Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
@paterova si snim spokojna????dakujem🙂 a je dost velky?
@misuliks ahoj🙂 si spokojna s kocikom??? aj ja chcem objednat bud tento Nico alebo Gazelle 2013.Stale sa neviem rozhodnut🙂 a nemam moznost ist do predajne ich kuknut:( len takto cez net objednat.
@veronica30 já sem spokojená moc ikdyž mám nico bebetto jen chvilku je to nejlepší kočárek co sem měla a možem ho je doporucit 😉
@veronica30 ja som sa tiez bala, lebo som ho nevidela predtym nazivo... zatial som spokojna a aj malickej sa v nom paci 🙂
@veronica30 ahoj, ano som s ním spokojná, je dosť velký, môj malý má 15 mesiacov a v pohode miesta má dosť, akurát mi trošku vadí, že tá opierka na nohy je na konci taká vyhnutá do hora ( nie je rovná) a tlačí mi už do toho nožičkami, musím mu to už asi spustiť dolu. Neviem či rozumiete čo myslím, ale hádam áno 😀 😀 😀
ahoj @misuliks....krásny výber,tiež uvažujem nad kúpou tejto krásnej fialkovo ružovej farby,malinká bude mať tiež 7 mesiacov....si s ním spokojná?
prosím akékoľvek mínus mi povedz. ďakujem 🙂
@aniko31 co sa ta vložka šmyka ked si ju pripevnila?
baby kuknite si toto-
https://www.youtube.com/watch?v=kQyo-ebdYH8
tie ktore maju bebetto nico aj ten tak peruje? lebo som pozerala Bebetto ma viacej kocikov-NICO,LUCA,MAGNUM,MURANO,NICO PLUS,SOLARIS,EXKLUSIVE.........ja len chcem vediet ci ten NICO tak peruje ako je na videu🙂)))
@veronica30 ahoj,ja mam bebetto nico a presne takto peruje .-)
@veronica30 nico bebetto péruje perfektne, mám už 3 kočiar, ale tento je najlepšie odpružený 🙂
@veronica30 ano bebetto nico je takto odpruzeny a naprosto suhlasim s @misuliks a @paterova
😉
a mě se teda vůbec ta vložka nesmyka 😉 normalne mi drzi mam tam pridelane ty pasy a temi sa to drzi 😉
ešte 1 otázočka @misuliks....preklikala som sa tu a čítala som,že si zvažovala aj kúpu Navington Cadet....presne ako ja....neviem sa stále rozhodnúť medzi ním a Bebeto Nico....prečo si sa potom rozhodla pre Bebeto??? Ďakujem moc za odpoveď. 🙂
@veronica30
Áno smykala sa dole aj s malým tak som to prichytila možno by som to už mohla aj vybrať len som lenivá
tak to mě se nesmyka tak to mám asi štěstí 😉
Ahojte baby, chcela by som sa opýtať tých, ktoré máte tento kočík, či je nejaký problém ohľadne jeho výšky? Jedna baba tu totiž písala, že ak mám viac ako 170 cm, tak si ho nemám kupovať... viete mi k tomu niečo napísať? Je tu niekto, kto má aj viac ako 170 cm a má tento kočík? Ďakujem 🙂
baby odkial ste si kocik objednavali? neviem sa rozhodnut ci e-kociky alebo luna ? 🙂
Ahojte baby prosím vás akú pláštenku používate na tento kočík ? 🙂
@miroslavapo je pravda že rukojet je nizko mám presne 170 cm 😉 a je mi tak akorát je to rozdil oproti kocikum co sem mala predtim ale mě to takto vyhovuje mám aspon natažené ruce u tych pred tym sem je musela mit pokrčene 😉
@aniko31 vav super napad
A je ten kočiar dosť veľký ,široký pre ročné dieťa ? Pretože mi budeme mať rok akurát v zime a neviem či vňom nebudeme natlačený aj s fusákom ? Pýtam sa preto že ho ešte nemáme, len je to môj horúci kandidát , tak aby som vedela 🙂
@miroslavapo no tá rukovat má štyri polohy z toho úplne spodná a horná sa dá využiť najmä pri menších vytahoch to viem z vlastnej skúsenosti ale stredné dve sú tak akurát hlavne tá čo je vyššie mám 168 cm a vyrovnané ruky mám len v 10 cm steklach s platformou (aj keď som ich mala asi len raz) pri normálnej obuvi je to pohodlné😀

Baby ja som tam tú vložku pripevnila tými bocnymi pásmi a drží to super