Peg-Pérego book
Ahojte maminy. Nakolko je tento kocik horuca novinka- najdem tu niekoho kto ho uz ma? Uvitam skusenosti a fotky.. tiez sa nan chystam,takze dufam, ze coskoro fotkou prispejem aj ja..
@suriacik Na kociky.sk si klikni servis a tam bolo cislo.neviem ti to teraz.som len cez mobil.a pytala som sa na tie nove kolieska a ze by to vyslo okolo 60eur. Ked si to budes davat robit,tak daj vediet 🙂
ahojte, predavam kocik book plus po jednom dietati...je vo velmi dobrom stave, pozrite moje inzeraty kde su aj foto, alebo napiste spravu ;)
baby ak by niektorá predávala vaničku naveta xl r. v. 2013 alebo 2014 a vajíčko na perego tak sa mi ozvite, cena ktoru som ochotna zaplatiť za vaničku je max 70 € a za vajíčko 50 € 🙂, odber možný od 20.3. po august 2015
@sunshine85 prosim ta, vsetky styri kolesa?
@smirujuca ano.tak mi povedali,ked som volala .
@sunshine85 oki. Dakujem
@sunshine85 aha a ja ze len za predne.normalne rozmyslam ci na moju 2013 nedat tie nove,su lepsie..
@cvikla969 ja tak chcem dat na jar. aj ja som si myslela, ze to bude viac. mam to zistene len po telefone, tak hadam to tak bude. tak vravel, ze zadne su okolo 15€ jedno a predne nevie presne asi 12€, nakoniec povedalo ze okolo tych 60€ by to cele bolo.
@sunshine85 dnes tam napisem 🙂
@smirujuca skus.ale mne na mail neodpisali...neviem ci prehliadli...az volat som musela 🙂
ahojte,
ak by niektorá z Vás chcela jazdený Book, ponúkam v bazáriku. Prípadne ak by ste mali nejaké otázky, sem s nimi! Boli sme s ním veľmi spokojný. Rozhodne odporúčam kúpu.
https://www.modrykonik.sk/market/kociky/he1q/bo...
Ahojte mamicky , rozmyslam o book plus, ale videla som len s tvrdymi kolesami a bojim sa, aby neboli velmi neobratne napr pri vychadzani na chodnik, do schodov a pod. Prvy hlboky som mala s nafukovacimi a sportiak Britax s tvrdymi. Pri prasknutych chodníkoch som maleho isla vysypat z kočíka ; (, pri nafukovacich sme chodili na prechádzky do lesa, tak sa bojim, aby to nebolo tak aj pri Book. Ďakujem za info ;)
@petrishka najpriestrannejsi kocik je concord alebo jane slalom pro tam sa aj trojrocne dieta vojde a fusakom a nanoznikom spolu
@yasmin0001 prosím vieš mi poradiť, ktorá vložka do kočíka sa hodí do book ? ďakujem
baby ak by ste niektorá predávala len tu športovú nadstavbu tak sa mi ozvite, farba pre chlapca - denim, black, modrá alebo geo
baby prosím pekne o info, v peg perego book môžme chodiť aj po nerovnom povrchu, trošku rozbité cesty a tak ? je aspoň trochu odpružený, nekhrkoce moc? nebude malá vytrasená ? veľmi sa mi páči, len ma odhovára známa, že nie je odpružený, že je tvrdý
@michi200 aj univerzalne podlozky tam v pohode sedia. Ja som skusala konkretne tieto a sedeli:
http://www.lumpidoo.sk/dokocika/podlozky
Nový link na bazár, lepšia cena. Dá sa ešte dohodnúť.
https://www.modrykonik.sk/market/kociky/lovg/bo...
ak by bol zaujem predam FIAT 500-len vanicku a vajicko+zakladnu -este nemam inzerat,len dnes sme sa rozhodli ze to posunieme dalej 🙂
Zdravím. Viděla jste některá Book plus sportovní nástavbu Pop Sportivo? Je to velký rozdíl oproti Completu v materiálu? Chci něco měkkého s pevnými zády a nevím, jak moc se v tomhle liší Sportivo od Completo. Nemáte někdo reálné fotky Book plus Pop Up Sportivo a Completo prosím?
Ahoj maminy,prosím Vás mám PP Book Plus SL Fiat 500,Chcela som oprať striešku na vaničke,ale nedá sa zvliecť.Máte niektorá skúsenosti?Ako ste prali?Ďakujem za rady.
@kristynka8 odmontovala som ju a osprchovala..
Ahojte chcem sa opýtať či náhodou niekto nepredavate športovú časť ale bez podvozku...dik
zdravím....Kúpim vaničku Navetta XL a autosedačku k tomu keď tak aj niake doplnky za rozumnú cenu aby sedelo na Peg Perego book plus a najlepšie niečo pre chlapca hnedá farba.
pridavam svoju skusenost... Je velmi pekny, ale vhodny len do nakupneho centra.. nikdy viac by som tento kocik nekupila! je tvrdy, vobec nie je odpruzeny, dieta mi skakalo na prasknutych chodnikoch, nie to este ist po nespevnenej ceste. Rozhegal sa po 2mesiacoch kocikovania, kompletne vrzgal, museli sme ho mazat kazdych 5dni. podla mna je tento kocik velky omyl.

@sunshine85 das mi prosim ta nejaky kontakt na nich? A kolko stoja take nove kolieska?