Peg-Pérego book
Ahojte maminy. Nakolko je tento kocik horuca novinka- najdem tu niekoho kto ho uz ma? Uvitam skusenosti a fotky.. tiez sa nan chystam,takze dufam, ze coskoro fotkou prispejem aj ja..
ja som si v 2010 tom kupila kocik babysmile, no a vanicka bola uzasna, vsetky novomamicky ochkaju nad tym, ako je uzasne velka vanicka. Aj bola. No co potom? Dieta malo vyse roka, a uz sa nezmestilo zavret strieska nad hlavu tak nizko to spravili, ze ani Cinske dieta co je nizke by malo v zime vo fusaku a s gongolcovou ciapkou problem aby mamicka zavrela striesku tak aby mu hlava netrcala vyssie ako strieska.
Takze Polske kociky uz pri druhom ani nahodou 🙂
@katkaajurko to su vonkajsie rozmery, vnutorne su ine
mohol by mi prosim niekto premerat sportovu cast na pp fiat 500?Sirku,vysku na chrbatik a tu cast kde sa sedi po nozicky.Dakujem pekne
Ahojte maminy,chcem Vas poprosit ci mi niektora nemoze odfotit sedaciu cast Pop Up s uplne stiahnutou strechou,ako najviac zakryva vnutro-kvoli vetru,slnku...Dufam,ze sa niekto najde
Moze byt aj fiat 500?
@rearo anooo,dakujem!!!!
Myslite sport.cast strechu zatiahnut proti slnku?
@rearo presne
@lenkamaxim uplne je to paparazzi strieska
A este som zabudla plastenka nie je na celej strieske nepremokne ked prsi?
No presne!Uplne paparazzi 🙂 dakujem pekne za ochotu! @rearo
Aky je rozdiel medzi podvozkom "BOOK PLUS" a "BOOK PLUS S" ?
Je to len nejake kozmeticke minivylepsenie, alebo sa oplati kupit drahsi?
@tatosilver je kvalitnejší a väčšie kolesá odporúča sa viac ten ja ho mám
@rearo si s ním spokojná? 🙂
@humajnicek ano som...ale uz mam aj elodie kocik...dnes bol v zabehu
🙂
Ahojte maminy. V decembri cakam babenko a po mnohych kocikoch si ma uplne ziskal prave tento peg perego. Chcem vas poprosit o info, ci je hlboka vanicka dostatočne velka, vnútorný rozmer je tusim 70/32cm a kedze to bude moje prve dietatko tak nemam žiadne skúsenosti 😊 Prve mesiace ked bude aj vo fusaku tak bude babeno male, ale co potom? Dokedy vam stacila hlboka vanicka? Ďakujem krasne zs všetky info ;)
@evina296 porozmyslaj, ci nechces investovat radsej do uppababy cruz s vanickou, je to ovela kvalitnejsi kocik, videla som pouzivane kociky, ako hlboke a potom podvozok priamo so sportakom, ako vypadali pri dvojrocnych detoch v takmer ziadnom terene velkomesta
tiez ak budes mat vacsie babatko, tak ti postaci vanicka tak do styroch alebo piatich mesiacov
a ani zakopavat sa nebudes do podvozku pod ruckou
Da sa zohnat aj na Slovensku? @celasapremenim
@lenkamaxim das si poslat, nie je sa co bat, mam ho uz rok a super
Ahojte, zrazujem kupu Peg perego book plus 51 S, chcela som sa spytat na nazor, je dobry za tu cenu? Vydrzi aj rozbite sidlisko? Nebude priliz rozhrkany? Chcem lahucku trojkombinaciu, spratnu, do maleho vytahu...ale bojim sa aby som za tu cenu nekupila nieco, co nevydrzi a rozhega sa, to by ma drahy zahlusil :D
@jajkuschon ja mam tiez pegperego bývam na dedine nehrkoce ale ta tyčka kde sa zabrzduje hrka inak som zatiaľ spokojná kočíkujem krátko 😊
mam fiat 500...super,lahucko ide,nehrka nic...velmi spokojna som s nim...

@zanin môžem vás poprosiť cvaknete mi ho a pošlete do správy rada by sm videla detaily ďakujem