icon

Peg-Pérego book

boska79
8. aug 2012

Ahojte maminy. Nakolko je tento kocik horuca novinka- najdem tu niekoho kto ho uz ma? Uvitam skusenosti a fotky.. tiez sa nan chystam,takze dufam, ze coskoro fotkou prispejem aj ja..

cvikla969
25. jún 2015

@ewca99 mam na bazare..

daniela1109
4. júl 2015

Mala by som zaujem o podvozok book plus S a o sportovu cast pop up, ak by niekto chcel predat 🙂

qtinka3
27. júl 2015

Ahojte, mate niekto skusenosti s verziou BOOK PLUS PURE WHITE? Ake ma kolieska, ci soft ride alebo klasicke penove? A kedze je biely, ci sa velmi spini nakupny vozik..

bibzuska
31. júl 2015

Keby niekto predaval, kupim podvozok s vaničkou , dakujem 🙂

daniela1109
5. aug 2015

Kupila som od jednej pani malo pouzivany podvozok book plus S a sportovu cast pop up completo v takej "neoprenovej latke"
Som velmi spokojna, oproti book plus oceano sportivo co som mala, ma tento novy len pozitiva 🙂

maruska261
8. aug 2015

@dupik ahoj prosim ta pred dvomi rokmi i sem pisala prispevok vies mi napisat ako si bola spokojna s tym kocikom?dakujem

dupik
9. aug 2015

@maruska261 Já měla verzi, kdy jsem měla konstrukci a korbu v celku - nerozebírací - chtěla jsem pouze sporťák... spokojená jsem byla velmi. splnil mi vše, co jsem chtěla. byl krásný, při pravidelném promazávání mi nevrzal a abyl absolutně tichý, stříška bya perfektní, akorát ten softshell nebyl až tak nepromokavý, po delší době jízdy v dešti začal promokávat..ale to se mi stalo jen jednou - moc v dešti ven nechodím..vzpomínám na něj s láskou... co se mě týče, pláštěnka přes celý kočár a pak bez jediné výtky.. lehounký, zvládl zimu, dovolené, prochajdy, sem tam v něm seděla 20 kilová dcerka, sem tam jsem vyprala potah..nic se neodlupovalo, nic nezlobilo..2 roky v provozu, pak šel dál 🙂 v případě dotazů zase odpovím..

maruska261
9. aug 2015

@dupik ja myslim ze postaci 🙂 dakujem vam velmi pekne majka

rearo
9. aug 2015

ahojte...PP fiat 500 je vhodny aj pre chlapceka ked je kombinovany cervenou farbou?

smirujuca
10. aug 2015

@rearo ano ie.

cvikla969
13. aug 2015

@rearo urcite.je to o tom co sa paci vam...moj krpec sa nestazuje a mm sa paci hlavne koli farbam.. 😉

rearo
14. aug 2015

@cvikla969 uz som ho kupila,len v sportovej casti ten diel pod nozickami sa neohyba? Nejde mi to ani hore ani dole...a na popruhoch tiez nemate tie kryty na pasy co ma vajicko?

cvikla969
14. aug 2015

@rearo kryty nie nemam a to pod nohami nema gombik ale je tam taka kockata priehlbina a v nej je taka poistka,neviem to vysvetlit ale pripadne odfotim 🙂

rearo
14. aug 2015

@cvikla969 odfot prosím a dávajú sa Niako dole kolesá...neviem to dať dole

cvikla969
15. aug 2015

@rearo tie velke ano tie male asi nie,spytam sa mm..

rearo
15. aug 2015

@cvikla969 daj foto toho sklapania pod nohami kde to treba potlačiť

rearo
15. aug 2015

@cvikla969 aj tie kolesá ako idú dole čo treba stlačiť...ďakujem

cvikla969
16. aug 2015

@rearo a to koleso by malo byt v navode, je tam zo spodu kocika vraj cuplik ale to som ja nerobila len mm..

celasapremenim
23. aug 2015

ma niekto pp booklet??? ze ako ste spokojni

zanin
23. aug 2015

@rearo zo spodu na konstrukcii mas taku sivu blbost to treba potiahnut k sebe a koleso sa uvolni a predne tam mas taku sivu poistku ktoru zase zatlacis a koliesko sa uvolni. dufam ze som to zrozumitelne opisala.

rearo
24. aug 2015

@zanin zrozumiteľné...🙂 len este to musím viskusat žiaľ nie som doma v stredu to pozrem a dám vediet či to išlo...ďakujem pekne.

celasapremenim
27. aug 2015

@dupik ahoj, ty si mala zrejme normalney peg perego book clasico, mozno kompleto, co ma rozzipsovaciu striesku, co sa dda predlzit a ma tam aj taku sietovinu odvetravaciu, dnes som ho pozerala, zo vsetkych tych lahsich sportakov sa mi zdal najlepsi, akurat ma tu mylia ludia, co pisu, ze skovy podvozok je lepsi
mne je to v podstate jedno, ak tento book ide ok aj v snehu, lebo je celkom lahky, prosim ako ste prezivali zimu, stacila ta buda na nom? dakujem velmi pekne
bola som totiz pozriet booklet a tu striesku na nom dobre doondili, pritom je to lahky kocik a podla mna sa manevruje lepsie

rearo
27. aug 2015

aj vam vrzga peg perego?mam fiat 500,kolesa ma pomastene rucku tiez...tak co tam moze vrzgat

rearo
27. aug 2015

@cvikla969 dakujem za foto...ide to 🙂

cvikla969
27. aug 2015

@rearo ten klb ktorym sa sklada,bolo to treba zo 2xstreknut a viac to nevrzgalo..

rearo
27. aug 2015

@cvikla969 aky klb kde je

rearo
27. aug 2015

uz som pomastila vsetko ja skor myslim ze vrzga kozena rucka a kolesa ...nie klby ale guma...

lindeluk
27. aug 2015

@rearo nam vrzgal, dieta sa budilo pri kocikovani...reklamovali sme

celasapremenim
27. aug 2015

a ktory vrzgal ....podvozok book, alebo book s?

lindeluk
27. aug 2015

@celasapremenim book plus S, ten novy