Peg-Pérego book
Ahojte maminy. Nakolko je tento kocik horuca novinka- najdem tu niekoho kto ho uz ma? Uvitam skusenosti a fotky.. tiez sa nan chystam,takze dufam, ze coskoro fotkou prispejem aj ja..
@lusinda1989 prechodný mám pinkie a zimný sa chystám elodie details.
@dupik chceli by sme kocik PP Book limitovana edicia fiat 500. Ma povrchovu upravu neopren a predavac ju neodporucal
@vnucik2013 jeden neodporuca, dalsich 5 odporuca... to asi pri kazdom kociku je tak, nikdy nie je taky, ktory by vsetci na 100% len chvalili..
mna prave ten neopren dost presvedcil napriklad...
@usacek79 aj v lete?
@lusinda1989 a kupujem tento, v cervenej - http://www.malvik.sk/Doplnky-autosedacky/fusaky...
@vnucik2013 no myslim, ze je to uplne jedno, ak ide o nejaku priedusnost, co asi predavaca myslel... teraz su ostatne kociky z poriadne vystuzeneho sustaku, ktory ma porovnatelne izolacne vlastnosti, ako neopren, akurat ze ten si moze dovolit byt v jednej tenkej vrstve a nie ako nabobtnany sustak...
takze neviem, cim argumentoval predavac, ale staci ta jedna vrstva neoprenu (preto moze byt ten kocik lahsi napriklad) a je to nepremokave a vetru odolne..
a teda v lete predsa nie je na kociku ta horna "prikryvka" (ak sa bavime o vanicke), a navyse je tam vetranie inak riesene, takze je to uplne v poriadku...
my uz budeme v lete v sportaku, takze tam je to samozrejme zase iny pripad..
a teda neopren je podla mna skvely material...
@usacek79 to je fusak do vajicka
@usacek79 aj my mame termin v decembri, takze tiez v lete budeme v sportiaku a na to prave predavac poukazoval. Dakujem za povzbudenie, pretoze sme sa zamilovali do tohoto kociarika, ibaze sme ho videli iba na nete .
@lusinda1989 a to nie je jedno, do coho ten fusak dam...? teda okrem toho, ze to pise v tom konkretnom popise (na dalsich strankach to nepise, je to proste "fusak" do kocika 😅 aj na stranke vyrobcu hovoria proste o fusaku, nespecifikuju, kde ho treba pouzivat)
@vnucik2013 no ja som ho bola pozriet nazivo neraz a boli sme aj s muzom nadseni 😉 uz ho mame objednany 🙂
@usacek79 kde ste ho videli nazivo?
@vnucik2013 Brendon v Raci (BA) je to vraj jedina predajna v SR, kde ho maju, kedze je to "limitovana" edicia, tak ho obchody len tak na vystavenie neobjednavaju...
@usacek79 dik, dik, este raz dik vybehnem sa tam pozriet 🙂
@usacek79 podla mna je to rozdiel teda ty budes mat male babo takze je to jedno ale pre viac ako rocne treba dlhsi ako do vajicka. Ale dakujem 😊
@usacek79 tak mam novy sportak po dlhom zvazovani..ale pp book to nie je. Odradili ma tie kolecka na zimu, videla som ich u susedy,.teda skor pocula,hrkali po chodniku a kolieska vyzerali po troch mesiacoch ako stare osuchane. Takze mame zimny terenak babyjogger city elite. Je to uplne iny typ kocika ale pre nas viac vyhovujuci.
@lusinda1989 ja tam mam obycajny od emitexu
http://shop.babetkovo.sk/index.php/fusak-combi-...
@adulik23 dakujem musim nieco popozerat
Mne strasne chyba moj peg perego,mal taku nadhernu cervenu farbu,co ani po rokoch nevybledla a genialnu striesku.Skoda,ze PP nevymyslia nejaky kocik,co by mal 4 nafukovacie kolesa,lebo GTcko je obrovske a na booku by mi chybali.
ahojte prosim Vas neviete kde by som si mohla pozriet kocik peg perego book plus okolie Popradu.V Kosiciach ho nemaju dakujem pekne.
@kiakocikovsvet a aky je rozdiel presne v koleckach medzi book a book plus? Ved to vyzera, ze koliecka maju uplne rovnake.
@mayka81 kolieska sú rovnaké, rozdielne sú iba konštrukcie.
@kiakocikovsvet aha dakujem. A napadlo ma ci nan nahodou nepasuju koloeska z gt3, alebo nejaka ina alternativa napriklad nafukovacie koliecka. Neskusali ste to nasadit najodou ci to pasuje?
Konštrukcia book má úplné iné úchyty, takže to nebude sedieť. Žiadna iná alternatíva čo sa týka koliesok nie je.
@mayka81 Konštrukcia book má úplné iné úchyty, takže to nebude sedieť. Žiadna iná alternatíva čo sa týka koliesok nie je.
Peg Perego Book moznost vidiet nazivo v predajni BAMBINI Trnava ...aj limit. ediciu 500... 😉

@jesi25 nie. zapla som vsetky gombiky a je super napnuty. zatial.