Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
@kinlly7 ahojki,tak uz ho mam aj ja doma asi tyzden 🙂spokojna som velmi,az na to ze ten pas medzi nozkami mohol byt veru blizsie,lebo sa mi zošuchuje maly dole stale a na pravom boku mi vytrca taka mala tycka,mas to tam aj ty?na podvozku myslim....
@kinlly7 ozaj a zobrala aj ja ten fialovy a farba sa mi veeelmi pači 🙂
@motylik1987 ano mám ten slivkový resp.fialový,vyzerá tak na dennom svetle 😀
@motylik1987 taká čierne plastové s dierkou vnútri?ak ano tak to je poistka pri skladaní podvozku...sa potom zahákne o šrob na boku,čo trčí
Ozaj a ako ho skladate? Vôbec sa nám nedá zložiť na placku,ako na obrázku...ako ho skladate?
@kinlly7 aha,lebo toto mi nepovedali ze na co to je 🙂 ani ziadnu knizku k nemu nemam,tak som nevedela....
@lenkaks veru smyka sa to riadne 😢 ale ostatne som spokojna.no zevraj sa neda v celku na placku zlozit ☹
@motylik1987 to vazne? ved to zabera v kufri viacej miesta ako nasa inglesina magnum...ale ked to prislo v krabici,bolo to pekne zlozene...no musim poskusat...ale,nerada by som ho popritom dolamala 😀 Ozaj a mala si pravdu,keby mam vacsiu tasku na kociku,tiez zakopavam o nu...
@lenkaks mne aspon v predajni povedali ze sa to neda,ak na to prides tak mi daj vediet prosim ta,ja sa to bojim skusat 🙂 ja ani neviem ci sa da nastavit pruženie,sak mne dokopy nic nepovedali o nom :(
@motylik1987 Ty si ho kupila v kamennej predajni? Ja cez internet,a straaasne slaby navod na pouzitie tam je...prakticky nic 😒
@lenkaks ano v kamennom obchode,lebo uz sa mi neoplatilo nikde cez net objednat,a spravili mi dobru cenu 🙂 veru navod na prd
@motylik1987 ani mne to nepovedali nikto,ale tak mi to tam zapadlo keď som to skladala,že som si to dovtípila 😉
@kinlly7 my sme ho este neskladali 😀
Tak mne prišiel dnes, vyzerá úžasne. Mám tú svetlo modrú farbu. Dúfam, že bude slúžiť perfektne 🙂
A maminky, chcem sa opýtať, tašku na kočík ste si objednávali zvlášť? Lebo dosť mi tam chýba.
dievcata, tiez rozmyslam o tomto kociku, ale v tej ruzovej... nemate niektora aby som videla realne foto? a taktiez ako sa vam s nim manipuluje? ovlada sa lahko? a pre ako stare dieta je tento kociar vhodny? ja som dnes skusala svoj sportovy kocik z 3 kombinacie a mala chudinka sa tam skoro stratila mame 5 a pol mesiaca 🙂
@tamburetka Skúste si pozriet kočiar od značky Britax http://www.britax-roemer.cz/kocarky/kocarky ja mám B-smart je veľmi kvalitný cena je dobrá 270eur a hlavne konštrukcia je ľahká, sedacia časť sa ľahko otáča nie ako na tých poľských a aj madlo sa ľahko odopína . Strieška je super da sa dať tak nízko že super cloní pred slnkom. Ja som veľmi spokojná mám ročník 2012
Kočky ja mám objednaný Nico Bebetto v modrej farbe, tak dúfam že je dobrý. A dá sa dať do uplneho lahu???? lebo som sa to nikde nedočítala. Potom dám foto ako vyzerá ten modrý.
@lenkaks jjj smyka sa hrozne... a mne v kamennej preddajni povedali ze skladat osobitne tak som to inac ani nerobila..ja mam eeste jeden problem zacal sa mi parat v miestach kde sa zapina nanoznik a cvok sa mi uplne odtrhol idem akurat volat ci mi zreklamuju
@lenkaks inac my mamee presne taky isty 🙂
@monika1308 Ja ho mám v tej tmavošedej....zatiaľ som s ním spokojná..boli sme aj na 2 akčnejších prechádzkach v lese a zvládli sme to. Ja som chcela hlavne kočík do terénu a pohodlný pre dieťa, no tá skladnosť je trochu horšia. Na nete sa zdá, že sa môže zložiť spolu celý kočík, ale realita je iná...aj tak som však zatiaľ s ním spokojná. Ide do veľmi prijateľného ľahu...ja mám 5 mesačnú dcéru a v pohode sa v ňom vozíme.
@lenkaks
@motylik1987 Ahojte, ja už mám ten kočík cca mesiac a pol. Je úžasný na cestovanie, skladám ho spolu aj so sedacou častou. Treba mať otočenú sedaciu časť v smere jazdy a opierku chrbta danú do polohy na sedenie. 🙂 Ak bude treba odfotím. Akurát čo si čítam tak mňa dosť zarazilo, že sa podložka na sedenie šmýka. My sme sa s týmto problémom zatial nestretli pretože malinká má 4 mesiace a zatial ju mám v polosede a pod nou mám ešte letný fusak, no uvidím ako budem ja riešit tento problém. ☹

...uz mam doma bebetto nico cierny a kocky ten kocik je perfektny,urcite neolutujete 😉 🙂