icon

Nico Bebetto

mary279
5. feb 2013

Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉

erikaa28
15. mar 2016

Žienky, o neake asi 2 mesiace budem predávať bebetto nico plus 2013 v šedej farbe. 3-kombinacia. Bol by záujem?

lucinuska
15. mar 2016

@katka253111 a kto je

simona136
15. mar 2016

ja rozmyslam nad kupou bebetto nico. Len stale som nerozhodna. Priateľ by skor kúpil britax

veronka
15. mar 2016

@simona136 chod do skupiny Kočíky Bebetto Nico, tam baby porovnávali s britaxom a že určite je lepšie bebetto, lebo britax je dost tvrdy

simona136
15. mar 2016

Dakujem za info 😉

waikikijuri
15. mar 2016

@simona136 ahoj ak uvazujete o britaxe tak jedine model motion je porovnatelny s bebetom..ale ja som mala britax agile strasna hrkalka.

simona136
15. mar 2016

waikikijuri Dakujem za info. Presne to mi povedala aj znama. Ta ma sice britax motion len na tom sa mi nepaci ze nozicky sa nedaju polohovat. :/ Skúsum popozerať to bebetto či niekto neponúka 😉

waikikijuri
15. mar 2016

@simona136 ano polohovanie noziciek je tiez jedna z veci co napriklad u bebeta dost pouzivam a druha vec ze britax ma polohovanie chrbta snurkami a bebeto packou.takze ja som proste za bebeto😉

chirabell
15. mar 2016

@simona136 a v akej farbe by si kupila pripadne bebeto nico? mam na predaj volny cyklamenovy sportak na ciernej konstrukcii...vyzera to lepsie ako na bielej....viac info sukromne lebo neviem ci tu sa predaj toleruje ci nie

saloma
18. mar 2016

@erikaa28 Dobry den este ho mate?a predavate sportovu cast ? A za aku cenu? Dakujem 🙂

erikaa28
18. mar 2016

@saloma dobrý deň, mám 3-komb. V sivej farbe na striebornej konštrukcií. Cez víkend ho chcem oprat a vyčistiť. Cenu ešte neviem.

saloma
18. mar 2016

ahha, dakujem pekne , ale ja potrebujem iba sportovy kocik.

saloma
18. mar 2016

@erikaa28 ahha, dakujem pekne , ale ja potrebujem iba sportovy kocik.

erikaa28
18. mar 2016

@saloma čakám ako sa mi jedna pani vyjadrí k vajicku. Keby ho kúpila tak viem predať aj čisto iba sportiak

chirabell
19. mar 2016

https://www.modrykonik.sk/market/kociky/ud5273/... tak uz som ho dala oficialne na bazarik....mala sa v nom sice este obcas zvezie ale nechce sa vozit tak to vzdy oreve....rusim kociky 🙂

luckalee
22. mar 2016

Kocky mala má 21 mesiacov, oplatí sa mi ho ešte kúpiť? Máme už len burinu, ale najradsej by som ju hodila do koša, otras... 😖

mijadave
22. mar 2016

@luckalee moja bude mat o 2 tyzdne 21 mesiacov a kocik este vyuzivame... ako dlho, to neviem, lebo uz rada si beha sama... ale este si ho dlhsie planujem nechat, lebo na dlhsie trasy isto este treba a tiez ked si ju beru stari rodicia, tak na prechadzky si ju beru v kociku... a vojde tam este s prehladom... 😉

simona136
22. mar 2016

kupila som bebetto miesto britax a som moc spokojna. Aj mallička určite lebo hned pri prvej prechadzke mi do pol hodinky spokojne zadrichmala :D aj to polohovanie noziciek je super, drobca mozem dat do uplneho lahu 😎

luckalee
22. mar 2016

Potrebujem hlavne kvôli tomu, že malého vodím každé ráno do škôlky aj s malou po totalne rozbitej ceste a tie golfové palice mi urobia viac škody ako osohu 😀 malá sa rada vozí a keďže som s nimi vôčšinou sama (muž robí týždňovky) a nemáme auto, tak potrebujem niečo s veľkým košíkom na nákupy. Mala som Brio Go, lutujem, že som ho predala, tam som aj 10 krabíc mlieka napratala 😀

luckalee
22. mar 2016

@simona136 a z akej stránky si objednávala?

luckalee
22. mar 2016

ešte som rozmýšľala nad Jane Slalom a Britax b-motion 3 . Ten britax majú teraz v akcii za 219 eur, čo sa mi zdá super cena.

emiliar
23. mar 2016

Neviete mi poradit kde v ba by som mohla pozriet bebetto nico. Uvazujem ze ho kupim len chcela som ho pozriet nazivo.

simona136
23. mar 2016

ja som kupila tu z konika od jednej pani z Nitry. - nový som nekupovala. 🙂 .

emiliar
23. mar 2016

@simona136 dakujem. A spokojna si s nim. Uz pozeram aj ja tu po nom.

katka253111
24. mar 2016

@luckalee lucka,ja mam britax b agile na nafukovackach a za mna lepsi nez bebetto 🙂 a aj za maleho,pekne sa v nom povozi aj ako 1,5rocny, co v bebette nechcel sediet - a to sme nali viacero kocikov uz

luckalee
24. mar 2016

@katka253111 nakoniec som kúpila jane slalom z bazarika 🙂 a neľutujem, aj dve deti by som tam napratala 😀

saloma
29. mar 2016

Ahoj 🙂 vedeli by ste mi poradit, kde v KE by som si tento kocik mohla pozriet nazivo? Dakujem 🙂

silvinka1908
29. mar 2016

Ahoj baby, keby ste nahodou niekto chceli mam napredaj bebetto nico 2015 farbu 277 na bielej konštrukcii😊

lenka0802
29. mar 2016

@saloma v Bocian baby pri tip -tope tam sme ho kupovali mali by ho mat 🙂

saloma
30. mar 2016

@lenka0802 Dakujem ti velmii 😉 🙂 a ste s nim spokojni? Mohla by si mi prosim povedat aku dlzku ma cele lozko ak je v uplnom lahu? Dakujem 🙂