icon

Nico Bebetto

mary279
5. feb 2013

Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉

asha300
25. máj 2015

Ja som kupila taku telovu chipolino nepasuje to velmi ale je velka

ninka1614
25. máj 2015

@asha300 mohla by si poslat foto,kupila si ten novsi alebo aky typ?? ja rozmyslam nad ciernou alebo modrou

merssii
25. máj 2015

Tak nám už konečně taky přišel 🙂)) Máme úplně stejný jako @vianocka85 a je opravdu nádherný. Jsem z něj unešena. Váhala jsem mezi červenou a touhle fialovou a jsem strašně ráda, že jsem se rozhodla pro fialovou, protože ve skutečnosti je ještě krásnější než na fotce. A mimiochodem taky jsem na něj čekala měsíc. Bylo mi sděleno, že o tuto barvu je největší zájem a nestíhají ho vyrábět.

asha300
25. máj 2015
asha300
25. máj 2015
janka2927
25. máj 2015

my mame vybraty tmavosedy,baby nemate ho niektora?

asha300
26. máj 2015
asha300
26. máj 2015

@asha300 a takto super sa nam vozi v nicovi ☺

dianab
26. máj 2015

@merssii supeeer.. aj my tento... dobre si urobila... je opravdu najkrasnejsi 🙂

erikaa28
28. máj 2015

dievcata idem sa opitat. ma niektora z vas na kocik vajicko cybex? dakujem

lowike
28. máj 2015

@erikaa28 no neviem, zisti si, ci naozaj ponukaju tie adaptery na Cybex a ci je ich aj dostat kupit, lebo ked som toto pred vyse rokom riesila, tak mi v predajni povedali, ze Cybex nie, len Maxi cosi a Romer a aj s tym romerom som mala dost problem tie adaptery potom relne kupit

janka2927
4. jún 2015

tak uz aj my mame svojho tatosa doma,je cierny a doladila som ho doplnkami pinkies grey,podlozka,taska,deka,vyzera uzasne,my sme spokojni...trosku bol problem ho zohnat,ale v Hlohovci v Aladin predajni nam ho bezproblemovo nezavazne objednali a ani to dlho netrvalo 🙂

betka011
4. jún 2015

baby idem sa opytat na strechu, lebo neviem ci to tak ma byt alebo nie. ta stredna cast konstrukcie je taka nejaka makka, ohybna a nedrzi dobre, predna a zadna cast je pevna kovova, ta co je vlastne aj primontovana a ta stredna je taka labilna, mate to tak aj vy alebo to mam pokazene, dakujem

lennulik1
4. jún 2015

@erikaa28 ahoj, a nad vajickom ramatti si neuvazovala? je dost velka, takze tam babo dlho vydrzi a netrci mu hlavicka, nas maly v nom vydrzal do 13 mes. potom sme uz kupili vacsiu, ale pritom mu stale hlavicka netrcala, len troska nozicky. my sme ju pouzivali na bebetto aquarius.

erikaa28
5. jún 2015

@lennulik1 ahoj, praveze ramatti mám a potrebovala by som niečo menšie koly autu.

janka2927
5. jún 2015

@betka011 pozerala som moju striesku a ta stredna cast je naozaj labilnejsia,asi to tak ma byt

madu8653
6. jún 2015

Dievcata ja uz mam 10 mesacnu kocku a pokukujem po sportovom kociku,ktory vydrzi aj do 3 rokov. Prosim Vas,dufam,ze to dobre rozumiem,je to kociar-trojkombinacia,alebo iba sportiak? dakujem

janka2927
7. jún 2015

@madu8653 nico bebetto je sportiak

lowike
8. jún 2015

@erikaa28 tie berber carlo, co predavaju k nicu, sa mi zdaju byt dost male ...

mirkaze
10. jún 2015

tie co mate ten fialovy,aku tasku k nemu pouzivate?dajte tipy prosim

vianocka85
10. jún 2015

Ja som kupila novy ruzovo fialovy. No mala mi v nom nechce vobec sediet . Kocik ma 2 tyzdne ... ako z obchodu ... ak hy niekto mal zaujem... kocik je super ... nadhera ...

vianocka85
10. jún 2015

Mam verziu 2015 🙂

asha300
10. jún 2015

@vianocka85 daj foto

samajama
10. jún 2015

@mirkaze Ja som si kupila v dmke prebalovaciu ciernu tasku a kedze su kolesa cierne pasuje k tomu, lebo tie s netu za to chcu nehorazne peniaze. MALA som body tak so zlavou okolo 15eur

mirkaze
10. jún 2015

@samajama dakujem.hodila by si foto? 😉

samajama
10. jún 2015

@mirkaze Mala uz spi tak zajtra s pokusim, aj rucka ja cierna takze sa to hodi.

helenka2
22. jún 2015

Ak by mal niekto zaujem mam 3 kombinaciu bezovej farby...

ninka1614
2. júl 2015

Baby, aj Vam tak osmickuju zadne kolesa??? kocik mam cca 4mesiace , po 3mesiacoch mi zacali osmickovat, uz boli 2x reklamovane a robi mi to zase.... budem to musiet dat 3xna reklamacku pocas 1mesiaca, vratia mi peniaze uz teraz alebo az ked to reklamujem 4krat??? vdaka za radu

samajama
2. júl 2015

@ninka1614 Mne kolesa neosmickuju, skor nadavam pri skladani. Velmi sa mi lubil a tak som si presadila svoje ale ked to skladanie do kufra mi riadne pije krv, kedze treba zvlast sedaciu cast a zvlast komstrukciu skladat. MALI ti tusim uz po treti krat dat novy kus ale oni su v tomto dost darebaci a tak reklamuj aj sto krat stale budu reklamovat. MALA BY si im pohrozit ze podla zakona ti maju dat novy kus inac ze sa budes stazovat na inspekciiobchodnej, mozno skrotnu

erikaa28
2. júl 2015

@samajama ahoj, ja skladam spolu cely kočík. Sedacu časť dole nedávam.