Peg-Pérego book
Ahojte maminy. Nakolko je tento kocik horuca novinka- najdem tu niekoho kto ho uz ma? Uvitam skusenosti a fotky.. tiez sa nan chystam,takze dufam, ze coskoro fotkou prispejem aj ja..
a viděli jste už někdo materiál kočárku bez nánožníku? Jsou ty tečky hodně výrazné - až do leskla ?? Nikde ho u nás nemají v reálu a objednat se po netu se bojím...
@ustrachana můžu se zeptat, jak zvládá kočárek nerovný terén? Třeba park, tráva atd.?
@dandik v pohode aj kamienky, je odpruzeny a ide super
kocky kocik predavam 😀 ak by ste mala niektora zaujem tak IP 🙂)))
Tak už ho mám doma. Pořídili jsme bez nánožníků barva GEO. Je úplně jiná než na obrázku. Puntík na textiílii není vůbec výrazný. Dle fotky katalogu by měla barva být béžová - bílé kafe a nakonec v reálu je hnědofialová šmrnclá do béžova....nedá se to popsat, ale je to pěkná barva. !!JEN POZOR VARIANTA BEZ NÁNOŽNÍKŮ - TEXTÍLIE KOČÁRKOVÁ, NÉ NEOPRÉN, NEMÁ VE STŘÍŠCE OKÉNKO!!!! TAK AŤ NEJSTE ZKLAMANÉ! Zkoušela jsem jízdu po trávě a jede suprově. Takže si myslím, že zvládne i lehký terén.
@adulik23 vkládám fotky se stříškou - nafoceno při lehu - zapnutné, rozepnuté, detail zipu (jezdí podél konstrukce), detail síťky a pohled do kočárku při rozepnuté stříšce - > to jsem dnes využila a krásně jsem na malého viděla a ještě mu větral kočárek. Do košíku se vejde min. 2 balení plen Pam....vel. 4+, 74ks v balení...takže žádný malý balíček 🙂
@dandik dakujem. 🙂 si zlata.
sice som dnes bola na predajni v auparku, ale predavacka ma tak nastvala, ze som si nestihla pozriet striesku. 😅
paci sa. idem do toho. objednam si z malvika - najviac sa mi paci farba oceano. 🙂
@ustrachana ak by to z malvika trvalo prilis dlho, tak sa ozvem, ale cierny som moc nechcela. 🙂
@adulik23 v pohode, ja som cierny brala kvoli nanozniku lebo tie ostatne nemaju nanoznik a na zimu by som bez neho nevydrzala, strasne sa mi nepaci ked z kocika trcia deky, fusaky a tak, ja mam rada ked je to komplet 😀
@ustrachana vidis - este k tomu nanozniku som sa chcela opytat. 🙂
on ide upnut len o madlo, alebo aj niekam vyssie?
a kde si ho kupovala?
@adulik23 len o madlo, ale je tam take nieco ako rukavnik na rucicky tak preto je to tak poriesene, kocik som kupovala v Auparku v BA v Peg Peregu
kocik som kupovala minuly tyzden v utorok
@ustrachana hlavne, ze mne dnes predavacka tvrdila, ze nevie ako sa dava nanoznik, ako sa sklada kocik ...... proste nic, lebo ho tam maju len 2 dni. 😠
@adulik23 co? 😀DDDDD kocik dostali minuly tyzden v pondelok este 😀 😀 😀 😀 mali tam zeleny, cierny a s cervenym 🙂)))
kocky a je aj otocna sedacka ci nie????
@katren otocna je pri book plus, ale ten este nie je v predaji
@ustrachana a nevies kedy bude???a to otocne je naklikavacie, ci sa bude dat prehodit rucka ako pri Une? 😅
@katren naklikavacie a bude to niekedy na jesen cca o 2 mesiace ( ale nevedeli to zarucit)
@ustrachana tak to mne staci 😉 dakujem za odpovede 😉
ja som videla book a je perfektne priestranny, pre mojho Herkula ako stvoreny, len mm ze 3 kociky nie, ze parkovisko nebude robit :D :D :D ale ja ho spracujem.
tak sa pripajam aj ja k hrdym majitelkam kocika Book, zatial sa mi velmi pozdava, lahky ale nehrkoce, super skladanie a hlavne velka sedacia cast pre moje 9,5kg drobatko 😀
@mimikas souhlasím, dnes jsme vyrazili do města a musím říct, že opravdu nehrká, jede tiše, je lehký a ovladatelný jednou rukou!!!! v obchodě jsem stihla koukat po regálech a ještě krásně řídit jednou rukou a nic nezbourat. Jede skoro sám 🙂 Jediné mínus je to, že můj 9měs. syn špatně dosáhne nohama na madlo, jak je sedačka velká 😅 😅
Když ale chce, tak to dokáže. Myslím, že u kočárku dlouho zůstaneme. Kolečka se vůbec neničí, kamínky nejsou problém. 😅 a NAVÍC - SYN MI NEKLOUŽE PO SEDAČCE, TAKŽE HO NEMUSÍM POŘÁD ROVNAT JAKO V JINÝCH SEDAČKÁCH!
Jo a ještě ...našla jsem v Bambuli přebalovací tašku od Osann - Kelly. Je to skoro ta samá barva na vzoru, jako na kočárku Geo. Stála 990Kč. Což je dost, na druhou stranu i málo 🙂 na přebalovací tašku. Je menší, ale úžasně se hodila ke kočárku. Tak mám dilema....na netu bohužel levnější není. Musím jít hledat znovu 🙂
baby, možem vedieť kde a za kolko ste booka kupili? ja už mam GT3, ale tento sa mi tiež pozdava 😀
ahojte
ja s achcem spytat,ako je to s hlbokou vanickou a autosedackou? je tento kocik dostat ako trojkombinacia, v tej farbe ako je sportovy kocik? a sposob naklikavania na konstrukciu je aky?
dakujem
@z.u.z.k.a. na book sa da nakliknut iba vajičko, sedačka nieje otočna, ale na book plus sportivo alebo completo kde je sedačka otočna sa bude dat naklliknut navetta (hlboka vanička) a aj vajičko peg perego, tento model ešte nieje v predaji ale ak si daš na youtube do vyhladavača peg perego book plus sportivo alebo compelto tak tam to pekne budeš vidieť akoto je 🙂
mna osobne tento kočik velmi nadchol, peg perego je dobra značka

@dandik mam s nanoznikom a cierny