Peg-Pérego book
Ahojte maminy. Nakolko je tento kocik horuca novinka- najdem tu niekoho kto ho uz ma? Uvitam skusenosti a fotky.. tiez sa nan chystam,takze dufam, ze coskoro fotkou prispejem aj ja..
@ustrachana ja sou už postaršia, tak zo mna majú doma kovbojku aj deti- staršie 😖 manžel už to vzdal, teší sa ked bude mať malá tak 3 roky a ja už prestanem s kočíkmi, 😉 ešte mám 2roky čas 😀
ahojte, tak dnes sme kocik reklamovali druhykrat....kompletne rozhegany, obrovska vola na rucke pri dvihani kocika napr. na obrubnik, predavacka ked to videla, tak sa zhrozila, ze tak sa neda dieta vozit a technik nam na to povedal, ze nevidi ziaden problem, ale v konecnom dosledku kocik prevzali na reklamaciu, ze sa na to skusi teda pozriet...tak teraz cakame...uprimne som z toho kocika velmi sklamana, vyzera fantasticky, ale to je asi tak vsetko, ktovie, mozno mame len nejaky nevydareny kus..
@ustrachana Ahoj prosim ta chcela by som sa ta opytat ci koliecka nejak nehrkocu a ci sa snim dobre chodi aj po zamkovej dlazbe.Dakujem akurat vyberam golfac a tento sa mi velmi paci,ale neviem si vybrat ci tento alebo Pliko mini,Pliko3 completo.
@ustrachana Ahoj prosim ta chcela by som sa ta opytat ci koliecka nejak nehrkocu a ci sa snim dobre chodi aj po zamkovej dlazbe.Akurat vyberam golfac a tento sa mi velmi paci,ale neviem si vybrat ci tento alebo Pliko mini,Pliko3 completo.Dakujem
@kucierka1 myslis ze mas nevydareny kus ? ja mam ten isty problem a mamicka jedna tu pisala ze jej tiez cely vrzga...prosim das mi vediet ze ako si dopadla s reklamackou? dakujem
..baby ste s nim fakt spokojne? podla mna za taku cenu nic moc kocik...tie kolieska su ako hrkalky...hrkoce to cele, neviem na ake cesty je urceny, ale na slovenske velmi nie :D Za taku cenu by to uz mal byt uno tuto kocik... nemecke konstrukcie su najpevnejsie asi..
ja som chcela moj book supnut na bazar, ale ked citam ako su s nim vsetky baby nespokojne, tak to asi nema vyznam 😅
No tak pre mna osobne to bol moj vysnivany kocik, kym som si ho nebola pozriet osobne - uplne som mala z neho zly pocit - ta konstrukcia sa mi zdala proste smejd, na tu cenu duplom...a potom som navyse citala prave tu na tomto fore, ako maminkam zacsl vrzgat a rozhegavat sa, tak som sa len utvrdila v svojom nazore a kupili sme nakoniec Jane :o) Dufam, ze bude OK...drztr palce :o)
@henushkowa tak reklamáciu mame vybavenú, cele to v tom klbe spevnili, ze treba pravidelne zmazat, ze to bolo možno aj tym, ze to boli tie uplne prve kusy, ktoré sa vraj ani v čechách napríklad nepredávali, ale teda, ze som prva, čo reklamovala. Tak uvidíme, ci vydrží...ked tak pôjdem reklamovať aj tretíkrát....
@kucierka1 aj ja som bola prva co ho reklamovala sranda...:D tak pojdem uz aj ja na reklamacku dam vedet ze co mne povedali ...
@adulik23 vsak prave to aj ja som rozmyslal ze ho predam ale kto si precita co tu na neho vsetko piseme tak neni sanca..:D
@henushkowa to ked som im spomenula, ze viacere baby na nete maju podobny problem, tak ma presviedcali, ze to su konkurencne firmy, ktore naschval robia antireklamu 😀
@kucierka1
@henushkowa
Viete co baby, uz ste asi tretie alebo stvre, co hovoria, ze im povedali, ze to je "prva reklamacia" haha :o))))))
@kucierka1 dnes som ho bola dat na reklamacku a presne co pises ze konkurencne firmy robia zle...:D
@henushkowa a vzali Ti ho na reklamáciu? Ináč nerozumiem, prečo tam vsetky prv perega tak vychvaluju a akonáhle som sa pýtala na kočík inej značky, tak sama kritika..
@kucierka1 ano to je pravda doniesol mi tam dalsie kociky s tym,ze ktory je aky v com zly oproti book.Ja som sa hned pytala na vratenie penazi s tym ze si vyberiem iny tovar odpoved bola to sa neda....proste nech to vsetko opravia a uz ho nechcem ani vydiet lebo sa mi kocik v autobuse prevratil ked autobus zastal na zastavke takze to bola posledna kvapka :((
je to smutne s kocikom, lebo vyzera pefektne, dost vysoka cena a napokon zly vyrobok. mne sa velmi pacil ale po vasich recenziach budeme pozerat po niecom inom
já jsem s bookem (zatím) maximálně spokojená....ano, začal mi dole u kol v té černé plastové části vrzat, ale manža to sříkl olejem a už je zase tichounký...doufám, že se mě to štěstí bude držet dál, protože po vašich názorecha zkušenostech bych asi hne dpři první reklamaci jim ho chtěla omlátit o hlavu...za tu cenu se jeví jako kočát za 100euro.... ☹
Kocky, mne dosiel denim black farba trojkombinacia, skúšala som tie kolieska a konštrukciu v obchode a vyzeralo to byt ok...môžeme si ho tam do porodu uskladnit, tak sme ho tam nechali lebo termín mám až 7.5....takze uvidime😉
@kiakocikovsvet no ten najnovší co je teraz, neviem aký je medzi nimi rozdiel...ma kolieska vpredu malé a vzadu veľké 🙂
@mici2 je tam niekoľko rozdielov, jedným rozdielom je otáčanie vaničky, športovej častí, druhý : kolesa s tvrdenej gumy, vpredu menšie a v zadu väčšie

@ustrachana tak presne to iste povedali aj nam, ze zatial ziadnu reklamaciu nemali. pred mesiacom sme tam boli, zlomil sa nam klb pri dvihni kocika na obrubnik, v pohode opravili, klb vymenili.. my este na tom kociku nemame ten stupienok na dvihanie, teraz ich uz predavaju aj s tym, zrejme s tym boli problemy, tak sme si ho doobjednali, lebo je fakt, ze pri tom manipulovani je ten kocik taky labilnejsi