icon

Odporučte športový kočík otočný v oboch smeroch

7iwuska7
4. apr 2019

Prosím Vás, poradíte mi? Zvažujem nad kúpou športového kočíka, no rozmýšľam nad Petite&Mars Street, Oyster ZERO alebo Cybex Balios S.
Alebo ak mi viete poradiť nejaký super športiak (najlepšie by bolo otočný v oboch smeroch). ĎAKUJEM! 🙂

klaudia_kaja
4. apr 2019

Optimo easy to 🙂

myska9992
4. apr 2019

My máme Oyster Zero, otočný v oboch smeroch nie je, ale ja som veľmi spokojná ľahký, odpruženy, super dlhá strieška, priestranný 🙂

diewcatqoo
4. apr 2019

@7iwuska7 my mame britax b-agile a som spokojna. Ale mala som moznost vozit maleho aj v oyster zero a to sa nedalo ani porovnat. Takze ak by som si v buducnosti este mala kupovat sportiak, vzala by som oyster zero.

smile31
4. apr 2019

Ahoj, my mame stokke scoot a max spokojnosť 😉nafukovanie kolesa, otocny v oboch smeroch, lahko skladatelný, v aute zaberie malo miesta a mne osobne sa stokkw kočíky páčia 😉 mala som aj crusi ale zabral mi vzdy cely kufor v aute tak sme kupili scoot

dagas
4. apr 2019

Chcela som petite mars street ale počula som že naň nadávajú...Vyslala som manžela kúpiť nejaký dobrý ktorý mu padne do oka a kúpil colleto joggy a je super a niekde som čítala že je taký istý ako petite mars..vraj na ňho sedí aj strieška ak kolesá ..tak dúfam bude ale kvalitnejší 🤗

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
7iwuska7
autor
5. apr 2019

Ďakujem vám veľmi pekne. Ste zlaté!! 😊