icon

Nico Bebetto

mary279
5. feb 2013

Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉

aniko31
3. jún 2013

Baby ja som tam tú vložku pripevnila tými bocnymi pásmi a drží to super

veronica30
7. jún 2013

@paterova si snim spokojna????dakujem🙂 a je dost velky?

veronica30
7. jún 2013

@misuliks ahoj🙂 si spokojna s kocikom??? aj ja chcem objednat bud tento Nico alebo Gazelle 2013.Stale sa neviem rozhodnut🙂 a nemam moznost ist do predajne ich kuknut:( len takto cez net objednat.

aaknell
7. jún 2013

@veronica30 já sem spokojená moc ikdyž mám nico bebetto jen chvilku je to nejlepší kočárek co sem měla a možem ho je doporucit 😉

misuliks
7. jún 2013

@veronica30 ja som sa tiez bala, lebo som ho nevidela predtym nazivo... zatial som spokojna a aj malickej sa v nom paci 🙂

paterova
7. jún 2013

@veronica30 ahoj, ano som s ním spokojná, je dosť velký, môj malý má 15 mesiacov a v pohode miesta má dosť, akurát mi trošku vadí, že tá opierka na nohy je na konci taká vyhnutá do hora ( nie je rovná) a tlačí mi už do toho nožičkami, musím mu to už asi spustiť dolu. Neviem či rozumiete čo myslím, ale hádam áno 😀 😀 😀

jarka17
8. jún 2013

ahoj @misuliks....krásny výber,tiež uvažujem nad kúpou tejto krásnej fialkovo ružovej farby,malinká bude mať tiež 7 mesiacov....si s ním spokojná?
prosím akékoľvek mínus mi povedz. ďakujem 🙂

veronica30
9. jún 2013

@aniko31 co sa ta vložka šmyka ked si ju pripevnila?

veronica30
9. jún 2013

baby kuknite si toto-

https://www.youtube.com/watch?v=kQyo-ebdYH8

tie ktore maju bebetto nico aj ten tak peruje? lebo som pozerala Bebetto ma viacej kocikov-NICO,LUCA,MAGNUM,MURANO,NICO PLUS,SOLARIS,EXKLUSIVE.........ja len chcem vediet ci ten NICO tak peruje ako je na videu🙂)))

leeenka10
9. jún 2013

@veronica30 ahoj,ja mam bebetto nico a presne takto peruje .-)

misuliks
9. jún 2013

@jarka17 ahoj, ja som s nim spokojna... zatial nemam ziadne vyhrady, ale to ho nemame este ani 3 tyzdne... dufam, ze sa nijake ani nenajdu

paterova
9. jún 2013

@veronica30 nico bebetto péruje perfektne, mám už 3 kočiar, ale tento je najlepšie odpružený 🙂

veronica30
9. jún 2013

@paterova
@leeenka10
@misuliks takze objednavam🙂 dakujem baby.

aaknell
9. jún 2013

@veronica30 ano bebetto nico je takto odpruzeny a naprosto suhlasim s @misuliks a @paterova
😉

aaknell
9. jún 2013

a mě se teda vůbec ta vložka nesmyka 😉 normalne mi drzi mam tam pridelane ty pasy a temi sa to drzi 😉

jarka17
9. jún 2013

ešte 1 otázočka @misuliks....preklikala som sa tu a čítala som,že si zvažovala aj kúpu Navington Cadet....presne ako ja....neviem sa stále rozhodnúť medzi ním a Bebeto Nico....prečo si sa potom rozhodla pre Bebeto??? Ďakujem moc za odpoveď. 🙂

aniko31
9. jún 2013

@veronica30
Áno smykala sa dole aj s malým tak som to prichytila možno by som to už mohla aj vybrať len som lenivá

aaknell
10. jún 2013

tak to mě se nesmyka tak to mám asi štěstí 😉

miroslavapo
11. jún 2013

Ahojte baby, chcela by som sa opýtať tých, ktoré máte tento kočík, či je nejaký problém ohľadne jeho výšky? Jedna baba tu totiž písala, že ak mám viac ako 170 cm, tak si ho nemám kupovať... viete mi k tomu niečo napísať? Je tu niekto, kto má aj viac ako 170 cm a má tento kočík? Ďakujem 🙂

zuzu4444
11. jún 2013

baby odkial ste si kocik objednavali? neviem sa rozhodnut ci e-kociky alebo luna ? 🙂

leeenka10
11. jún 2013

@zuzu4444 ja som kupila na luna,bola som osobne v PO a perfektny pristup 🙂

lenkasg
11. jún 2013

Ahojte baby prosím vás akú pláštenku používate na tento kočík ? 🙂

aaknell
11. jún 2013

@miroslavapo je pravda že rukojet je nizko mám presne 170 cm 😉 a je mi tak akorát je to rozdil oproti kocikum co sem mala predtim ale mě to takto vyhovuje mám aspon natažené ruce u tych pred tym sem je musela mit pokrčene 😉

aaknell
11. jún 2013

@lenkasg ahojte my pouzivame tu originalnu plastenku 😉

svetlusska
11. jún 2013

@aniko31 vav super napad

lenkasg
11. jún 2013

A je ten kočiar dosť veľký ,široký pre ročné dieťa ? Pretože mi budeme mať rok akurát v zime a neviem či vňom nebudeme natlačený aj s fusákom ? Pýtam sa preto že ho ešte nemáme, len je to môj horúci kandidát , tak aby som vedela 🙂

aaknell
11. jún 2013

@lenkasg podle me je dost prostorny prave máme ročné dieta tak se tam v pohodicke vejde a i s fusakom 😉 byto nemal byt problem

lenkasg
11. jún 2013

@aaknell Ďakujem krásne za pomoc , tak už som asi na 100 % rozhodnutá, dúfam že budeme rovnako spokojný 🙂 🙂

aniko31
11. jún 2013

@miroslavapo no tá rukovat má štyri polohy z toho úplne spodná a horná sa dá využiť najmä pri menších vytahoch to viem z vlastnej skúsenosti ale stredné dve sú tak akurát hlavne tá čo je vyššie mám 168 cm a vyrovnané ruky mám len v 10 cm steklach s platformou (aj keď som ich mala asi len raz) pri normálnej obuvi je to pohodlné😀