icon

Odporúčania na kočíky s nafukovacími kolesami do 350€

Včera o 17:34

Ahojte mám 2 týždňové bábätko , kúpili sme kočík ešte pred narodením ( viď foto ) písané že kolesá vhodné aj do terénu ,sú to také tie s pevnou gumou , ale teda boli sme 3x vonku a cítiť každý kamienok 🙈 ináč je parádny , ľahučký , dobre sa s ním manipuluje , aj po snehu išiel super , ale čo sa týka horších ciest tak som sklamaná . Preto by som chcela či máte nejaké odporúčania na kočík s nafukovacími kolesami tak do 350€ 2v1 ideál

Odporúčania na kočíky s nafukovacími kolesami do 350€
anonym_cede5d
Včera o 17:42

@anonym_autor 2v1 do 350€ bdue tiež smejd si myslím. My sme kúpili 2v1 za 740€ tak dúfam že taký problém ako vy mat nebudeme že bude cítiť každý kamienok aleob nerovnosti

autor
Včera o 17:47
@anonym_cede5d

@anonym_autor 2v1 do 350€ bdue tiež smejd si myslím. My sme kúpili 2v1 za 740€ tak dúfam že taký problém ako vy mat nebudeme že bude cítiť každý kamienok aleob nerovnosti

@anonym_cede5d tu ale nejde o cenu ale o tie kolesá ...

simona92101
Včera o 18:05

@anonym_autor moon relaxx edition,ma nafuk.kolesa,odpruzeny,na dedinu ci do terenu fantasticky.lahky,spratny.odvozil mi 2 deti cez zimu a stale ako novy.stal v akcii okolo 500e,za mna naj kupa👌

anonym_cede5d
Včera o 18:26
@anonym_autor

@anonym_cede5d tu ale nejde o cenu ale o tie kolesá ...

@anonym_autor jasne ja chápem že nejde o cenu, ja hovorím že síce sme kúpili drahší kočík ale dúfam že nebudeme mať rovnaký problém s kolesami s otrasmi a cítením každej nerovnosti alebo kamienka.
Ale ak chcete druhý kočík kúpiť do 350€ tak pravdepodobne bude rovnaký problém.

anonym_0e8ee4
Včera o 18:49

Mala som britax smile III, terqz je uz 5ka, bol fajn s nafukovacimi kolesami, ale mala vanicka a brzda len na jedno zadne koleso... este su celkom v pohode myslim nejake Valco a ABC designy, z druhej ruky by snad mohol byt niektory z nich vo vasej cenovej kategorii

Do terenu top bude thule, ale to je otrasne velke hebedo mimo rozpocet asi aj z bazaru ale mozno najdes z tretej ruky...

Potom aj tak prejdes na lahky sportiak lebo tie dvojkombinacie su velke a tazke