icon

Nico Bebetto

mary279
5. feb 2013

Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉

matkovazuzka
17. apr 2015

@andrejkakasova dakujem ☺

mirkaze
17. apr 2015

@dianab 2015 si kupovala na e-kociky? bo tam nepisu, ake je to verzia. a aku mas farbu?

dianab
17. apr 2015

@mirkaze ja mam 277 farbu... no mala by to byt 2015 lebo ma rozdelovac medzi nohami, nie?

mirkaze
17. apr 2015

@dianab a je taka aj v skutocnosti ako na obrazku? ja rozmyslam nad tou fialovou, len sa bojim ako bude vyzerat v skutocnosti. a aky je material striesky?

dianab
17. apr 2015

@mirkaze pre mna este krajsi ako na fotke... material je taky sustavy akokeby.. vies ako to myslim .. vyzera to byt nepremokave. Perfektny je.. zipsuje sa ku konstrukcii.. som velmi spokojna s nim.. inak v mojom fotiblogu mam fotku..

mirkaze
17. apr 2015

@dianab a so strieskou nemas problem? ked sa tu vela bab na nu stazuje? 🙂 som viac menej pren rozhodnuta, len nad farbou stale rozmyslam. a objednavala si cez e-kociky, vsak?

lowike
17. apr 2015

@mirkaze ja mám tmavomodrú

dianab
17. apr 2015

@mirkaze nie vobec so strieskou nic aj ked ju uplne stiahnem ked spi, drzi... ano ekociky a dodali na treti den od objednacky. Supis..

lienka05
19. apr 2015

Ahojte.nemate niektora problem s kolesami?mam kocik tyzden,na kolesach su akokeby osmicky,cely kocik hadze aj vnutri na uplnej rovine.neviem,ci je to dovod k reklamacii.

aduuus
19. apr 2015

@mirkaze
@lienka05
so strieškou mám ja osobne taký problém, že keď je "zložená", teda je vzadu tak mi padá do najspodnejšej polohy, neudrží sa pekne nad operadlom, a tiež keď dávam sedačku do polohy "ľah" tak tam zavadzia časť zo striešky, musím to vždy nadvihovať, lebo mi nejde spustiť operadlo. Čo sa týka kolies, tak sú nejaké rozhegané, v jednom klepe ložisko, po odbrzdení ostávajú kolesá zaseknuté, musím nasilu s nimi hýbať, keď skladám kočík do auta, tak je tiež problém, lebo predné kolesá sa výdy nejaho zaseknú do košíka a nejde ho zložiť
kočík mám od novembra 2014

dianab
19. apr 2015

Ufff... klop klop na drevo ale s mojou 2015 taketo problemy vobec nie su.. pevny je perfektne..

mirkaze
19. apr 2015

Nestraste,vcera som ho objednala 🙂

lena91
21. apr 2015

@lienka05 Mě to taky tak dělá, ale to bude asi odpružením, nezdá se mi to, jako chyba

lena91
21. apr 2015

@merssii Ano, je to kolekce 2015 a ale nepamatuji si číslo barvy, je to takový ten jakoby lehce fialkovej, na fotce barav opravdu vůbec neodpovídá! 🙂 mě když pak přišel, tak jsem koukala :D

lena91
21. apr 2015

@merssii Já tam dávala fotku asi dvě stránky před... mám kočárek z kolekce 2015 tu fialkovou a není to fialková a,e krásně malinovo růžová a trochu do fialova,

merssii
21. apr 2015

@lena91 Aha, protože na těch vašich fotkách je ten kočárek nádherný. Ale když jsem ho hledala na fotkách z té kolekce, tak tam je uvedený ve světle fialové barvě a ta mě teda vůbec nezaujala. Proto jsem začla uvažovat raději nad tou červenou. Tak to jste mě potěšila, že ta fialová je ve skutečnosti úplně jiná. A můžu se zeptat kde jste kočárek objednávala?

merssii
21. apr 2015

Máte prosím někdo bebeto nico 2015 v té červené barvě? Jestli můžete poslat fotku jak vypadá ve skutečnosti ta červevná

martinka46
21. apr 2015

Chcem sa opytat , da sa na kocik Nico bebetto nasadit aj autosedacka ? Mate s tym niekto skusenost ? Ďakujem

lowike
21. apr 2015

@martinka46 áno, ja používam napr. Romer s adaptermi, tiež sa dajú kúpiť adaptéry na maxi cosi, alebo sa dá kúpiť sedačka od Bebetta tuším berber carlo sa volá a tá je už s adaptérmi na Nico

martinka46
21. apr 2015

@lowike dakujem 😉

mirka078
22. apr 2015

Ahojte, mam kocik bebetto Nico plus kupovany v roku 2013 a veru posluzil mi velmi dobre, perfektny kocik, lahko ovladatelny, nepremokavy a ani slnko farbu nevytiahlo....neviem si vynachvalit....ak by ste mali niekto zaujem,momentalne ho predavam, farba ruzovofialova,cena 100€.

merssii
22. apr 2015

Děkuji 🙂

gabina01
27. apr 2015

Maminky kupin nico v chlapcenskych farbach ak mate ponuknite dakujem

mirkaze
27. apr 2015

Baby,aku tasku ku kociku pouzivate?

asha300
28. apr 2015

Ahojte neviete kde v bb by som ho mohla kupit? dakujem

asha300
29. apr 2015

Baby fakt nikto neviete chcem ho kupit len cez bazar a potrebovala by som ho najskor vidiet

garonka
3. máj 2015

@mirkaze ahoj, ja používam na kočíku tašku pinkie, je v strednej veľkosti. Som veľmi spokojná.

ninka1614
6. máj 2015

Baby nepredavate drziak na pohar alebo organizer na Nico?? popripade aky drziak pasuje na ten hacik alebo ako to nazvat na konstrukcii?
Vdaka 😉

asha300
7. máj 2015

Ahojte uz ho mame doma len nam problem baby poradte mala sa mi strasne smyka v nom poradte daco 😯