icon

Nico Bebetto

mary279
5. feb 2013

Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉

lenka0802
31. mar 2016

@saloma ano my sme velmi spokojny 🙂 mala som tri kociky ale tento nevymenim za ziadny 🙂 dobre sa ovlada maly sa v nom pekne vyspi ... Maly ma rok a pol a este kopu miesta v nom ... V uplnom lahu ma tak 100cm .... 🙂 je dobre odpruzeny , ta strieska predlzena je super.. 🙂 ja ho odporucam🙂 ... Chod tam do bocian baby mali by ho mat a vyskusajte si ho .. 🙂 ale ja si myslim ze za tu cenu paradny kocik 🙂 je sice trochu tazsi ked uz je dieta vacsie ale ked ho kocikujes nie je tazky len ked treba dvihnut po schodoch tak vtedy clovek trochu pociti tu vahu. Ale mne to ani velmi neprekaza... Hlavne ze maly je v nom spokojny.....🙂

saloma
31. mar 2016

@lenka0802 Dakujem za Vasu odpoved 🙂 lebo som citala aj dost vela negativnych recenzii, tak som bola nerozhodna, najviac som sa bala toho( lebo pisali aj ohladom striesky), že po case uz nedrzi tak pevne a stale pada tak dufam, ze nas pripad to nebude a ze nanoznik moc neplni svoju funkciu, kedze je velmi volny...no tak preto som vahala 🙂

mackaa12
31. mar 2016

prosim, da sa oprat strieska?? tak ze by som ju dala celu dolu?? dakujem

chirabell
31. mar 2016

@mackaa12 strieska sa daodpojit od konstrukcie....a mozes ju rucne vyprat vo vani...ci sa dadat dole len latka z tych tyci uplne neviem neskusala som ani som po tom nepatrala.

mackaa12
31. mar 2016

@chirabell dakujeemm..no, ja som presne chcela dat dole z tyciek a jodit do pracky..nevadi..zajtra vyskusame idskrutkovat a ak nepojde tak vyperiem rucne 🙂

erikaa28
1. apr 2016

@mackaa12 da sa dat dole aj z tyciek prala som uz v pracke cely kociar

mackaa12
1. apr 2016

@erikaa28 takze treba odskkrutkovat a vytiahnut?

erikaa28
1. apr 2016

@mackaa12 áno odsrubujes a krásne sa dajú tie tyčky vytiahnuť

mackaa12
1. apr 2016

@erikaa28 super, dakujem..aj sme si mysleli s drahym, len sme nemali spravne naradie. Dnes prinesie z prace, tak rozobereme :D

lucius13
1. apr 2016

Tak a uz aj my cakame na nasho Nica,potom Vam babulky hodim foto😀

emiliar
1. apr 2016

Tak uz cakame na nica 2016.

lucius13
1. apr 2016

@emiliar aj my,aku farbu budete mat?My budeme mat aj s drziakom na flasku,objednavala som ho v akcii

emiliar
1. apr 2016

@lucius13 aj ja s drziakom na flasu. Farbu 251.to je tusim. Len este tasku zhanam neaku.

emiliar
1. apr 2016

@lucius13 nevedela som sa rozhodnut ze ktoru farbu. Tak uvidim aka bude nazivo.

lucius13
1. apr 2016

@emiliar jee,aj my,takto vypada nazivo,dumam nad podlozkou Monkie kriklavou zelenou alebo sedou a tiez niaku tasku,asi ciernu.Ja som si dala striebornu konstrukciu.

emiliar
1. apr 2016

@lucius13 pekny je. Uz sa tesim. Ja som si dala bielu konstrukciu. Tasku este neviem aku. Nad polozkou som este nerozmyslala

lenka0802
2. apr 2016

@saloma tak nám strieška normálne drží vôbec nepadá 🙂 a nanoznik sa mi zdá v pohode 🙂 my sme naozaj veľmi spokojní s kociarikom 🙂 aj ja som čítala nejaké recenzie aj pozitívne aj negatívne.. Ale keď som ho bola pozrieť v obchode a uvidela som ho tak na prvý pohľad sa mi zapáčil a o dva týždne bol doma 🙂 .. Na predajni mali len sivý .. Tak sme objednali lebo my sme chceli w18 farbu 🙂

saloma
2. apr 2016

@lenka0802 Super uz som definitivne rozhodnuta 🙂 idem si ponho do Kosic 😀 dufam ze budu mat vo farbe, ktoru chcem (w17) . Z internetu ste objednavali alebo tam na predajni ho objednali? A konstrukcie maju na vyber tiez aj na predajni? Dakujem 🙂

lucius13
2. apr 2016

@saloma ja som objednavala z www.adoli.sk Maju ich tam v akcii teraz 2016-stky aj s drziakom na flasku a maju aj na vyber konstrukciu.Ja som si davala striebornu s ciernymi kolesami.

saloma
2. apr 2016

@lucius13 Dakujem za reakciu 🙂 a ako pozeram tam ich maju aj najlacnejsie, čo som doteraz pozerala 🙂

lucius13
2. apr 2016

@saloma ano maju,bo je akcia,inak ich maju okolo 194e a davala som sem aj fotky ako vyzeraju,ja sa tesim na tyrkysaca😀Ked k nam dorazi,tak hodim foto.

daniela8913
3. apr 2016

Ahojte, chcem sa opýtať, či ste nemali problém s defektami na kolesách a či je možné si ku kočiaru dokúpiť tašku, prípadne, či nezavadzia potom na rúčke? A či kolieska budú vyhovovať aj na horší terén - prechádzky prírodou? Vďaka

soniada
3. apr 2016

Ahojte ja mam tiez Nico a veru strieska vkuse pada muz to nestiha dotahovat uz mi to lezie na nervy :(

lenka0802
3. apr 2016

@saloma ja som objednala priamo na predajni 🙂 veľmi zlatá pani predavačka tam je 🙂 ...

saloma
3. apr 2016

@lenka0802 Som rada 🙂 Dakujem a uz sa neviem dockat 🙂 no dufam, ze s nim budeme spokojní a nebude nam ta strieska padat

kacckaa
3. apr 2016

@lucius13 prosímťa a tá strieška je taká, že sa dá rozopnúť a zväčšiť, aby tienila? 🙂

mijadave
3. apr 2016

@daniela8913 ja ho mam sice len od januara, ale som maximalne spokojna.... defekt som nemala a ku kociku pasuju rozne tasky... ja Ti davam foto, kde mam tasku ku kociku z dm, mne nezavadzia 😉 a co sa tyka koliesok a terenu, je super, odskusala som ho minuly vikend po polnych a lesnych cestach aj kamenistych, ked som bola na chate v lese a obstal na vybornu a hlavne bez defektu a v pohode, dokonca mala mi aj zaspala... 😉
@soniada aj mne sa zda akoby uvolnena, no nepada mi... niekde som citala, ze je taky akoby sprej, co je na sruby, aby sa neuvolnovali... vraj to pomaha...
@kacckaa ta strieska sa da rozzipsovat a da sa stiahnut, aby tienila alebo chranila pred vetrom 😉

mijadave
3. apr 2016

@daniela8913 nepridalo mi fotku 🙂 je z januara 😉

lucius13
3. apr 2016

@kacckaa ano,je to aj tak ma videu,ze to rozopne a tym je strieska dlhsia

petrahankova
7. apr 2016

Ak by niekto chcel,predávam vo farbe 208 tmavomodrá,má 4 mesiace bez vyblednutia a škrabancov.So záručákom za 140eur