icon

Oplatí sa kupovať športový kočík pre dvojročné dieťa?

lenuska9999
12. júl 2021

Ahojte idem si k vám pre radu. Mám syna, ktorý bude mať v auguste 2 roky. Momentálne máme detskú trojkolku, ktorú používame na rýchle presuny mestom a kocik Kinderkraft Grande.. kocik je ale katastrofálny, stále sa niečo zlomí, problémy s kolesom atď. Proste v skratke bol už 2 krát reklamovaný a teraz ide tretí krát. Moja otázka znie : oplatí sa mi kupovať ďalší sportovy kocik , alebo mi stačí trojkolka ? Ide o to, xe teraz je leto a keď pôjdeme niekam na výlet v trojkolka sa nevyspi, lebo nie je polohovatelna. Golfac nechcem, lebo cestu lesom alebo horším terénom nezvládne... ci radšej zainvestovat do polohovatelnej trojkolky ? Neviem si zasa ale predstaviť ako sa s tým pôjde v zime. Ci v zime už sa voziť nebude ?? Poraďte mi prosím.

jvasenka
•
12. júl 2021

@lenuska9999 nasa bude mat v oktobri 2r, kocik uz par mes nepouzivame lebo v nom nespi a cez den ked niekde sme uz nespi-cez den spi iba ked sme doma..ja by som uz kocik neriesila, podla mna zbytocne..alebo lacno z bazosu ak velmi chces

amelie2017
•
13. júl 2021

My sme pouzivali kocik aktivne do 2r8m. Byt tebou, tak kupim maximalne nejaku bazarovy, ak je to len na obcasne pouzitie. Alebo ak planujete 2. babo v buducnosti, tak poriadny sportiak, ktory ti vydrzi aj pre druhe dieta.

gbgb
•
13. júl 2021

@lenuska9999 ja som kupila z 2. ruky v 18M. Pouzili sme ho vtedy tyzden a 2 roky cakakna povale na surodenca 😉.

lenuska9999
autor
•
13. júl 2021

@jvasenka a ako ste riešili to, že ste išli niekde na do prírody a dieťa ti už nevládalo chodiť?

lenuska9999
autor
•
13. júl 2021

@amelie2017 a môžem vedieť aký kocik ate používali? Ktorý bude taky priestranný pre také veľké dieťa?

jvasenka
•
13. júl 2021

@lenuska9999 pri kratkej trase na ruky alebo nosic...ak chodite casto do prirody skus pozriet bazarove sportove kociky..britax su dost priestranne, v pohode aj pre 2r dieta

lenuska9999
autor
•
13. júl 2021

@jvasenka ďakujem 🙂