Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
@lenkaks akoooooooooooo???????? ja chcem vediet..mame maleeeeeeee auto :(
@ivinka82 budes taka dobra prilozis foto? mame maly kufor a to rozkladdanie och :(
@ivinka82 jeeej ty si sikulka,si prva co ho zlozila na acku v celku,veru hod foto prosim ta,pre nas antitalentov. 😀 😀 😀
@monika1308 ja som s nim tak isto spokojna,mame fialovy a je super farba podla mna....akurat tu tasku ze som musela zvlast no...ja osobne som kupovala od fisher price ciernu s farebnymi zvieratkami za 20eur taku univerzalnu.... 😀
@nija8 ja mam na nom tuto tasku-je z tych vacsich lebo toho nosim vela,ale pasuje mi akurat,ani do nej nekopem 😀
@svetlusska zajtra odfotim a poslem,dobre? hlavne musi byt prazdny nakupny kosik a kolesa dat na plocho,zarovno kosika...vtedy sa krasne zlozi...len treba trosku pritlacit prvy krat...ale priznam sa,stale som ho neskusala zlozit aj so sportovou castou....inak,celkovo sa dost zlozito sklada,ze?
@lenkaks no tak si druha zo vsetkych diskusii 🙂 a treba pri tom aj kolesa nejake dat dole? my sme este nikam nesli s nim,ale chystame sa 🙂 aj mne by bolo luto dat ho tak rychlo prec juj,ale zas mas radostny dovod.gratulujem 🙂
@motylik1987 nie,kolesa ostali,ale v kosiku nesmie vobec nic byt...to je dost blbe,pretoze ten kosik je uz aj tak dost maly a ja ho mam nonstop zapratany...a dakujem 🙂
@motylik1987 mne by mal tento týždeň dojsť tak sa už vytešujem. tiež si asi dokúpim nejakú uni tašku lebo bez nej sa nepohnem 🙂 Krásna je tá taška fisher price. 🙂
@zabka29 to je super keď ide do prijatelného lahu, ja mám 4,5 mesačného chlapca, síce si každý myslí že má 6 mesiacov lrebo jer velký ale vo vaničke mi už nevydrží, stále sa tam hádze pretáča dvíha hlavu aj nohy zlostil sa že nevidí tak som musela vytiahnuť šporitak ale ten moj je neptraktický keď s ním chcem ísť autom, lebo je strašne ťažký a stále ho musím rozoberať. tak som sa rozhodla preto pre nico bebetto 🙂
@monika1308 to ti verím.hehe no tu tašku som dokonca u nás v kamennom obchode kúpila za necelých20eur aj s podlozkou bola a obalom na fľašu a vreckom na mokré veci alebo tak.ja na ňom milujem najviac tu strechu a že môžem mať malého na seba otočeného :¤)
@motylik1987 takže strecha sa dá pekne sklopiť?? lebo moj malý berie antibiotiká a nesmie byť na slnku tak som sa snažila vybrať aj kočík s takou strechou aby sa dala pekne stiahnuť, lebo niektoré kočíky majú takú strechu čo sa pohybuje so zadnou opierkou chrbta...
musím si aj ja zohnať nejakú takú peknú tašku 🙂
@monika1308 áno dá sa to pekne stiahnuť tam je taký zips na predĺženie.takže aj keď spí mu to stiahnem len a odostrem sietku nech sa vetra a má kľud :¤)
@motylik1987 to je supeeer, no už sa fakt neviem dočkať kedy príde 🙂 už aby som ho mala 🙂
veru spokojná som.najprv ma hnevalo že sa tam šmýka malý ale jemu sa to páči.sa zošuchne naschvál a vyloží nohy na madlo lebo nohy všade vykladá od narodenia:¤)
@motylik1987 mne môj malý už vyheglal ten nánožník,stále ho nohami dáva dole a hore,už ide tak ľahko,že stačí potlačiť a je dole...to na prd,asi budem musieť vymeniť tie kĺby tam 😒
@svetlusska kočíku sa dajú aj veľmi ľahúčko vytiahnuť aj zadné kolesá ak by sa nedalo do kufra...ja ho normálne skladám...na rukoväti sú také posúvne blbosti...stlačím červený gombík,potiahnem k sebe tie blbosti 😀 a ťahám dole,ide to tak ťažie,ale ide zložiť úplne aj so športovou časťou...potom zaklikni ešte nánožník s sedeniu a hotovo
@kinlly7 a nemyslis madlo? nanoznik je ten vrchny plast na nozicky čo sa zapína.či používaš aj ten ešte? Možno len ja zje chápem zas :¤)
@motylik1987 myslím,to kde má dieťatko položené nožičky....nánožník ten vrch už nedávam
@monika1308 hore pred tým obrázkom je pre teba som cez tel a neoznačilo tá
@kinlly7 jaj opierka na nohy :¤) už som v obraze, no to som si aj ja všimla že je trochu slabšie, to by mali uznať ako reklamáciu šak zas voľačo to vydržať musí
@kinlly7 inak tá taška je super, ja som nič také nemohla zohnat tak som sa musela uskromnit s čiernou 😉
@motylik1987 veď hej,ale ja som zo západného Slovenska a objednávala som ho z východu,tak mám asi smolu 😒
@motylik1987 ja som tiež dlho zháňala a na MK som našla,mala na výber z veľa látok
@kinlly7 jjj..ja som si zle vysvetlila spravu predtym co pisala mamicka..myslela som ze sklada ho spolu aj so sportovou castou...inac davame kolesa dole aj sportov cast...:(
@svetlusska zevraj sa to da aj spolu @ivinka82 to pisala 🙂
@kinlly7 ved im zavolaj a uvidis,mozno nebudes platiti postovne...
@motylik1987
@svetlusska ale máme menší kufor, tak jedno koleso odpájam 😀

Baby,ja ho predavam kamoske ,bude mi za nim luto ☹ necakane som otehotnela,kupujeme tandemovy kocik... Inak,skladame ho v aute na placku...nastastie sme na to prisli,ze ako...
@ivinka82
@svetlusska
@kinlly7
@motylik1987