icon

Peg-Pérego book

boska79
8. aug 2012

Ahojte maminy. Nakolko je tento kocik horuca novinka- najdem tu niekoho kto ho uz ma? Uvitam skusenosti a fotky.. tiez sa nan chystam,takze dufam, ze coskoro fotkou prispejem aj ja..

kucierka1
26. feb 2013

@ustrachana tak presne to iste povedali aj nam, ze zatial ziadnu reklamaciu nemali. pred mesiacom sme tam boli, zlomil sa nam klb pri dvihni kocika na obrubnik, v pohode opravili, klb vymenili.. my este na tom kociku nemame ten stupienok na dvihanie, teraz ich uz predavaju aj s tym, zrejme s tym boli problemy, tak sme si ho doobjednali, lebo je fakt, ze pri tom manipulovani je ten kocik taky labilnejsi

ustrachana
26. feb 2013

@hajana3 tak sme na rovnakej vlne 🙂 to ma tesi 🙂

hajana3
26. feb 2013

@ustrachana ja sou už postaršia, tak zo mna majú doma kovbojku aj deti- staršie 😖 manžel už to vzdal, teší sa ked bude mať malá tak 3 roky a ja už prestanem s kočíkmi, 😉 ešte mám 2roky čas 😀

evkafi
2. mar 2013

prosim vas , pocúla som,ze PP majú úzke vanicky, co je na tom pravdy?

bubka22
5. mar 2013

maminky, nestiham to tu vsetko citat .. ako je to s odpruzenim kocika?
dakujem

yanielka
5. mar 2013

@bubka22 odpruzeny je tak dostatocne si myslim nie je to samozrejme "terenak", ale pruzi lepsie ako fusion. Mam aj concord, ale nejak teraz radsej chodime von s book-om🙂

kucierka1
5. mar 2013

ahojte, tak dnes sme kocik reklamovali druhykrat....kompletne rozhegany, obrovska vola na rucke pri dvihani kocika napr. na obrubnik, predavacka ked to videla, tak sa zhrozila, ze tak sa neda dieta vozit a technik nam na to povedal, ze nevidi ziaden problem, ale v konecnom dosledku kocik prevzali na reklamaciu, ze sa na to skusi teda pozriet...tak teraz cakame...uprimne som z toho kocika velmi sklamana, vyzera fantasticky, ale to je asi tak vsetko, ktovie, mozno mame len nejaky nevydareny kus..

saruska12
6. mar 2013

@ustrachana Ahoj prosim ta chcela by som sa ta opytat ci koliecka nejak nehrkocu a ci sa snim dobre chodi aj po zamkovej dlazbe.Dakujem akurat vyberam golfac a tento sa mi velmi paci,ale neviem si vybrat ci tento alebo Pliko mini,Pliko3 completo.

ustrachana
6. mar 2013

@saruska12 ja nemam book uz velmi dlho

saruska12
6. mar 2013

@ustrachana Ahoj prosim ta chcela by som sa ta opytat ci koliecka nejak nehrkocu a ci sa snim dobre chodi aj po zamkovej dlazbe.Akurat vyberam golfac a tento sa mi velmi paci,ale neviem si vybrat ci tento alebo Pliko mini,Pliko3 completo.Dakujem

henushkowa
7. mar 2013

@kucierka1 myslis ze mas nevydareny kus ? ja mam ten isty problem a mamicka jedna tu pisala ze jej tiez cely vrzga...prosim das mi vediet ze ako si dopadla s reklamackou? dakujem

reni1512
7. mar 2013

..baby ste s nim fakt spokojne? podla mna za taku cenu nic moc kocik...tie kolieska su ako hrkalky...hrkoce to cele, neviem na ake cesty je urceny, ale na slovenske velmi nie :D Za taku cenu by to uz mal byt uno tuto kocik... nemecke konstrukcie su najpevnejsie asi..

adulik23
7. mar 2013

ja som chcela moj book supnut na bazar, ale ked citam ako su s nim vsetky baby nespokojne, tak to asi nema vyznam 😅

qtinka77
7. mar 2013

No tak pre mna osobne to bol moj vysnivany kocik, kym som si ho nebola pozriet osobne - uplne som mala z neho zly pocit - ta konstrukcia sa mi zdala proste smejd, na tu cenu duplom...a potom som navyse citala prave tu na tomto fore, ako maminkam zacsl vrzgat a rozhegavat sa, tak som sa len utvrdila v svojom nazore a kupili sme nakoniec Jane :o) Dufam, ze bude OK...drztr palce :o)

kucierka1
7. mar 2013

@henushkowa tak reklamáciu mame vybavenú, cele to v tom klbe spevnili, ze treba pravidelne zmazat, ze to bolo možno aj tym, ze to boli tie uplne prve kusy, ktoré sa vraj ani v čechách napríklad nepredávali, ale teda, ze som prva, čo reklamovala. Tak uvidíme, ci vydrží...ked tak pôjdem reklamovať aj tretíkrát....

henushkowa
7. mar 2013

@kucierka1 aj ja som bola prva co ho reklamovala sranda...:D tak pojdem uz aj ja na reklamacku dam vedet ze co mne povedali ...

kucierka1
7. mar 2013

zaujimave bude, ked Ti aj teraz povedia, ze si prva 😀 daj vediet

henushkowa
7. mar 2013

@adulik23 vsak prave to aj ja som rozmyslal ze ho predam ale kto si precita co tu na neho vsetko piseme tak neni sanca..:D

henushkowa
7. mar 2013

@kucierka1 vsak prave pojdem tam zase jak prva krava..:D

kucierka1
7. mar 2013

@henushkowa to ked som im spomenula, ze viacere baby na nete maju podobny problem, tak ma presviedcali, ze to su konkurencne firmy, ktore naschval robia antireklamu 😀

qtinka77
7. mar 2013

@kucierka1
@henushkowa
Viete co baby, uz ste asi tretie alebo stvre, co hovoria, ze im povedali, ze to je "prva reklamacia" haha :o))))))

henushkowa
15. mar 2013

@kucierka1 dnes som ho bola dat na reklamacku a presne co pises ze konkurencne firmy robia zle...:D

kucierka1
15. mar 2013

@henushkowa a vzali Ti ho na reklamáciu? Ináč nerozumiem, prečo tam vsetky prv perega tak vychvaluju a akonáhle som sa pýtala na kočík inej značky, tak sama kritika..

henushkowa
15. mar 2013

@kucierka1 ano to je pravda doniesol mi tam dalsie kociky s tym,ze ktory je aky v com zly oproti book.Ja som sa hned pytala na vratenie penazi s tym ze si vyberiem iny tovar odpoved bola to sa neda....proste nech to vsetko opravia a uz ho nechcem ani vydiet lebo sa mi kocik v autobuse prevratil ked autobus zastal na zastavke takze to bola posledna kvapka :((

susana135
15. mar 2013

je to smutne s kocikom, lebo vyzera pefektne, dost vysoka cena a napokon zly vyrobok. mne sa velmi pacil ale po vasich recenziach budeme pozerat po niecom inom

dupik
17. mar 2013

já jsem s bookem (zatím) maximálně spokojená....ano, začal mi dole u kol v té černé plastové části vrzat, ale manža to sříkl olejem a už je zase tichounký...doufám, že se mě to štěstí bude držet dál, protože po vašich názorecha zkušenostech bych asi hne dpři první reklamaci jim ho chtěla omlátit o hlavu...za tu cenu se jeví jako kočát za 100euro.... ☹

mici2
17. mar 2013

Kocky, mne dosiel denim black farba trojkombinacia, skúšala som tie kolieska a konštrukciu v obchode a vyzeralo to byt ok...môžeme si ho tam do porodu uskladnit, tak sme ho tam nechali lebo termín mám až 7.5....takze uvidime😉

kiakocikovsvet
17. mar 2013

@mici2 vy ste sa rozhodla pre book alebo book plus ?

mici2
17. mar 2013

@kiakocikovsvet no ten najnovší co je teraz, neviem aký je medzi nimi rozdiel...ma kolieska vpredu malé a vzadu veľké 🙂

kiakocikovsvet
17. mar 2013

@mici2 je tam niekoľko rozdielov, jedným rozdielom je otáčanie vaničky, športovej častí, druhý : kolesa s tvrdenej gumy, vpredu menšie a v zadu väčšie