icon

Peg-Pérego book

boska79
8. aug 2012

Ahojte maminy. Nakolko je tento kocik horuca novinka- najdem tu niekoho kto ho uz ma? Uvitam skusenosti a fotky.. tiez sa nan chystam,takze dufam, ze coskoro fotkou prispejem aj ja..

zuziatko
19. sep 2013

@jesi25 nie. zapla som vsetky gombiky a je super napnuty. zatial.

zuziatko
19. sep 2013

@lusinda1989 prechodný mám pinkie a zimný sa chystám elodie details.

vnucik2013
19. sep 2013

@dupik chceli by sme kocik PP Book limitovana edicia fiat 500. Ma povrchovu upravu neopren a predavac ju neodporucal

usacek79
19. sep 2013

@vnucik2013 jeden neodporuca, dalsich 5 odporuca... to asi pri kazdom kociku je tak, nikdy nie je taky, ktory by vsetci na 100% len chvalili..
mna prave ten neopren dost presvedcil napriklad...

vnucik2013
19. sep 2013

@usacek79 aj v lete?

usacek79
19. sep 2013
usacek79
19. sep 2013

@vnucik2013 no myslim, ze je to uplne jedno, ak ide o nejaku priedusnost, co asi predavaca myslel... teraz su ostatne kociky z poriadne vystuzeneho sustaku, ktory ma porovnatelne izolacne vlastnosti, ako neopren, akurat ze ten si moze dovolit byt v jednej tenkej vrstve a nie ako nabobtnany sustak...
takze neviem, cim argumentoval predavac, ale staci ta jedna vrstva neoprenu (preto moze byt ten kocik lahsi napriklad) a je to nepremokave a vetru odolne..
a teda v lete predsa nie je na kociku ta horna "prikryvka" (ak sa bavime o vanicke), a navyse je tam vetranie inak riesene, takze je to uplne v poriadku...
my uz budeme v lete v sportaku, takze tam je to samozrejme zase iny pripad..

a teda neopren je podla mna skvely material...

lusinda1989
19. sep 2013

@usacek79 to je fusak do vajicka

vnucik2013
19. sep 2013

@usacek79 aj my mame termin v decembri, takze tiez v lete budeme v sportiaku a na to prave predavac poukazoval. Dakujem za povzbudenie, pretoze sme sa zamilovali do tohoto kociarika, ibaze sme ho videli iba na nete .

usacek79
19. sep 2013

@lusinda1989 a to nie je jedno, do coho ten fusak dam...? teda okrem toho, ze to pise v tom konkretnom popise (na dalsich strankach to nepise, je to proste "fusak" do kocika 😅 aj na stranke vyrobcu hovoria proste o fusaku, nespecifikuju, kde ho treba pouzivat)

usacek79
19. sep 2013

@vnucik2013 no ja som ho bola pozriet nazivo neraz a boli sme aj s muzom nadseni 😉 uz ho mame objednany 🙂

vnucik2013
19. sep 2013

@usacek79 kde ste ho videli nazivo?

usacek79
19. sep 2013

@vnucik2013 Brendon v Raci (BA) je to vraj jedina predajna v SR, kde ho maju, kedze je to "limitovana" edicia, tak ho obchody len tak na vystavenie neobjednavaju...

vnucik2013
19. sep 2013

@usacek79 dik, dik, este raz dik vybehnem sa tam pozriet 🙂

lusinda1989
19. sep 2013

@usacek79 podla mna je to rozdiel teda ty budes mat male babo takze je to jedno ale pre viac ako rocne treba dlhsi ako do vajicka. Ale dakujem 😊

zuzi26
19. sep 2013

@usacek79 tak mam novy sportak po dlhom zvazovani..ale pp book to nie je. Odradili ma tie kolecka na zimu, videla som ich u susedy,.teda skor pocula,hrkali po chodniku a kolieska vyzerali po troch mesiacoch ako stare osuchane. Takze mame zimny terenak babyjogger city elite. Je to uplne iny typ kocika ale pre nas viac vyhovujuci.

adulik23
20. sep 2013
lusinda1989
20. sep 2013

@adulik23 dakujem musim nieco popozerat

duratlicka
20. sep 2013

Mne strasne chyba moj peg perego,mal taku nadhernu cervenu farbu,co ani po rokoch nevybledla a genialnu striesku.Skoda,ze PP nevymyslia nejaky kocik,co by mal 4 nafukovacie kolesa,lebo GTcko je obrovske a na booku by mi chybali.

ella10
22. sep 2013

ahojte prosim Vas neviete kde by som si mohla pozriet kocik peg perego book plus okolie Popradu.V Kosiciach ho nemaju dakujem pekne.

zuziatko
22. sep 2013

@ella10 ja som ho v KE videla v predajni Baby Bocianik, alebo tak nejako pri obchodnom dome TIp Top. A vraj by ho mali mať aj v maderne.
A môžeš ho vidieť u mňa 🙂 ja nemám ale plus ale len classico.

mayka81
7. okt 2013

@kiakocikovsvet a aky je rozdiel presne v koleckach medzi book a book plus? Ved to vyzera, ze koliecka maju uplne rovnake.

kiakocikovsvet
8. okt 2013

@mayka81 kolieska sú rovnaké, rozdielne sú iba konštrukcie.

mayka81
8. okt 2013

@kiakocikovsvet aha dakujem. A napadlo ma ci nan nahodou nepasuju koloeska z gt3, alebo nejaka ina alternativa napriklad nafukovacie koliecka. Neskusali ste to nasadit najodou ci to pasuje?

kiakocikovsvet
8. okt 2013

Konštrukcia book má úplné iné úchyty, takže to nebude sedieť. Žiadna iná alternatíva čo sa týka koliesok nie je.

kiakocikovsvet
8. okt 2013

@mayka81 Konštrukcia book má úplné iné úchyty, takže to nebude sedieť. Žiadna iná alternatíva čo sa týka koliesok nie je.

bambini
10. okt 2013

Peg Perego Book moznost vidiet nazivo v predajni BAMBINI Trnava ...aj limit. ediciu 500... 😉

naninka23
11. okt 2013

@zuziatko Ked pozerám na tu vašu fotku, tak ho máte trošku iný ako ja.... ja nemám patent na strieške napr. a ani som ho nikde nevidela. to robia nejak po novom, či ako ?

naninka23
11. okt 2013

@zuziatko resp. videla som ten patent len na tych viacfarebnych typoch ... pri tych jednofarebnych bodkovanych nie 🙂))

naninka23
11. okt 2013

@zuziatko my ho máme takýto 🙂