Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
Tak nám už konečně taky přišel 🙂)) Máme úplně stejný jako @vianocka85 a je opravdu nádherný. Jsem z něj unešena. Váhala jsem mezi červenou a touhle fialovou a jsem strašně ráda, že jsem se rozhodla pro fialovou, protože ve skutečnosti je ještě krásnější než na fotce. A mimiochodem taky jsem na něj čekala měsíc. Bylo mi sděleno, že o tuto barvu je největší zájem a nestíhají ho vyrábět.
my mame vybraty tmavosedy,baby nemate ho niektora?
dievcata idem sa opitat. ma niektora z vas na kocik vajicko cybex? dakujem
tak uz aj my mame svojho tatosa doma,je cierny a doladila som ho doplnkami pinkies grey,podlozka,taska,deka,vyzera uzasne,my sme spokojni...trosku bol problem ho zohnat,ale v Hlohovci v Aladin predajni nam ho bezproblemovo nezavazne objednali a ani to dlho netrvalo 🙂
baby idem sa opytat na strechu, lebo neviem ci to tak ma byt alebo nie. ta stredna cast konstrukcie je taka nejaka makka, ohybna a nedrzi dobre, predna a zadna cast je pevna kovova, ta co je vlastne aj primontovana a ta stredna je taka labilna, mate to tak aj vy alebo to mam pokazene, dakujem
@erikaa28 ahoj, a nad vajickom ramatti si neuvazovala? je dost velka, takze tam babo dlho vydrzi a netrci mu hlavicka, nas maly v nom vydrzal do 13 mes. potom sme uz kupili vacsiu, ale pritom mu stale hlavicka netrcala, len troska nozicky. my sme ju pouzivali na bebetto aquarius.
Dievcata ja uz mam 10 mesacnu kocku a pokukujem po sportovom kociku,ktory vydrzi aj do 3 rokov. Prosim Vas,dufam,ze to dobre rozumiem,je to kociar-trojkombinacia,alebo iba sportiak? dakujem
tie co mate ten fialovy,aku tasku k nemu pouzivate?dajte tipy prosim
Ja som kupila novy ruzovo fialovy. No mala mi v nom nechce vobec sediet . Kocik ma 2 tyzdne ... ako z obchodu ... ak hy niekto mal zaujem... kocik je super ... nadhera ...
Mam verziu 2015 🙂
@vianocka85 daj foto
Ak by mal niekto zaujem mam 3 kombinaciu bezovej farby...
Baby, aj Vam tak osmickuju zadne kolesa??? kocik mam cca 4mesiace , po 3mesiacoch mi zacali osmickovat, uz boli 2x reklamovane a robi mi to zase.... budem to musiet dat 3xna reklamacku pocas 1mesiaca, vratia mi peniaze uz teraz alebo az ked to reklamujem 4krat??? vdaka za radu
@ninka1614 Mne kolesa neosmickuju, skor nadavam pri skladani. Velmi sa mi lubil a tak som si presadila svoje ale ked to skladanie do kufra mi riadne pije krv, kedze treba zvlast sedaciu cast a zvlast komstrukciu skladat. MALI ti tusim uz po treti krat dat novy kus ale oni su v tomto dost darebaci a tak reklamuj aj sto krat stale budu reklamovat. MALA BY si im pohrozit ze podla zakona ti maju dat novy kus inac ze sa budes stazovat na inspekciiobchodnej, mozno skrotnu

Ja som kupila taku telovu chipolino nepasuje to velmi ale je velka