Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
@katka253111 a kto je
ja rozmyslam nad kupou bebetto nico. Len stale som nerozhodna. Priateľ by skor kúpil britax
@simona136 chod do skupiny Kočíky Bebetto Nico, tam baby porovnávali s britaxom a že určite je lepšie bebetto, lebo britax je dost tvrdy
Dakujem za info 😉
@simona136 ahoj ak uvazujete o britaxe tak jedine model motion je porovnatelny s bebetom..ale ja som mala britax agile strasna hrkalka.
waikikijuri Dakujem za info. Presne to mi povedala aj znama. Ta ma sice britax motion len na tom sa mi nepaci ze nozicky sa nedaju polohovat. :/ Skúsum popozerať to bebetto či niekto neponúka 😉
@simona136 ano polohovanie noziciek je tiez jedna z veci co napriklad u bebeta dost pouzivam a druha vec ze britax ma polohovanie chrbta snurkami a bebeto packou.takze ja som proste za bebeto😉
ahha, dakujem pekne , ale ja potrebujem iba sportovy kocik.
https://www.modrykonik.sk/market/kociky/ud5273/... tak uz som ho dala oficialne na bazarik....mala sa v nom sice este obcas zvezie ale nechce sa vozit tak to vzdy oreve....rusim kociky 🙂
Kocky mala má 21 mesiacov, oplatí sa mi ho ešte kúpiť? Máme už len burinu, ale najradsej by som ju hodila do koša, otras... 😖
@luckalee moja bude mat o 2 tyzdne 21 mesiacov a kocik este vyuzivame... ako dlho, to neviem, lebo uz rada si beha sama... ale este si ho dlhsie planujem nechat, lebo na dlhsie trasy isto este treba a tiez ked si ju beru stari rodicia, tak na prechadzky si ju beru v kociku... a vojde tam este s prehladom... 😉
kupila som bebetto miesto britax a som moc spokojna. Aj mallička určite lebo hned pri prvej prechadzke mi do pol hodinky spokojne zadrichmala :D aj to polohovanie noziciek je super, drobca mozem dat do uplneho lahu 😎
Potrebujem hlavne kvôli tomu, že malého vodím každé ráno do škôlky aj s malou po totalne rozbitej ceste a tie golfové palice mi urobia viac škody ako osohu 😀 malá sa rada vozí a keďže som s nimi vôčšinou sama (muž robí týždňovky) a nemáme auto, tak potrebujem niečo s veľkým košíkom na nákupy. Mala som Brio Go, lutujem, že som ho predala, tam som aj 10 krabíc mlieka napratala 😀
ešte som rozmýšľala nad Jane Slalom a Britax b-motion 3 . Ten britax majú teraz v akcii za 219 eur, čo sa mi zdá super cena.
Neviete mi poradit kde v ba by som mohla pozriet bebetto nico. Uvazujem ze ho kupim len chcela som ho pozriet nazivo.
ja som kupila tu z konika od jednej pani z Nitry. - nový som nekupovala. 🙂 .
@luckalee lucka,ja mam britax b agile na nafukovackach a za mna lepsi nez bebetto 🙂 a aj za maleho,pekne sa v nom povozi aj ako 1,5rocny, co v bebette nechcel sediet - a to sme nali viacero kocikov uz
@katka253111 nakoniec som kúpila jane slalom z bazarika 🙂 a neľutujem, aj dve deti by som tam napratala 😀
Ahoj 🙂 vedeli by ste mi poradit, kde v KE by som si tento kocik mohla pozriet nazivo? Dakujem 🙂
Ahoj baby, keby ste nahodou niekto chceli mam napredaj bebetto nico 2015 farbu 277 na bielej konštrukcii😊

Žienky, o neake asi 2 mesiace budem predávať bebetto nico plus 2013 v šedej farbe. 3-kombinacia. Bol by záujem?