icon

Nico Bebetto

mary279
5. feb 2013

Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉

cubalucia
28. apr 2017

@vrba24 to aj mna velmi zaujima

medovka14
4. jún 2017

@waikikiijuri môžem poprosiť info a foto do správy?

medovka14
4. jún 2017

@zuzkamargit
Ahoj, poslala by si mi do správy foto a info? Ďakujem 🙂

waikikiijuri
4. jún 2017

@medovka14 uz je predany😊

janulik2008
4. jún 2017

@manl nedavno sme prali a dali sme dole potah akurat striesku nie lebo nebola spinava 🙂

mayusik
4. jún 2017

@janulik2008 ste s nim spokojna? Vojde don aj napr. 2-3rocne dieta? Zvazujem kupit. Dakujem

janulik2008
4. jún 2017

@mayusik sme spokojni. treba sem tam poumyvat ked sa dostane piesok a kamienky ako su kolesa inak pohode a mala bude mat 2 a vojde sa v pohode ...

lucius13
5. jún 2017

@janulik2008 to sa Vam ako podarilo dat dole?Aj ja to chcem tak oprat,ked budem predavat,nech je cistucky a vonavy

janulik2008
6. jún 2017

@lucius13 staci srubovak a na bokoch odsrubovat a aj ako je opierka noziciek. ale bol prany asi len 2x ked uz naozaj bol spinavy.

krupickova
21. jún 2017

Ahojte baby , chcem si kúpiť bebetto nico tyrkysovej farby. Je náročný na údržbu , nešpini sa moc pri prevoze či odporúčate radšej tmavší ? Ďakujem za rady

erinne
23. jún 2017

ahojte, chcem kupit tento kocik z bazara, neviem vsak ako je to potom so servisom. Hlavne o tie nafukovacie kolesa sa obavam, da sa to niekde kupit zvlast?
Trochu som googlila, nemam velmi cas, ale nenasla som nic. Pisala som aj niekolkym predajcom kocikov, ale zatial bez odpovedi. Takze sa s doverou obracima na vas, vy isto viete 😉 dakujem

tinucha
23. jún 2017

@erinne nie sú to nafukovacie kolesá a nemôžeš na nich dostať ani defekt. Vyzerajú tak, ale nie sú. 🙂

erinne
23. jún 2017

@tinucha nie su nafukovacie? tak to je pre mna celkom nova info, niekde som este tusim citala, ze dofukovali kolesa.. nemohlo to byt inak na starsich modeloch?

janulik2008
23. jún 2017

su nafukovacie kedze sme my dostali defekt 😉

martina_st
23. jún 2017

Kocik je uplne pohodovy. Priestranny,otocna korbicka. Prave ho predavam. Velka spokojnost. Kolesa ma nafukovacie.

erinne
24. jún 2017

@janulik2008 a ako ste to opravili?

janulik2008
24. jún 2017

@erinne klasicky ako defekt na bicykli 🙂

simusska
24. jún 2017

Baby otazocka...mam bebetto nico...na hesen som ho tu na mk kupila po 1 dietati za 120€. Ma len bezne znamky pouzivania...nie je ani vyblednuty...za kolko by ste ho teraz predali? Je 80€ adekvatna suma?

martina_st
24. jún 2017

@simusska myslim ze ano. Som na tom presne tak isto☺

tinucha
24. jún 2017

Tak to sa potom ospravedlňujem. My máme dvojročný a nenafukovali sme kolesá ani raz a mne sa zdá, že vtedy pri popise uvádzali, že kolesá sú nejaké špeciálne, že sa nedofukujú a ani nemôžu mať defekt. Tie nové sú asi iné.

cubalucia
24. jún 2017

@simusska
Ahoj a odkial si? Mala by som zaujem sa pozriet nan. Sklada sa do auta jednoducho? Ma aj nejaku vybavu?

simusska
24. jún 2017

@cubalucia som zo snv ale kocik je zatial rezervovany

cubalucia
25. jún 2017

@martina_st
Ahoj, prosim ta este mas kocik?

martina_st
25. jún 2017

@cubalucia
Ano. Kocik este mam doma.

cubalucia
26. jún 2017

@martina_st A odkial ste?

martina_st
26. jún 2017

@cubalucia od Noveho Mesta nad Vahom☺

erinne
7. júl 2017

Baby prosim, kto mate tento kocik, mozete mi odfotit ako maju byt popruhy? Kupila som z bazaru, vsetko ok, az na popruhy, kt.boli vyvlecene a za ten svet ich neviem dat tak, aby sa mi mala nesmykala dolu. Neviem, ci je chyba v popruhoch a mate aj vy taketo skusenosti s nimi, alebo som ich tam dala zle. Dakujem

janulik2008
7. júl 2017

@erinne my sme kupili z bazaru a tie bocne nemame 😀

1104
Odpoveď bola odstránená
erinne
8. júl 2017

@janulik2008 diky za odpoved 😊