icon

Nico Bebetto

mary279
5. feb 2013

Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉

emiliar
9. apr 2016

@petrahankova dobry den , viete mi poslat prosim fotku kocika. a odkial ste.

emiliar
9. apr 2016

@lucius13 kocik uz vam dorazil , mne este nie .

emiliar
9. apr 2016

@petrahankova budem surne asi potrebovat kocik , lebo sa mi nas preda vyzera to tak a nemozem byt bez kocika a mam objednany jeden , ale dozvedela som sa ze cakacia doba je dlha.

lucius13
9. apr 2016

@emiliar este nie,bo som zmenila objednavku,mala som Nica s drziakom na flasku a vymenila som to za Nica s taskou na kocar vo farbe kocika,co je zas novinka.Tak cakam jak na spasenie.

emiliar
9. apr 2016

@lucius13 aha a to kde. Aj ja zhanam tasku a neviem zohnat.

lucius13
9. apr 2016

Na adoli.sk to maju,tak som pisala pani na messanger,ci sa da dokupit zvlast aj taska a ze nie,ale moze mi zmenit objednavku.Ale tu na MK som mala par vybratych na kocar,skuste pozriet Kociky a prislusenstvo.

lucius13
9. apr 2016

@emiliar som to tukla dole miesto odp.

emiliar
9. apr 2016

@lucius13 idem napisat. Aj ja tam mam objednavku.

lucius13
9. apr 2016

@emiliar dajte vidiet,ci aj Vam to zmenili

lucius13
10. apr 2016

@emiliar dobry vecer,tak ako,zamenene?

emiliar
10. apr 2016

@lucius13 dobry nie zatial.

lucius13
10. apr 2016

@emiliar pisali ste na fb SS?ci do predajne?

emiliar
11. apr 2016

@lucius13 tusim do predajne. Ale uz som kocik poriesila a to zrusim lebo dlha je cakacia doba a kocik som potrebovala.

lucius13
11. apr 2016

@emiliar tak ja budem rada,ked prefam ten,co mame teraz,dokym pride.A aky ste vybrali?

emiliar
11. apr 2016

@lucius13 no prave moj sa predal a nemala som ziadny a pocula som ze maju problem vo vyrobe s nicom a cakanie je dlhe. Tak zato. Camarelo eos a som s nim spokojna. Necakala som ze taky bude dobry

lucius13
11. apr 2016

@emiliar tak nech sa Vam super jazdi,ja som zvedava dokedy mi budeme cakat.

emiliar
11. apr 2016

@lucius13 dakujem. Nemohla som mesiac cakat. Drzim palce nech to mate co najskor.

lucius13
11. apr 2016

@emiliar aj ja dakujem.Potom hodim foto.Zatim mi cakanie nevadi,ked sa mame este v com vozit,len som nedockava ako bude vyzerat,prva jazda atd.😀😀😀

emiliar
11. apr 2016

@lucius13 budem sa tesit. My sme uz nemali v com sa vozit. Dnes sme boli vonku.

waikikiijuri
14. apr 2016

@polacka tu je ta diskusia nasla som😊

polacka
14. apr 2016

@waikikiijuri dakujem

waikikiijuri
14. apr 2016

Nepredava niekto vanicku na kocik bebeto nico (viem ze ste niektore zvlast dokupovali😊)dakujeeem

polacka
14. apr 2016

Ahojte zienky, prosim viete mi poradit? Ked by som si chcela kupit nove nico2016 model, ale len sportak, dokazem nanho nasadit nejaku vanicku? Samostatnu vanu som nenasla zeby predavali a ani v popise nieje nic o vani len autosedacka ze sa da dat... Alebo sa toto da riesit naozaj len kupou nico plus?

lucinuska
14. apr 2016

@polacka nico plus sa uz neda kupit dokusi vanicku aj k sportiaku vychadza nejakych 72 euro ketak napis tejto pani www.mimisk.sk a ona ti vsetko vysvetli predava kociky

polacka
14. apr 2016

@lucinuska dakujem velmi pekne

emiliar
14. apr 2016

@lucius13 no ako uz je tatos doma.

lucius13
14. apr 2016

@emiliar este nie,mali s ciernym podvozkom,ale to som nechcela a bud.tyzden maju naskladnovat,tak uvidime,ci tam bude aj ten nas😀

lucius13
14. apr 2016

@polacka alebo sa skuste popytat na www.adoli.sk

emiliar
14. apr 2016

@lucius13 no hej . Tak ochvilku uz bude.

lucius13
14. apr 2016

@emiliar hadam ano,nechame sa prekvapit😀Inak mi dosla aj zlava 5e na objednavku😃