Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
@waikikiijuri môžem poprosiť info a foto do správy?
@zuzkamargit
Ahoj, poslala by si mi do správy foto a info? Ďakujem 🙂
@medovka14 uz je predany😊
@manl nedavno sme prali a dali sme dole potah akurat striesku nie lebo nebola spinava 🙂
@janulik2008 ste s nim spokojna? Vojde don aj napr. 2-3rocne dieta? Zvazujem kupit. Dakujem
@mayusik sme spokojni. treba sem tam poumyvat ked sa dostane piesok a kamienky ako su kolesa inak pohode a mala bude mat 2 a vojde sa v pohode ...
@janulik2008 to sa Vam ako podarilo dat dole?Aj ja to chcem tak oprat,ked budem predavat,nech je cistucky a vonavy
@lucius13 staci srubovak a na bokoch odsrubovat a aj ako je opierka noziciek. ale bol prany asi len 2x ked uz naozaj bol spinavy.
Ahojte baby , chcem si kúpiť bebetto nico tyrkysovej farby. Je náročný na údržbu , nešpini sa moc pri prevoze či odporúčate radšej tmavší ? Ďakujem za rady
ahojte, chcem kupit tento kocik z bazara, neviem vsak ako je to potom so servisom. Hlavne o tie nafukovacie kolesa sa obavam, da sa to niekde kupit zvlast?
Trochu som googlila, nemam velmi cas, ale nenasla som nic. Pisala som aj niekolkym predajcom kocikov, ale zatial bez odpovedi. Takze sa s doverou obracima na vas, vy isto viete 😉 dakujem
su nafukovacie kedze sme my dostali defekt 😉
Kocik je uplne pohodovy. Priestranny,otocna korbicka. Prave ho predavam. Velka spokojnost. Kolesa ma nafukovacie.
@janulik2008 a ako ste to opravili?
@erinne klasicky ako defekt na bicykli 🙂
Baby otazocka...mam bebetto nico...na hesen som ho tu na mk kupila po 1 dietati za 120€. Ma len bezne znamky pouzivania...nie je ani vyblednuty...za kolko by ste ho teraz predali? Je 80€ adekvatna suma?
@simusska myslim ze ano. Som na tom presne tak isto☺
Tak to sa potom ospravedlňujem. My máme dvojročný a nenafukovali sme kolesá ani raz a mne sa zdá, že vtedy pri popise uvádzali, že kolesá sú nejaké špeciálne, že sa nedofukujú a ani nemôžu mať defekt. Tie nové sú asi iné.
@martina_st
Ahoj, prosim ta este mas kocik?
@cubalucia
Ano. Kocik este mam doma.
@martina_st A odkial ste?
@cubalucia od Noveho Mesta nad Vahom☺
Baby prosim, kto mate tento kocik, mozete mi odfotit ako maju byt popruhy? Kupila som z bazaru, vsetko ok, az na popruhy, kt.boli vyvlecene a za ten svet ich neviem dat tak, aby sa mi mala nesmykala dolu. Neviem, ci je chyba v popruhoch a mate aj vy taketo skusenosti s nimi, alebo som ich tam dala zle. Dakujem
@erinne my sme kupili z bazaru a tie bocne nemame 😀
@janulik2008 diky za odpoved 😊

@vrba24 to aj mna velmi zaujima