Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
Ahojte.nemate niektora problem s kolesami?mam kocik tyzden,na kolesach su akokeby osmicky,cely kocik hadze aj vnutri na uplnej rovine.neviem,ci je to dovod k reklamacii.
@mirkaze
@lienka05
so strieškou mám ja osobne taký problém, že keď je "zložená", teda je vzadu tak mi padá do najspodnejšej polohy, neudrží sa pekne nad operadlom, a tiež keď dávam sedačku do polohy "ľah" tak tam zavadzia časť zo striešky, musím to vždy nadvihovať, lebo mi nejde spustiť operadlo. Čo sa týka kolies, tak sú nejaké rozhegané, v jednom klepe ložisko, po odbrzdení ostávajú kolesá zaseknuté, musím nasilu s nimi hýbať, keď skladám kočík do auta, tak je tiež problém, lebo predné kolesá sa výdy nejaho zaseknú do košíka a nejde ho zložiť
kočík mám od novembra 2014
Ufff... klop klop na drevo ale s mojou 2015 taketo problemy vobec nie su.. pevny je perfektne..
Nestraste,vcera som ho objednala 🙂
@lena91 Aha, protože na těch vašich fotkách je ten kočárek nádherný. Ale když jsem ho hledala na fotkách z té kolekce, tak tam je uvedený ve světle fialové barvě a ta mě teda vůbec nezaujala. Proto jsem začla uvažovat raději nad tou červenou. Tak to jste mě potěšila, že ta fialová je ve skutečnosti úplně jiná. A můžu se zeptat kde jste kočárek objednávala?
Máte prosím někdo bebeto nico 2015 v té červené barvě? Jestli můžete poslat fotku jak vypadá ve skutečnosti ta červevná
Chcem sa opytat , da sa na kocik Nico bebetto nasadit aj autosedacka ? Mate s tym niekto skusenost ? Ďakujem
@martinka46 áno, ja používam napr. Romer s adaptermi, tiež sa dajú kúpiť adaptéry na maxi cosi, alebo sa dá kúpiť sedačka od Bebetta tuším berber carlo sa volá a tá je už s adaptérmi na Nico
@lowike dakujem 😉
Ahojte, mam kocik bebetto Nico plus kupovany v roku 2013 a veru posluzil mi velmi dobre, perfektny kocik, lahko ovladatelny, nepremokavy a ani slnko farbu nevytiahlo....neviem si vynachvalit....ak by ste mali niekto zaujem,momentalne ho predavam, farba ruzovofialova,cena 100€.
Děkuji 🙂
Maminky kupin nico v chlapcenskych farbach ak mate ponuknite dakujem
Baby,aku tasku ku kociku pouzivate?
Ahojte neviete kde v bb by som ho mohla kupit? dakujem
Baby fakt nikto neviete chcem ho kupit len cez bazar a potrebovala by som ho najskor vidiet
Baby nepredavate drziak na pohar alebo organizer na Nico?? popripade aky drziak pasuje na ten hacik alebo ako to nazvat na konstrukcii?
Vdaka 😉
Ahojte uz ho mame doma len nam problem baby poradte mala sa mi strasne smyka v nom poradte daco 😯

@andrejkakasova dakujem ☺