Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
@ivinka82 no tak toto musim vyskust 🙂
@svetlusska hlavne treba mať predné kolesá vytočné naopak, teda blatníkmi dopredu 🙂
@kinlly7 krásna taštička a kde si ju kúpila? 🙂
@kinlly7 ďakujeeeem 🙂
Tak už mi došiel modrý, a je úúúúúúžasný, som ho aj vyskúšala a ide supeeer 🙂 už len aby mi prišla taška a bude tooo 🙂 😀 juuuuuj jaký je krásny 🙂
Ahojte, chtěla bych se zeptat, jestli má někdo z vás i kočárek Nico Plus - s hlubokou korbou?
dievcata, tie ktore mate kocik nico bebetto, kupili by ste si ho znova? nenasli ste nijake minusy na nom ? dakujem za rady... 🙂
takze uz som si ho objednala aj ja... dufam, ze vsetko pojde ako ma a v utorok ho budem mat doma... potom vam ho ukazem, ked ho budem vediet poskladat 🙂
@misuliks jediny minus ktory som na nom zatial nasla je ze sa mi po 3 mesiacoch odtrhol cvok na nanozniku,zacala sa mi parat vnutri strieska a hlavne ta podlozka sa neuveritelne smika to ma stve najviac :( ale inac som s nim spokojna...
@svetlusska hej dakujem, ja si aj tak planujem kupit tu vlozku ci podlozku do kocika, tak potom to mozno nebude, tak smykat... a ostatne sa da reklamovat 🙂
@svetlusska a aku farbu mas? manipuluje sa s nim lahko? nevrzgaju kolesa alebo nieco? duham, ze s nim budem spokojna
@misuliks ja mam tu slivkovo fialovu..inac som spokojna co sa manipulacie tyka...no neviem povrch jee klzky neviem ci sa ti to nebude smykat...
@svetlusska uvidime, dufam, ze nie... a ty mas ako stare dieta? moja bude mat 7 mesiacov a kocik kupujem hlavne preto, ze nas z 3-kombinacie sa da dat iba v smere jazdy... neviem si predstavit, ze by som na nu nevidela 😒
takze v stredu ho budeme mat doma 🙂 dufam len, ze ho budem vediet poskladat sama, kedze tato pracuje v zahranici 😒
@monika1308 @ivinka82 @svetlusska
@motylik1987 baby, prosím vás, tiež mám tento kočík, už pár dní, ale keď došiel, neskôr si otec malého všimol, že tie pneu sú užšie ako tie biele rámy, aj vy to tak máte? Na Bexe sedeli pekne, tu ten biely rám akoby "trčal", akoby dali užšie pneu.. Tak teraz som si neni istá, či to tak má byť alebo nie.. Ďakujem za odpoveď.
@srnqqa juj ja mam kocik v pivnici,ale ked maly zaspi kuknem,ja som to nejako nesledovala 😀
@motylik1987 keď kukám na fotky v téme aj na googli, mám pocit, že to bude možno vada.. aby sa potom tie kolesá neničili..A kým mám ešte bexu, až to vymením. Na rukách ho totiž po vonku nosiť nemienim 😉 A ďakujem, bola by som moc moc vďačná.
@srnqqa v pohodke tak hadam behom hodinky pojde spat pak sa ozvem 😉
@srnqqa no nas sa mi nezda ze by to bolo nejako jak ty pises..skus sem hodit foto..a mas dobre nafukane? 😀
Tu je foto, ten biely rám mi z každej strany vidno aj 4mm, nemal by byť celý skrytý? Každý kočík to má skryté pod pneu 😕 ani pneu celou svojou šírkou nedolieha na zem, len stredom. Nafúkané to bolo až moc, je tam písané, koľko to má byť nafúkané. Otec malého robí v pneuservise, tak na to upozornil. Fotila som to v paneláku, máme automatické osvetlenie chodby, tak možno to nebude tak kvalitné.
....mozno je to aj preto,ze tento kocik ma nizkoprofilove kolesa co nema kazdy kocik-takze je to asi OK 🙂
Ďakujem, no, už je to opravené, totiž neviem prečo, ale tie kolesá brutálne nafúkali (asi priamo v poľsku), pritom tam je napísané, koľko majú byť max. Tým pádom mali tie pneu taký akoby vajíčkový tvar a celá pneu nedoliehala na chodník, ale teraz je to už OK 😉

@ivinka82 jeeeej super dakujem pekne,si ma velmi potesila,huraaaa na cesty 🙂