Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
Máte někdo prosím reálnou fotku barvy šedočerná w17? Děkuju.
@lienka05 Ahoj prosím ťa reklamovala si ho, ja som ten kočík práve kúpila a stými kolesami mi to robi od začiatku. Ako keby na nich boli osmičky a celím kočárom myká. Našla som tu už viac sťažností na tie kolesá, asi ho vrátim... Prosím vás robí to každý kočík?
@petramurinova ahoj moj to nerobi a mas 2015 ci 2014 ?
My mame kocik iba mesiac,ale zatial vsetko v pohode,kolesa idu ok
@petramurinova to mas 2015
ahoj no ja som ho nereklamovala, manzel mi dofukal kolesa a celkom to pomohlo. ale aj tak s nim hadze, no zvykla som si na to :(
Podla mňa keď za niečo dám peniaze, je to nové a zistím, že to má nedostatky tak to riešim... Tiež som pred tým mala kočáre a zmierila som sa buď že mi nebrzdí alebo vrzgajú kolesá a potom mi to liezlo na nervy. Uvidím ako sa to bude riešiť ale mrzí ma to lebo zatiaľ inú chybu nemá (aj keď som si myslela, že bude ľahší) a fakt sa mi veľmi páči. Možno výmena kolies bude stačiť. Len dúfam, že sa to stihne do tej dovolenky, kvôli ktorej som ho kúpila.
@lienka05 podla toho čo som dnes zistila sa budem musieť s tým zmieriť aj ja :(.
Vraj tie osmičky sú bežne a vo výrobe mi skúsia vymeniť kolesá, kde to osmičkuje menej... Ďakujem Takže ak sa ho niekto chystá kúpiť, tak dúfajte,že budete mať ok, alebo si zaplatíte osmičkový kočík.
@petramurinova Ja ho mam rok a az ked som sa vcera zamerala na tie osmicky, tak to je asi normalne, lebo doteraz ked som sa na to dako nenamotavala ma to ani nestvalo, tak to potom asi fakt robia tie kociky asi vsetky, ono to dako nie vidno ale predsa len trosku ano
A vsimla som si ze malinka ked sedi dako jej rittku smyka, asi budem musiet poriesit daky potah
@samajama @sága300 Ja akurát už šijem potah na ten madracík čo sa dá vybrať, všimla som si, že vzadu je na ňom aj suchý zips, takže to bude držať fajn. Ak chcete dám potom foto.
@petramurinova ok daj tesim sa
@asha300 Tak sa mi to podarilo, akurát ten suchý zips nemám, na druhý si to už ušijem, ale drží dobre uvidím či sa malej bude šmikať , ale zatiaľ sedí pekne.
Vyzera to super si sikulka kolko by ma to stalo ???? Keby som ta veeeeeeelmi poprisila? ☺
@asha300 To by záležalo od výberu látky, 10 - 16... Už takto šijem sem tam maminám zavinovačky, robím to tak že im posielam fotky látok, alebo ak majú jasnú predstavu tak hľadám takú látku a presne sa dohadujeme. Pozri si môj blog a zvyšok cez správu.
@petramurinova mAhoj ako tak pozeram na ten tvoj kocik, ty si mala aj ten cvok co ti ide kolo tej kozenej rucky, kde sa babo drzi? JA TO tam vobec nemam.
Ahojte,
dá sa tá športová časť ozaj dať celkom rovno do ľahu? Pretože na videu to nemajú až celkom.
@matadur ano da

@erikaa28 No ved ja sa prave bojim to skladat dokopy, predavac mi to vyslovne zakazal. A MANZEL ma suzuky, tam to vyjde ale moja opel corza ma mensi kufor, tak nadavam pri tom, akoze ja ho tam vtrepem ale aj tri krat ho vytiahnem, kym sa mi to podari