Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
@andrejkakasova kociky Luna z Presova ti vedia objednat vanicku samostatne ale len v ciernej farbe vraj...
@andrejkakasova ahoj, mozem sa opytat aka je cena na vanicku? Vdaka
@danuska24 ahooj jasné cena vanicky je 59 euro a to som bola velmi prekvapena lebo zatial som nasla za 110 eur
@andrejkakasova dakujem, to je fakt fajn cena 🙂 A vanicka je ako na nico + alebo nieco ine? Vdaka 😉
@danuska24 mala by to byt presne ta ako na nico plus a netreba tam ziadne adaptery...nacvakava sa presne ako sportova cast tak som vytesena 😉
@andrejkakasova 🙂 dakujem pekne 😉
Predám Bebetto Nico 2015, vo farbe 141, kupovaný pred mesiacom, takže v záruke, jazdený asi 10-krát, je úplne ako nový, bez poškodení, už ho nevyužijeme.
Predavam nico 2015 cierny. Viac info v inzerate
@veronka tak ja porebujem velky potak s velkymi kolesami lebo sme v novej ulici na kopci a cesta je tu nestutocne rozbita....vela ludi co k nsm ide 1x aj zavaha ci vobec ide dobre....a denne vodim maleho do a zo skolky....a myslim ze este jednu zimu odkocikujeme....ale zas uz chodi lhsie s v lete bude dot na peso takze nejake golfky do mesta k dr a na vylety by to riesili....
@veronka ja som ich skusala v obchode a jediny, co mal fajn dlhu rucku, bol trojkolka :( a to nechcem.. ostatne mi boli nizke, rucky kratke. no ostrasne.... tento jediny vyhovoval, aj sa dobre vozil, ale velky ozrutny ako krava :(
tie ostatne boli prťate strasne... nizke rucky.ja som vysoka a dost ma to stve, ze kazdy kocik ma sportovy taku nizku rucku.. Akurat bebetto ma vysoku, BIO GO a Gesleiny a HARTAN,ale tam su ceny inde.. 😝
Este toto sa mi pozdava, len inu farbu.. BEBETTO FILIPPO .. pristranny, pekny a dobre sa vozi..
alternativa k NICO

@andrejkakasova kociky luna kontaktuj