icon

Nico Bebetto

mary279
5. feb 2013

Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉

veronka
4. dec 2015

@andrejkakasova kociky luna kontaktuj

chirabell
4. dec 2015

@andrejkakasova kociky Luna z Presova ti vedia objednat vanicku samostatne ale len v ciernej farbe vraj...

andrejkakasova
7. dec 2015

@chirabell
@veronka baby dakujem vam moc za radu, aj mi odpisali, ze sa to da a cena je prijatelna, perfektne moc ste pomohli dakujeeeeem ;)

danuska24
12. dec 2015

@andrejkakasova ahoj, mozem sa opytat aka je cena na vanicku? Vdaka

andrejkakasova
13. dec 2015

@danuska24 ahooj jasné cena vanicky je 59 euro a to som bola velmi prekvapena lebo zatial som nasla za 110 eur

danuska24
13. dec 2015

@andrejkakasova dakujem, to je fakt fajn cena 🙂 A vanicka je ako na nico + alebo nieco ine? Vdaka 😉

andrejkakasova
14. dec 2015

@danuska24 mala by to byt presne ta ako na nico plus a netreba tam ziadne adaptery...nacvakava sa presne ako sportova cast tak som vytesena 😉

danuska24
14. dec 2015

@andrejkakasova 🙂 dakujem pekne 😉

veronka
22. dec 2015

Predám Bebetto Nico 2015, vo farbe 141, kupovaný pred mesiacom, takže v záruke, jazdený asi 10-krát, je úplne ako nový, bez poškodení, už ho nevyužijeme.

mijadave
6. jan 2016

@veronka dobry den, mozem sa opytat za kolko ho predavate?

veronka
7. jan 2016

@mijadave dobry den, aku cenu by ste si predstavovali? 160 €

mijadave
7. jan 2016

@veronka poslala som IP 😉

4gubka
12. jan 2016

@chirabell este ho mate?

ninka1614
12. jan 2016

Predavam nico 2015 cierny. Viac info v inzerate

chirabell
12. jan 2016

@4gubka ano,nestihala som nahodit inzeraty tak len tak ustne po znmaych a tu som dala info

chirabell
12. jan 2016

@4gubka a ciastocne aj preto ze stale nie som nejak rozhodnuta ktory kocik dat prec a ktory nechat....mala ma uz 13mesiacov teoreticky domupim golfky do auta...a pri briu by som musela velke koelsa dokupit...vyjde ma to za jedno

veronka
12. jan 2016

@chirabell ja som bebetto uz predala, vadila mi ta namaha pri tlaceni a neskladnost oproti briu, kupila som baby jogger elite

chirabell
12. jan 2016

@veronka tak ja porebujem velky potak s velkymi kolesami lebo sme v novej ulici na kopci a cesta je tu nestutocne rozbita....vela ludi co k nsm ide 1x aj zavaha ci vobec ide dobre....a denne vodim maleho do a zo skolky....a myslim ze este jednu zimu odkocikujeme....ale zas uz chodi lhsie s v lete bude dot na peso takze nejake golfky do mesta k dr a na vylety by to riesili....

chirabell
12. jan 2016

@veronka potak = sportak

veronka
12. jan 2016

@chirabell a mas vyhliadnute? Ja tiez riesim teraz k joggeru

katrin21
12. jan 2016

@veronka namaha pri tlaceni??? ja som ho skusala a nezda sa mi, ze by isiel tazko, ci?

veronka
12. jan 2016

@katrin21 sam ani nie, ale s dietatom je to poznat, hlavne, ked som mala predtym brio, ktore ide uplne samo ako aj terajsi baby jogger

katrin21
12. jan 2016

@veronka ja som aj s dietatom skusala... hm.. no uvidime. mozno fakt ked s tym Brio porovnas.. aj ked zalezi ktore, napr. mne vyhovuje iba GO, pri ostatnych ked dieta lezi, tak kopem nohami do tej opierky, kratka rucka :( Iba GO ma taku dlhsiu....

chirabell
13. jan 2016

@veronka este nemam...len sondujem....chcem spojenu rucku a hlboku striesku....a takych co msju obe je malo

veronka
13. jan 2016

@chirabell ved to, baby jogger nejaky

chirabell
13. jan 2016

@veronka nechcem baby joger....na to kolko budem tie golfky pouzivat zbytocne drahy....ak budemala ako jej bracho (co vyzera ze bude alebo aj uchodenejsia) tak mi staci nieco v cenovej kategorii 100-150e nove....jazdenku golfky nechcem

katrin21
13. jan 2016

@veronka ja som ich skusala v obchode a jediny, co mal fajn dlhu rucku, bol trojkolka :( a to nechcem.. ostatne mi boli nizke, rucky kratke. no ostrasne.... tento jediny vyhovoval, aj sa dobre vozil, ale velky ozrutny ako krava :(
tie ostatne boli prťate strasne... nizke rucky.ja som vysoka a dost ma to stve, ze kazdy kocik ma sportovy taku nizku rucku.. Akurat bebetto ma vysoku, BIO GO a Gesleiny a HARTAN,ale tam su ceny inde.. 😝

katrin21
13. jan 2016

Britax B motion.. no skuste spravit dlhsi krok, ked je dieta takto. to sa neda. musela by som jedine drobcit. keby dali dlhsiu rucku, tak parada....

katrin21
13. jan 2016

Este toto sa mi pozdava, len inu farbu.. BEBETTO FILIPPO .. pristranny, pekny a dobre sa vozi..
alternativa k NICO

veronka
13. jan 2016

@katrin21 mam prvy, bj elite a max spokojnost