Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
@misuliks hned lebo mame malu vanicku
@marshmallow ja som teraz s malou v nemocnici hospitalizovana, ked nas pustia, sa porozpravam s muzom a dam vediet, ok?
@misuliks len jedna pani mi ma zajtra priniest taky isty za 120€ predavate za lacnejsie?je poskodeny?skore uzdravenie
Vanicka objednana 🙂 , mala som adaptery na nico na vajicko maxi cosi, tak som si naivne myslela ze bude pasovat vanicka quinny dreami (kedze na quinny speedy som mala jedne adaptery aj na vajicko aj na vanicku). Trocha som sa prepocitala 😀 a tak som dnes musela objednat vanicku.
Kočky neviem či sa to tu už riešilo, žiaľ nemám čas čítať všetky príspevky a tak mi hádam poradíte... Ako je to s farbou striešky a jej stálofarebnosťou. Zvažujem kúpu z druhej ruky a tak mi možno niektorá z Vás poradí, ktorá ho už používa dlhšie. Vopred ďakujem.
dievcata, predavam kociarik ak by mal niekto zaujem 😉 https://www.modrykonik.sk/market/kociky/84kdqg/...
@monika1308 cislo farby je ake?dakujem.
dievcata ja idem tiez predavat moje nico...farba 277 rocnik 2015 je na ciernej konstrukcii a je kupeny v oktobri 2015, pouzivany hlavne na spanie drobca vonku na dvore a cestu vramci dediny do a zo skolky so synom...takze minimalne, lebo za zleho pocasia sme chodili autom alebo po snehu na saniach....do konca tyzdna budu aktalne fotky v mojom bazariku aj s popisom a cenou...to len pre info ak niekto hlada farbu pre dievca....
Kocky,pre chlapca niekto neoredavate ?daka modra farba alebo siva?
Kočky predavam Bebetto Nico plus ak by ste mali zaujem mam ho tuna v bazariku na cene sa vieme este dohodnut 🙂
baby nahodou nemate na predaj adaptery bebetto nico na vajicko maxi cosy? diiiky 🙂
@andrejkakasova ahoj, ja mam
@erikaa28 ahoooj a za kolko a mame aj fotku? 🙂
@andrejkakasova za 10e fotku pridám zajtra
@erikaa28 lebo mam tu jedny za osem tak som sa preto pytala zatial dakujeeeem a este odkial ste?
@andrejkakasova z Prešova
@erikaa28 dakujeeem vam velmi pekne, ja uz som zajednala tie druhe adaptery, ale ste zlata dakujeeem ;)
PONÚKAM NA PREDAJ ešte v záruke.Kupovaný 16.1.2015.Nebol používaný ani 1 rok.Ako nový.Béžovej farby.Malá nieje kočíkový typ tak ho posúvame ďalej
https://www.modrykonik.sk/market/kociky/rty365/...
PONUKAM NA PREDAJ 😀 pouzivany pol roka - sportiak bebetto nico plus- celocierny cena 130 eur 🙂 kuk bazar 🙂 je ako novy🙂
Baby ako da daju stiahnut tie vrchne popruhy?kupila som kocik bez manualu a ja som na britaxe to vedela rozobrat bez vytiahnutia tych pasov ,vdaka
@zdenkalehotska ja mam tmavomodry kočik a striešku mam mierne vyblednutu všimla som si to ked som dala v zime nanožnik vybledla za jedno leto
@katka253111 aj ja poprosim pridat do sukromky dakujem
Aj ja poprisim o pridanie fo sukromky @katka253111,vdaka

@marshmallow dakujem. Uz som nad tym rozmyslala, kebyze sa rozhodnem, tak dam vediet 😉 kedy by ste potrebovali?