Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
@lenka0802 Dakujem za Vasu odpoved 🙂 lebo som citala aj dost vela negativnych recenzii, tak som bola nerozhodna, najviac som sa bala toho( lebo pisali aj ohladom striesky), že po case uz nedrzi tak pevne a stale pada tak dufam, ze nas pripad to nebude a ze nanoznik moc neplni svoju funkciu, kedze je velmi volny...no tak preto som vahala 🙂
prosim, da sa oprat strieska?? tak ze by som ju dala celu dolu?? dakujem
Tak a uz aj my cakame na nasho Nica,potom Vam babulky hodim foto😀
Tak uz cakame na nica 2016.
@saloma tak nám strieška normálne drží vôbec nepadá 🙂 a nanoznik sa mi zdá v pohode 🙂 my sme naozaj veľmi spokojní s kociarikom 🙂 aj ja som čítala nejaké recenzie aj pozitívne aj negatívne.. Ale keď som ho bola pozrieť v obchode a uvidela som ho tak na prvý pohľad sa mi zapáčil a o dva týždne bol doma 🙂 .. Na predajni mali len sivý .. Tak sme objednali lebo my sme chceli w18 farbu 🙂
@saloma ja som objednavala z www.adoli.sk Maju ich tam v akcii teraz 2016-stky aj s drziakom na flasku a maju aj na vyber konstrukciu.Ja som si davala striebornu s ciernymi kolesami.
Ahojte, chcem sa opýtať, či ste nemali problém s defektami na kolesách a či je možné si ku kočiaru dokúpiť tašku, prípadne, či nezavadzia potom na rúčke? A či kolieska budú vyhovovať aj na horší terén - prechádzky prírodou? Vďaka
Ahojte ja mam tiez Nico a veru strieska vkuse pada muz to nestiha dotahovat uz mi to lezie na nervy :(
@daniela8913 ja ho mam sice len od januara, ale som maximalne spokojna.... defekt som nemala a ku kociku pasuju rozne tasky... ja Ti davam foto, kde mam tasku ku kociku z dm, mne nezavadzia 😉 a co sa tyka koliesok a terenu, je super, odskusala som ho minuly vikend po polnych a lesnych cestach aj kamenistych, ked som bola na chate v lese a obstal na vybornu a hlavne bez defektu a v pohode, dokonca mala mi aj zaspala... 😉
@soniada aj mne sa zda akoby uvolnena, no nepada mi... niekde som citala, ze je taky akoby sprej, co je na sruby, aby sa neuvolnovali... vraj to pomaha...
@kacckaa ta strieska sa da rozzipsovat a da sa stiahnut, aby tienila alebo chranila pred vetrom 😉
@daniela8913 nepridalo mi fotku 🙂 je z januara 😉
Ak by niekto chcel,predávam vo farbe 208 tmavomodrá,má 4 mesiace bez vyblednutia a škrabancov.So záručákom za 140eur

@saloma ano my sme velmi spokojny 🙂 mala som tri kociky ale tento nevymenim za ziadny 🙂 dobre sa ovlada maly sa v nom pekne vyspi ... Maly ma rok a pol a este kopu miesta v nom ... V uplnom lahu ma tak 100cm .... 🙂 je dobre odpruzeny , ta strieska predlzena je super.. 🙂 ja ho odporucam🙂 ... Chod tam do bocian baby mali by ho mat a vyskusajte si ho .. 🙂 ale ja si myslim ze za tu cenu paradny kocik 🙂 je sice trochu tazsi ked uz je dieta vacsie ale ked ho kocikujes nie je tazky len ked treba dvihnut po schodoch tak vtedy clovek trochu pociti tu vahu. Ale mne to ani velmi neprekaza... Hlavne ze maly je v nom spokojny.....🙂