Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
@petrahankova budem surne asi potrebovat kocik , lebo sa mi nas preda vyzera to tak a nemozem byt bez kocika a mam objednany jeden , ale dozvedela som sa ze cakacia doba je dlha.
Na adoli.sk to maju,tak som pisala pani na messanger,ci sa da dokupit zvlast aj taska a ze nie,ale moze mi zmenit objednavku.Ale tu na MK som mala par vybratych na kocar,skuste pozriet Kociky a prislusenstvo.
@lucius13 no prave moj sa predal a nemala som ziadny a pocula som ze maju problem vo vyrobe s nicom a cakanie je dlhe. Tak zato. Camarelo eos a som s nim spokojna. Necakala som ze taky bude dobry
@polacka tu je ta diskusia nasla som😊
@waikikiijuri dakujem
Nepredava niekto vanicku na kocik bebeto nico (viem ze ste niektore zvlast dokupovali😊)dakujeeem
Ahojte zienky, prosim viete mi poradit? Ked by som si chcela kupit nove nico2016 model, ale len sportak, dokazem nanho nasadit nejaku vanicku? Samostatnu vanu som nenasla zeby predavali a ani v popise nieje nic o vani len autosedacka ze sa da dat... Alebo sa toto da riesit naozaj len kupou nico plus?
@polacka nico plus sa uz neda kupit dokusi vanicku aj k sportiaku vychadza nejakych 72 euro ketak napis tejto pani www.mimisk.sk a ona ti vsetko vysvetli predava kociky
@polacka alebo sa skuste popytat na www.adoli.sk

@petrahankova dobry den , viete mi poslat prosim fotku kocika. a odkial ste.