Peg-Pérego book
Ahojte maminy. Nakolko je tento kocik horuca novinka- najdem tu niekoho kto ho uz ma? Uvitam skusenosti a fotky.. tiez sa nan chystam,takze dufam, ze coskoro fotkou prispejem aj ja..
@ivetbal spokojnosť bola veľká, akurát malý mi štrajkuje.. Ide sa urevať v kočíku, tak sa veľa nosíme, a je mi ľúto keď mi bude stáť len tak doma.. Tak pokukujem po nejakom športiaku ľahkom pre krajný prípad, inak manducujeme 🙂 fakt ako píšu žienky,je ľahký, skladný, ovládateľný jednou rukou..
@lienkasop podla mna nie moja mala ma dva je z tych mensich a ma to ltt...
ahojte, ako ste spokojné s týmito kočíkmi teraz v zime? Ako zvládajú kolesá zasnezene a primrznuté chodníky?
Ďakujem 🙂
@veronikatothova gahoj ja som mala doteraz book plus s a isiel v pohodicke..teraz som kupila mamas papas urbo a ked dostanem nervy ,tak ho zahodim do prveho smetiaku 😀 hroza..book je obratnejsi a makksi toto kovove urbo je dobre tak na jar leto,sa divim jak mamicky pisu ze presiel aj sneh a tesia sa no ako katastrofa s bookom sa neda porovnat..ale zas samozrejme ani book nie je tank takze to berme tak triezvo..ale ide v pohode.
@sasha871 jeeej, dakujem za oďpoveď 🙂 . A vanicku si mala akú? Neviem ci je lepsia tá book alebo pop up.
@veronikatothova vraj popup je mensia ..ja by som volila navettu je dost velka..
Určite by som neváhala známa si objednala tento http://www.mojanjelik.sk/p/book-completo-2015-p... a je s ním nadovšetko spokojná 🙂 Navyše je k nemu pláštenka a nánožník tak si myslím že je to skvelá kúpa, ktorá sa oplatí 🙂
Kuknite moj inzerat 😊😉
dievcata, daju sa na podvozku pp book plus menit kolieska? lebo mam pocit, ze tuto zimu ich dame do smutku 😖 dakujem
@sunshine85 daju sa menit. ale co som nasla obchod tak iba v Cechach ich dostat.
@suriacik dakujem. ale medzicasom som si zistila. menia ich v ba. tusim kociky.sk to bolo. oni su autorizovany servis peg perega. volala som si tam 😉

@mirgo4 mam.v zasade mu nemam co vytknut.este sme dokupovali zakladnu k autosedacke.vanicku sme tiez pouzivali 7mesiacov,ma polohovanie co som dost viuzila,velky kosik a material sa dobre udrziava,obcas treba premazat rukovat lebo vrzga 😉