Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
@katka253111 Katka prepáč ja som ti aj zabudla odpísať... Píšem IP 😉
@lilu20 jeeej bohovsky chlapcek 🙂 ja som teraz objednala model rainbow bleduckohnedy tak uvidime 🙂
baby da sa na bebetto nico kupit vanicka?
Baby ako periete ten poťah ? V práčke cely kočík? A nemáte fľaky ? Prosim poraďte ;)))
@samajama dobry den, prosim vas mozem sa vas spytat ze ci farba vasho kocika,je tato? 🙂 ďakujem krasne za odpoved
@jajuska9 ten je kraaaaasny!!! 🙂 Ste ho kupovali prosim Vas cez net? 🙂
nie v aladinovi v hc,nahodicka ze ho mali na predajni,inak tento som nemala ani vyhliadnuty,chcela som jednofarebny a tento sa mi ani nepacil na ich stranke na fotkach,ale v skutocnosti je paradny :D
@jajuska9 mam Aladdin cca 2h cesty ☹ Neviem ci sa mk tam oplati ist a budu mat. Ja by som chcela ten ruzovy, ale neviem ci vyzera farba tak ako na obrazku. Bojim sa aby nebola fialova. Popozeram si ich stranku dakujem pekne. A asi sa tam aj preveziem...aspon pozriet. Ci maju na sklade vsetky kusy? Neviete prosim vas? 🙂 Dakujeeeem a este mam otazovku, prosim vas ta podlozka tam je original, ci ste kupovali zvlast? 🙂
no prave ten ruzovy mali vystaveny a straaaaasne krasny je,ja by som ho hned brala,ale aj ked mam dcerku tak som chcela uni,ze bude aj pre druhe :D ale ten ruzovy je ozaj naaaadherny!!!ale ine uz dnes na predajni nemali,iba ten jeden vystaveny ruzovy...
@anastacia242 - nechxes čierny od mimisk?
@katka253111 foto nemá?
@jajuska9 nrviete ci to bola ta 227 co som pridavala vyssie. Noooo tak vyskusam asi zbehnut a popripade objednat a nech privezu. Dakujem vam velmi pekne za odpoved a ochotu. 😉 A ta podlozka seda, to bolo k tomu co ste kupovali zvlast? 🙂
fuuuu neviem ake to bolo cislo,ale ozaj bol krasny.....ja somnekupovala podlozku....to co vidite na kociku tak to bola normalka vybava
@anastacia242 kuk vyssie o par komentov,kde to pisala a pytaj foto 🙂 resp.ju oznac
@katka253111 za 90€ ma v ponuke čiernu vaničku nie kočík 😜
@anastacia242 ahaaaa 🙂
Ahojte, da sa niekde objednat nova strieska a aj to vnutro kocika? Ja som si kupila cerveny ale manzelovi sa nepaci tak chcem zohnat inu farbu :(
@zuzicka315 Skús napísať do nejakého e-shopu prípadne cinknúť do kamennej predajne kde ich predávajú určite ti budú vedieť poradiť 😉

dnes som inak videla cerveny Bebetto, kraaasny 🙂 vobec.prvy Bebetto, ktory som u nas vo Zvolene zahliadla 😀