Peg-Pérego book
Ahojte maminy. Nakolko je tento kocik horuca novinka- najdem tu niekoho kto ho uz ma? Uvitam skusenosti a fotky.. tiez sa nan chystam,takze dufam, ze coskoro fotkou prispejem aj ja..
Mala by som zaujem o podvozok book plus S a o sportovu cast pop up, ak by niekto chcel predat 🙂
Ahojte, mate niekto skusenosti s verziou BOOK PLUS PURE WHITE? Ake ma kolieska, ci soft ride alebo klasicke penove? A kedze je biely, ci sa velmi spini nakupny vozik..
Keby niekto predaval, kupim podvozok s vaničkou , dakujem 🙂
@dupik ahoj prosim ta pred dvomi rokmi i sem pisala prispevok vies mi napisat ako si bola spokojna s tym kocikom?dakujem
@maruska261 Já měla verzi, kdy jsem měla konstrukci a korbu v celku - nerozebírací - chtěla jsem pouze sporťák... spokojená jsem byla velmi. splnil mi vše, co jsem chtěla. byl krásný, při pravidelném promazávání mi nevrzal a abyl absolutně tichý, stříška bya perfektní, akorát ten softshell nebyl až tak nepromokavý, po delší době jízdy v dešti začal promokávat..ale to se mi stalo jen jednou - moc v dešti ven nechodím..vzpomínám na něj s láskou... co se mě týče, pláštěnka přes celý kočár a pak bez jediné výtky.. lehounký, zvládl zimu, dovolené, prochajdy, sem tam v něm seděla 20 kilová dcerka, sem tam jsem vyprala potah..nic se neodlupovalo, nic nezlobilo..2 roky v provozu, pak šel dál 🙂 v případě dotazů zase odpovím..
@dupik ja myslim ze postaci 🙂 dakujem vam velmi pekne majka
ahojte...PP fiat 500 je vhodny aj pre chlapceka ked je kombinovany cervenou farbou?
ma niekto pp booklet??? ze ako ste spokojni
@dupik ahoj, ty si mala zrejme normalney peg perego book clasico, mozno kompleto, co ma rozzipsovaciu striesku, co sa dda predlzit a ma tam aj taku sietovinu odvetravaciu, dnes som ho pozerala, zo vsetkych tych lahsich sportakov sa mi zdal najlepsi, akurat ma tu mylia ludia, co pisu, ze skovy podvozok je lepsi
mne je to v podstate jedno, ak tento book ide ok aj v snehu, lebo je celkom lahky, prosim ako ste prezivali zimu, stacila ta buda na nom? dakujem velmi pekne
bola som totiz pozriet booklet a tu striesku na nom dobre doondili, pritom je to lahky kocik a podla mna sa manevruje lepsie
aj vam vrzga peg perego?mam fiat 500,kolesa ma pomastene rucku tiez...tak co tam moze vrzgat
uz som pomastila vsetko ja skor myslim ze vrzga kozena rucka a kolesa ...nie klby ale guma...
a ktory vrzgal ....podvozok book, alebo book s?
@celasapremenim book plus S, ten novy

@ewca99 mam na bazare..