, že mi přední kolečka jakoby odskakují od země, jako že hodně skáčou... Tak nevím, jestli je to správně, nebo ne ☹

martinka46
3. apr 2015

Mate niekto na predaj tasku na kocik v ciernej alebo ruzovej farbe ? Je aj original taska bebetto nico? A sietku ? Ďakujem

lennulik1
3. apr 2015

@mescas ahoj, ja mam na predaj vajicko na bebetto. pouzivali sme ho na aquarius, ale na nico stoja nove adaptery len cca 12€.

anaka
3. apr 2015

@lena91 neviem, co tym presne myslis...mozno treba skontrolovat, ci su spravne dofuknute kolieska.
Mne kazali v predajni namastit hned ako ho zacnem pouzivat, vsetky kolieska a osky. Pouzila som bielu vazelinu.
Mozno ide len o to zvyknut si, ako sedi na chodniku...

lowike
4. apr 2015

@mescas mám na predaj tmavomodrú vložnú fusako-tašku Emitex namiesto vaničky + vajíčko Romer Baby Safe Harry + adaptéry na Nico Bebetto - všetko spolu za 60 EUR

lena91
9. apr 2015

Tak posílám fotky kočárku, konečně jsem dneska mohla udělat nějakou pěknou fotku 🙂 Mám teda verzi 2015