icon

Oplatí sa kúpiť kočík Joolz Geo 3?

24. aug 2026

Ahojte máte niektorá kočík joolz geo 3? Oplati sa ho kúpiť? A je športová cast dostatočne veľká? Pretože podľa fotiek sa mi zda veľmi mala

anonym_6208b1
24. aug 2026

@anonym_autor ja nemám, ale čo viem od známych, používajú hlavne na cestovanie, je spratny, viac bohužiaľ neviem pomôcť. Ja som spokojna s bugaboo, je to väčší kočík ale.

herdovamiroslava22
24. aug 2026

Ja mam a som nadmieru spokojna. Vanicka velka, sportova cast taktiez. Obrovsky nakupny kosim. Super manipulacia. Len teda zaberie viac miesta v kufri, co mne neprekazalo

autor
26. aug 2026
@herdovamiroslava22

Ja mam a som nadmieru spokojna. Vanicka velka, sportova cast taktiez. Obrovsky nakupny kosim. Super manipulacia. Len teda zaberie viac miesta v kufri, co mne neprekazalo

@herdovamiroslava22 tak už ho mám aj ja 😁 chcem sa len spýtať pre mna je novinka korytkove sedenie predtým som to v ani jednom kočíku nemala a teda keď dám športovú cast do ľahu tak ma potom dieta nozky akoby vyvýšené, to tak ma byt?

herdovamiroslava22
27. aug 2026
@anonym_autor

@herdovamiroslava22 tak už ho mám aj ja 😁 chcem sa len spýtať pre mna je novinka korytkove sedenie predtým som to v ani jednom kočíku nemala a teda keď dám športovú cast do ľahu tak ma potom dieta nozky akoby vyvýšené, to tak ma byt?

@anonym_autor Ano, ja som mala aj aj. Mojim detom sa lepsie sedelo v korytkovom. Ak by to bol problem, da sa kupit vyrovmavaci klin.