Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
@jajkuschon aj tak vdaka 🙂
@garonka máte ešte?
Je tu nejaka mamina, co ma na predaj vanicku na Bebetto nico? Ak ano, poprosim o foto a cenu do IP, dakujem 🙂
Predavam bledsia modra bebeto nico sportiak ☺ak by mal.niekto zaujem☺trencin
@pasarica ja budem predavat zaciatkom marca svetlosedu 😉
@zuzkamargit ahoj, môžeš mi prosím zaslať foto do IP, cenu a popis stavu? Ďakujem 🙂
Ahojte, prosim Vas mamicky, ktore mate Bebetto nico, viete mi prosim povedat, aky je rozdiel medzi kocikmi bebetto nico a bebetto nico s line? Nikde sa k tomu neviem docitat. Jedine co som zistila ze bebetto nico plus ma, naviac vanicku. Dakujem
Dá se sundat u tohoto kočárku potah a jde to snadno?? Jak perete?
@pajiji my sme raz prali aj striesku a aj potah tusim na 30tke 🙂
Mne sa paci ten kocik, aj Pascal - len nemam ho ore koho kupit 🙁
@vrba24 Ano, jeden predajca mi napisal, ze bebe nico je starsia rada a uz sa nevyraba, dopredavaju sa kusy, boli to farebne jedno a dvoj kombinacie,a nahradila ho nova rada pod nazvom bebetto nico s line, ktora ma nove farebne trojkombinacie, inak ide stale o ten isty kocik.
@janulik2008 a strieška sa tiež dá rozobrať z konštrukcie? Tak to je parádička
@chlorika ano da sa ... prali sme
@janulik2008
Ten potah sedačky se dá skutečně celý sundat? V obchodě mi prodavačka říkala, že to nejde a právě mě to trochu odradilo. Přece jenom jsou to děti a občas něco ukápne.
@manl ano da sa to ... davali sme ked mala tusim vyliala nieco v kociku
Baby a nahodou sa neda dokupit nahradny potah na striesku?
a este otazocka, ked mate sedacku v smere jazdy a v uplnom lahu, ako tam date tasku?? ved tam na nu vobec nie je miesto
@simusska Pokud neseženeš náhradní potah, tak tady jsou odkazy na renovace kočárků, ale je to z českého mimibazaru. Našla jsem náhodou při hledání kočárků a není špatné o této možnosti vědět.
https://www.mimibazar.cz/bazar.php?album=1072722
https://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=277387