Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
Uz som sa zlakla ze budem čakať mesiac na kočík 😕
Nepredava niekto cierny Bebetto nico plus? 🙂
Ja mam nicco bebetto a myslela som, ze ho po roku predam, prave koli tomu skladaniu, nakolko som ho skladala zvlast podvozok a zvlast korbu, ale ako somsa docitala baby to skladaju spolu a ja som si uz tiez na to zvykla aby som to skladala dokopy a cuduj sa svete mam aj viac miesta v kufri. JA som sa to bala skladat dokopy, kedze ma na to predavajuci upozornoval, ale co uz dala som sa prehovorit 🙂 hadam tam daco nedolamem
@blondik85 kukni bazarik, su tam.nejake.:-) a.aj.na.fb v skupime Bazar kocikov
@samajama ktovie preco stresoval z.toho,ved.aj vo.videu na.youtube to.zlozia i spolu
@katka253111
@lowike ahoj 🙂
Chcela by som sa spytat, dcerka nie je tam extra namackana?
Lebo mne sa velmi paci a cena je tiez celkom dobra,len sa bojim,aby dvojrocnemu nebol kocik primaly..nie je ozrutny,no aj tak 🙂
Dakujem za odpoved 🙂
Prosim Vas zienky,realne ktora mate tento kocik,kolko naozaj vazi?
Niekde pisu 12kg a niekde az 14....
Prosim ak mate cas,alebo moznost,velmi sa mi paci,ale 14 mi pride vela..
Maminky prosim vas vozite v bebette detičky aj starsie napr 2 az 3 ročné teraz jedna predavala na fb kvoly tomu ze je krátky mate podobny probken niektora Ďakujem
@lilu20 pisem aj sem - tak sacsa dat polohocanie noziciek dole...nezda sa mi kratsi nez ine
@marusht vazit to nemam kde,ale jazdi sa s.nim paraaadne
Zienky prosim vas, hladam kocik vhodny aj na prechadzky do lesa, nie su tie nafukovacie kolieska nevyhodou, mozem ich prepichnut o kamen? dakujem
@bobova tak ti poviem, tazko povedat - ja ked.som.mala.este 3kombimaciu, tak som.chodila.kade tade i po trave,kamenoch a tak.a.nic...teraz.tesne pred predajom som isla normalne po.asfalte a na.druhy den kukam.a.koleso.sfuknute...defekt - jeden maly.trn sa zapichol tak.nešťastne 😀
Vyhodu nafukovacích podla mnna pociti hlavne drobec,ze ho to.nebude tak natriasat po nerovnom.terene.:-)
Bebetto nico sme kupili ako sportiak pre dcerku. Okrem toho ze je mozno tazsi nema chybu. Najviac ocenujem maximalne sklopenie striesky ked spinkala. A v zlom pocasi alebo v zime s fusakom ked pripnete nanoznik tak nie je sanca aby fukalo dnu. Kocik do terenu ako stvoreny, vazne spokojnost. Chcela som ho po dcerke predat, kedze budeme mat o mesiac druhe mimi a kupili sme trojkombinaciu jane rider. Ta sportova cast z jane ma vsak presvecila ze si bebetto este ponecham, pretoze aj ked je jane omnoho drahsi, mnohe veci su na bebette skutocne lepsie.
Kočky ja sa chcem spýtať ako je na Bebette riešené polohovanie chrbátika? Napr. Britax má také akoby šnúrky ktoré posúvate hore dolu a zasa Cam kočíky majú jednoduchšie polohovanie len chytíte takú železnú tyčku a stiahnete kam potrebujete, dúfam, že som rozumne vysvetlila 🙂 Zial nemám možnosť si tento kočík nikde pozrieť kedže v okolí TN ho na predajniach nemajú :( Dakujem za info 🙂
@martina1308 snurkovu nema, ale ma tiez taku skrytu packu ci co to je, ktore ked stlacite tak polohujete, az takmer do uplneho lahu ;) polohovanie je jednoduche. ;)
Super presne to som myslela dakujem moc 😉 🙂
;)
@duduska25 kukala som v diskusii,ze niektore kupili tu prebosnu tasku Emitex a v pohode vozili aj male.mimi v tomto kociku ako vo vanicke 🙂
@katka253111 No veru myslim si ze je to dobry napad. Urcite sa to tam pekne zmesti aj s babom ;) ja som si chcela dokupit origos vanicku aj tasku ( cca do 130 eur) ale nakoniec sme kúpili iny kocik a bebetto nechavam ako zalohu na buducu zimu. 😉
@martina1308 Inak ak pokukate o bebette nico videa na youtube tak to tam urcite vycihate to polohovanie ;)
@katka253111 ahoj na bazari som videla ze predavas ten tvoj ak sa mozem spytat preco nevyhovuje ti v nieco?
@miselka1991 pisem ss 🙂
Kočky poradíte mi?Dajú sa na Bebetto nico plus kúpiť niekde nové kolesá? 🙂
@blondik85 a co sa ti s nimi stalo?
Kočky prosím Vás vlezie sa Bebetto do kufra fabie? A ak som správne pochopila dá sa zložiť komplet celý športiak len na to treba nejaký správny trik ale netreba dávať preč konštrukciu však? Dakujem moc.
@martina1308 mati, mne vojde so.Hyundai i20, ten.ma dost maly kufor... Trik ba skladanie - kuk tu v diskusii.stranu 7, je to tam.nafotene 😀
@katka253111 Dakujem moc tak to vlezie 🙂 áno strana 7 ma presvedčila lebo som bola povodne nastavená na iný kočík 🙂 Tam sa dáva nejako hore konštrukcia a potom to vraj ide. No amenky ja som antitalent tak hádam to drahý zvládne aj tak bude skladať do auta on 🙂 Dakujem moc. Už len dúfať že kupim bo sa mi zatial predajkyna nejako nezdá... Ale uvidíme 😉
@martina1308 a od koho kupujes? Hod link.do spravy 🙂

Baby mam na predaj bebetaka kuknite do mojho bazaru