Peg-Pérego book
Ahojte maminy. Nakolko je tento kocik horuca novinka- najdem tu niekoho kto ho uz ma? Uvitam skusenosti a fotky.. tiez sa nan chystam,takze dufam, ze coskoro fotkou prispejem aj ja..
@katkaajurko Jeeej, to sa velmi tesiiiim :o) A mali ste aj tu ich kartu? Som sa na to vcera pytala, ze 5%zlava je na to - malickost ale potesi :o)))))
Ja by som chcela book ako trojkombinaciu - aj vanicku a vajko - myslis, ze je dost odpruzeny aj pre babo od narodenia?
@qtinka77 fuuha to neviem,este sme s nim neboli vonku ...ale ja som mala pruzenie na Hartane a v podstate mne to neprislo ako dolezite..skor napak-pri chodeni hore dole z obrubnikov mi to skor vadilo... deti sa radi vyhrkocu 😀 ale fakt neviem-treba si vyskusat nazivo, a ano-dali nam hned aj tu kartu so zlavou
@katkaajurko Super, perfektne :o) A v akej cene ste teda potom kupili, ked sa mozem opytat...?
@qtinka77 my mame tu najdrahsiu latku a tusim408 E
Aha, vy ste len sportak vlastne kupovali, ze? My chceme celu trojkombinaciu...ale my mame este casuuu, to ja len vsetko dopredu pozeram, porovnavam a v mysli pripravujem :o)
Baby, este vcera stal PP book Sportivo 600 eciek a dnes ti blbci dali cenu634,70 😠 😠 😠 my cakame, ze ho zlacneju a oni ho zdrazia! To je vrchol! To je nas favorit a iny nechcem. Ale je sila, ze tri tyzdne maju cenu 600 a zrazu je to o 35 eur viac!!! 😠
@qtinka77 az dnes sme boli vonku-ale je fajn odpruzeny - uplne akurat aj pre male babatko si myslim... a ano - my sme len sportak kupovali...ja uz mam velkeho pirata 🙂
@vevejiska No presne!!! Tiez ma to sklamalo - a ta najdrahsia verzia stale pred par dnami nieco nad 700 a teraz uz pomaly 800, to je chore :o(( Tak snad ho daju po Vianociach dolu - neviem, ci to nezdvihli aj preto, ze idu Vianoce - to nasi slovenski predajcovia takto pekne milo zvyknu :o(
@katkaajurko Hej? Tak super, tak asi nemam co rozmyslat . je to favorit, len som sa bala, ci je dost makucky aj pre novorodeniatko :o) Dakujem za infosky :o)
@katkaajurko Nie veru..pred tyzdnom bola 600 a teraz uz je cez 634 :o((
@katkaajurko praveze nie. Cez kociky.sk som to pozerala 😠 a dnes sme isli do Auparku PP a nemaju ho tam a predavacka sa vlastne nevedela k nicomu vyjadrit, ked sme sa pytali. Maju ho zatial iba v Premaman
ahojte baby ako je to len cisto so sportakom, už je v predaji??? aký je rozdiel medzi clasico a completo, len v tom že má nanožnik??? a ak viete ake materialy maju???nie je to neoprenove???
@katrenka111 Pozri si moj prispevok o stranu skor - dala som tam odpoved, co mi pisali z Auparku z predajne priamo.. :o)
@qtinka77 ahoj a mzslis že je roydiel aj v tých materialoch a aj v kolieskach... je to tzpický kocikový material alebo???nerada bz som už kocik s neoprenovými materialmi a tenkými....
@katrenka111 Myslim, ze podvozok - teda kolieska su take iste, len pouzite materialy su alebo by mali byt kvalitnejsie u toho drahsieho - completo. A je tam aj ina taska, plus navyse nanoznik nielen na hlbohu cast /teda pri trojkombinacii/, ale aj na sportovu... Preco by si nechcela neopren uz?
@qtinka77 no lebo to je otrasne nieco, tenke to je ray dva sa to oskre a zacne parat a ked zafuka vietor taak sa cela strieska hýbe...nikdy viac....
@katrenka111 A take nieco malo niekedy Peg Perego?
Lebo na toto mi pisali, ze to je z dzerzeju alebo kombinacia latok s ekokozou - pri tej drahsej verzii...
Toto vyzera celkom dobre - tak ale nazivo som to nevidela, to je pravda, len na nete...
@qtinka77 no to by aj mna zaujimalo....ako to je so Sportivom, no ale viac sa mi paci cierny completo....
@katrenka111 Mne sa najviac paci ten completo Mentha - ten zeleny, ale musela by so ho vidiet aj realne 🙂
ahojte.Kolko vychadza u nas 3- kombinacia peg prega book aj book plus? Dakujem
caute, tak uz sme absolvovali prvu jazdu s novym bookom 🙂.
kupili sme nakoniec cerveny sportiak v zakladnom potahu (bez nanoznika a okienka v strieske ale s drziakom na flasu 🙂, za 289 EUR). potah je potlaceny malymi gulickami, farba vo farbe, je to pekne.
reverzibilnu sedacku (teda book plus) som zavrhla kvoli tomu, ze bola zhruba rovnako mala ako mam teraz na starom pp on track a tiez s nou sa kocik skladal omnoho nespratnejsie. po zlozeni sedacka vytrcala na podvozku. mojim hlavnym zamerom bolo zohnat cosi s vacsim sedakom, co pouzijem aj o rok na dvojrocneho krpca v zimnom fusaku a tiez bolo kriteriom lahke skladanie jednou rukou.
++ prijemnym prekvapenim bolo ze po vytiahnuti hakov pod sedakom sa da na sedacku pripojit trifix vajicko a dokonca sme tam narvali aj navettu vanicku !!! sedak je super pohodlny a velky, nakupny kosik tiez, strieska sa da pekne stiahnut a v zazipsovanej casti je sietka na prudenie vzduchu v lete. ovlada sa super, po trave ide pekne, macacie hlavy v strede mesta nic moc, hrkoce ale s mojim starym 8-kolieskovym sa to neda ani zrovnat.
---sklamanim je, ze sedak je akoby mierne z kopca a maly sa na nom zosuchava aj ked je podpierka noh vysunuta dohora. musi byt silne uviazany s popruhmi aby mi tam drzal. tiez opierka chrbta je dost zahnuta do zadu, takze maly ked bol hore vacsinu casu sa neopieral ale drzal za madlo a bol preveseny dopredu. no, madlo uz je proste aj vyoblizovane :D
tolko prve postrehy 🙂
Nemáte náhodou někdo univerzální pláštěnku na Book? Nevím, jaký typ koupit, poradíte?
@uhlopriecka S tvojí recenzí souhlasím, jen ty kočičí hlavy nám nehrkají a prcek mi nesjíždí. Spíš se vozí s nohami na hoře, nyní s fusakem mu to ale nejde.
kocky,neviete, ci sedacka z book plus je mensia ako na book?

@katkaajurko tak super,ze ho mali aj mimo objednavky.mne ta slecna hocorila,ze im nedodali celu dodavku,ale je mozne,ze som ju zle pochopila a myslela tym len aupark🙂my si ideme pre neho cez vikend.aku farbu ste zobrali?