Peg-Pérego book
Ahojte maminy. Nakolko je tento kocik horuca novinka- najdem tu niekoho kto ho uz ma? Uvitam skusenosti a fotky.. tiez sa nan chystam,takze dufam, ze coskoro fotkou prispejem aj ja..
Pri mojej malej mi neostáva čas na diskusné fóra, ale keď ma zastavila včera už x-tá budúca mamička a pýtala sa ma na môj kočík, rozhodla som sa výnimočne prispieť svojimi skúsenosťami. Book sme si kúpili medzi prvými. Používame ho v meste, ale chodíme aj do prírody. Túto zimu to nebolo jednoduché, ale problém mali aj autá. Kočík pravidelne čistíme a už sme ho prestriekali olejom na zadných kolieskach, ale to je asi normálne. Sme s ním spokojný, čo nemôžem povedať o všetkých maminách, s ktorými som sa rozprávala o iných kočíkoch.
Odporúčam vám, aby ste sa pozreli na diskusné fóra aj v okolitých štátoch. Nájdite si obchod, v ktorom ponúkajú rôzne značky, choďte si kočíky nechať predviesť a porovnať (aj viackrát) a použite vlastnú hlavu.
ahojte, aky je prosim rozdiel medzi peg perego book plus completo a peg perego book completo? Dakujem
@ lin123 book completo PLUS je podvozek + sportovní korba, kterou lze sundávat, otáčet, měnit za hlubokou....book completo je jedne kočárek v celku, nic nelze sundávat, sportovní sedačka je napevno a nejde otáčet.....a je oproti Book plus níž...
@dupik dakujem a este jedna otazka aky je rozdiel medzi PP book completo a PP book sportivo, jedine co ja vididm je ze PP book completo ma aj nanoznik, je tam aj nejaky iny rozdiel? Samozrejme rozdiel je v cene 70 eur, co je dost...preto uvazujem nad tymdruhym,ale ak je nanoznik taka dobra vec..hm... poradte prosim.
baby, ak by ste niektora mala zaujem o book plus 2 tyzdnovy sportovy tak IP 🙂 bol 2 krat vonku
@ustrachana prečo ho predávaš ? cena ?
@georgia333 IP
Ahojte. Aj my rozmyslame nad kupou kocika PP book plus. Videli sme ho aj nazivo a vsetko ok, len sa nam zda priuzka sportova cast- v najuzsej casti sme namerali necelych 30 cm. Co je napr. oproti Hartanu VIP alebo Gessleinu F6 asi o 5 az 7 cm menej. Kedze babo budeme vozit v zime aj s fusakom, obavame sa, ze sa tam nezmesti. Vie mi niekto poradit, co je taka standardna sirka sportovych casti kocikov a ci sa nemusime obavat, ze sa take polrocne dieta zmesti do PP book plus aj s fusakom? Dakujem ;)
@petrishka ja mam v nom 16 mesacne a este ma plno miesta 🙂
@lin123 skládá se perfektně (pozor, s fusakem zimním či jarním to nejde zavřít úplně, nescvakbńe se pojistka a člověk dává kočár do auta tak,že se může otevírat) ale základní skládání kočárku jde skvěle. Kočárek je lehounký, v hlubokém sněhu jsem s ním nejezdila, jen v poprašku. Ale problém nebude,kočárek zatíží dítě samo 🙂 já si libuji ve svém rozhodnutí. Jediné, čeho se obávám, aby vydrželo polohování rukojeti , aby se nerozvyklalo...protože u nás ve sklepě není sjezd až dolů ale sjezd,který končí schodem a když jedu s kočárem nahoru a na ten schod chci najet, tak to dává těm kloubům zabrat...no čas ukáže...
ahojte, pred par dnami som pisala, ze mam na predaj book tak ja len pre info, ze je uz predany 🙂 ak by ste nahodou este pisali do IP 😉
@ustrachana co teraz? 🙂
@ifkael dneska som bola mrknut na mac bmw a ostala som zhrozena a sklamana 🙂
neviem, uvidime 🙂
@ustrachana xt je lepsie..bmw je male...a tazko sa snim ide..tak sa pochval potom ;)
@ifkael xt som mala minuly rok, no toto ma sklamalo totalne, som cakala viac ☹ jasne supnem foto 😉
Kočky viem že je to tu toho vela popisane ale pri malom nejako nestíham čitať,preto prosím vas mate niektora tento športovy kočik peg perego book classico 2013 ???aky je??, dakujem 🙂
@naninka23 tu v teme su asi 2 mamicky, ktorym sa pozdava a asi 4 sa nepozdava, takze mnou to urcite nebude. 🙂
neviem, co blizsie by som este uviedla. vsetko tu uz bolo popisane.
v tejto cenovej hladine existuje vela kvalitnejsich kocikov, tak som chcela poradit ostatnym, aby jeho kupu zvazili. nic viac, nic menej.
prispevok od silviaza z 18.marca je pokus nejakeho predajcu o zlepsenie image. ...rozhorcena mamicka, ktora nema cas chodit na fora sa zrazu zaregistruje, napise prispevok a viac sa tu neukaze .... to urcite
No tak teraz naozaj neviem. Idem ho pozrieť tento týžden odo obchodu. Uvidíme.
@lin123 ja tak isto. velmi sa mi paci - kolesa, strecha, otocna sportova cast ... to su moje kriteria. chcela som pôvodne jane muum, ale strecha ma maximalne sklamala a tiez, ze je dost daleko babatko, ked je športova čast smerom k mamičke. potom má dieťa hlavičku dosť daleko a zdanlivo ťažšie sa s ním chodí. preto som na book veľmi zvedavá.
zdravim,ja som mala Primo viaggio tri-fix - Peg-Pérego,nebola som spokojna,dostala som to od mojej svagrinej,ktora si nic neznackove a drahe na seba neda a kocik vyberala asi cim drahsi,tym lepsi...nasla som aj o polovicu lacnejsie a ovela lepsie...ako celkovo bol krasny,trojkombinacia...super vyrieseny,prakticky ALE konstrukcia spajana nitmy sa mi uplne roztriasla tak ju nemozem ani predat a ak mozem poradit riadenie DVOMA RIADITKAMI osve SI NIKDY NEKUPUJ!!!! to je najhorie na svete lebo ked chces napr. zdvihnut mobil a aj "soferovat" kocik tak ti zataca do stran,celkovo bol tazky a tazko sa riadil, mozno ina verzia peg perego by bola ok...ten nas mal super skrupinku,super vanicku,s pasom do auta,so sietkou,plus taska,plus na sportovu verziu plast atd atd ale zle riaditka a zaklad labilna konstrukcia inak vsetko ok ale tie dve su zaklad viac ako to ostatne... asi tolko k tomu 🙂

@kiakocikovsvet viem, ze športová časť sa dá urcite otočiť a tie kolecka sú gumove, ale stále neviem prečo sa pýtate....myslite, ze ten problém majú iba kociky bez plus?