Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
@kinlly7 a skusala si ho zlozit aj spolu so sedackou?
@svetlusska skúšala ale ide to ťažko neviem prečo 😒 ako dá sa to zložiť,ale nešlo mi to úplne
@kinlly7 aha..rozumiem
@kinlly7 dakujem,no veru je viac fialovy,tie som myslela ze bude tmavsi...no uvidim ako bude ked pridu peniaze.bo uz ani na mravcekovi.eu nie su ich stiahli....
@motylik1987 síce nákupom z ČR ušetríš 10 eur ale v prípade, že budeš potrebovať nejakú reklamáciu alebo servis tak budeš musieť zaplatiť poštovné do ČR minimálne 15-20 eur. Reklamáciu si budeš musieť uplatňovať potom tam
@e_kociky Dakujem za radu.Mne sa proste nepači reakcia obchodnikov,ze vidia ze ten kocik ide,tak rychlo hore cenu.A ked uz teda mohli by mat aspon v ponuke vsetky farby kocika ktore sa vyrabaju a pravdive udaje o rozmeroch.A aj tych 10-15eur je pre mna dost usetrených-a ako sa hovori risk je zisk.A ak nie,moja smola.Pekny dnik
@motylik1987 nie je to reakcia obchodov na zvýšený dopyt ale ide o nariadenie výrobcu. Myslím, že čo nevidieť zvýšia cenu aj v ČR. V našej ponuke sú všetky farby ktoré nájdete na stránke výrobcu bebetto.pl 😉
V poľsku tento kočík nenájdete lacnejšie ako za 800 zl čo je v prepočte cca 200 eur. Je tam stanovená minimálna predajná cena ktorú musia všetci predajcovia v PL dodržiavať. A to isté sa snaží výrobca dosiahnúť aj na Slovensku.
@e_kociky ja som sa sem neprisla dohadovat,ja kupim tam kde je to pre mna osobne vyhodne,a viem preco to robim.a minimalne 2farby-červena a myslim ze je to tmavofialova nemate v ponuke 😉a v polskych obchodoch su okolo 740zl,funguje mi internet 😀 takze od vyrobcu priamo musi byt lacnejsie este.ale o to mi tu vobec neslo.Viem ze tiez potrebuju obchodnici z dacoho zit-ale netreba to prehanat,a nebolo to mierene priamo na Vas.Takze nevidim vyznam tejto debaty.Proste som si tu povedala svoj nazor ohladom toho kde kupim kocik radsej,na čo mam si myslim pravo. Este raz pekny den a tymto koncim debatu....
@e_kociky
@motylik1987 v polsku v krosne asi 3 -4 tyzdne dozadu stal 180e, som sa pytala lebo ma zaujimalo ci ho nemaju lacnejsie ako som ja kupila...ja som kupila za 175e tu na slovensku, teraz je uz drahsi...neviem ako to maju teraz v krosne ci nezvysili cenu tiez..
@svetlusska ako som pisala,ja to riesit nechcem,ani nebudem.len mi to prislo luto.... 😢
@motylik1987 ja tiez nie 🙂 iba som reagovala na to ze v polsku stoji 200 e, ked viem ze par tyzdnov dozadu tomu tak nebolo...tymto koncim 🙂
@motylik1987 v ponuke máme všetky farby aj červenú aj tmavofialovú. Jasné že je každého osobná vec kde si kočík kúpi.. len som reagovala na vetu: Mne sa proste nepači reakcia obchodnikov,ze vidia ze ten kocik ide,tak rychlo hore cenu.
A tiež z dôvodu, že sa nám často ozývajú ľudia, ktorí si kúpia kočík na trhu, po polroku nemajú tovar kde reklamovať lebo stánok je zatvorený a chcú sprostredkovať opravu u výrobcu, a nehovoriac o tom, že zháňajú náhradné diely 🙂
Ale ak je pre niekoho ušetrených 10 eur tak veľa, že riskuje, je to jeho osobná vec. Ja som len pridala svoj názor 😉
@e_kociky ok tak vo Vasom pripade som sa zmylila vo farbach,uznavam.... 😀
@motylik1987 pohoda, možno ste boli na stránke v čase keď ešte neboli tieto farby v ponuke 😉
@e_kociky je to mozne lebo viem ze na SK stranke neboli k zohnaniu.... 😉
@e_kociky Dobrý večer. ja by som sa skor potrebovala poradit, len neviem či to nebude moc zložitá otázka 🙂. v auguste čakáme bábatko a páčia sa mi 3 modely kočíkov - značky Tako, Dorjan a Bebetto. asi bude u mna problém vybrat si, ako sa poznám, preto by som sa rada opýtala ktorá z tychto značiek je podla vas najlepšia, ktorú by ste mi odporučili. prečítala som už rozne recenzie, niektorí chvália, niektorí hania...zaujímala by ma aj kvalita z vášho pohladu ako predajcu, dajú sa tieto polske kočíky považovat za kvalitné v rámci svojej ceny, oplatí sa do nich investovat? dakujem za odpoved.
A ešte by som sa rada tak všeobecne opýtala, či sa nedajú tieto značky/Tako, Dorjan, Bebetto/ nájst aj niekde v Bratislave aby si mohol človek pozriet naživo. alebo aspoň blizko Bratislavy...
Odporúčam radšej pozrieť stránku svetkocikov 😉
@tamburetka presne ako uvádzate, v rámci ceny je to kvalita na vysokej úrovni. U nás máte možnosť tovar do 7 pracovných dní vrátiť, ak vás dodaný produkt nepresvedčí, môžete ho vrátiť späť. Pre viac informácii ma kľudne kontaktujte do IP, rada vám odpoviem na vaše otázky, prípadne telefonicky 😉
@tamburetka dorjan a taka mame vystavene na predajni v holici
@tamburetka v Bratislave na Peknej ceste 3 alebo lepší výber majú v Trnave 4mama, ak máte záujem o presné adresy radi poskytneme
Ďakujem za info. ja som sa momentálne zamerala na kočík BabyActive Elipso 2013, o ten mám vážny záujem. je možnost niekde v BA alebo Trnave, ako spomínate, vidiet ho naživo???
@kinlly7 ty máš koľko cm? Ja 164,som teda zvedavá naň 🙂 Ja dúfam,že minimálne rok mi v ňom krpec vydrží,potom pôjde do chicco multiway,zdedeného po staršom synovi...
tak my uz cakame zajtra ma dorazit v bezovej teda slabohnedej skor farbe,teda dufam ze taky bude,chceli sme neutralnu farbu.tak snad budeme spokojní teda hlavne aby mala bola spokojna🙂a hlavne chcem podakovat za rychle vybavenie objednavky e-kociky.sk.moc moc dakujem,skvelý pristup a rychle jednanie 😵

@motylik1987 ja mám chlapca,myslím,že kľudne aj pre chlapcov