Peg-Pérego book
Ahojte maminy. Nakolko je tento kocik horuca novinka- najdem tu niekoho kto ho uz ma? Uvitam skusenosti a fotky.. tiez sa nan chystam,takze dufam, ze coskoro fotkou prispejem aj ja..
@sandy84 Já určitě. Je super, lehký, hlavně prostorný i s fusakem. Jak jsem chtěla nové Pliko P3 nebo Switch, tak jsem moc ráda, že mám Book. Do kufru se vejde suprově, když jedeme na návštěvu, výlet, nemusím řešit, zda pojedeme terénem nebo ne jako u malých golfkek, protože to krásně zvládá a je lehoučký.
u Booku to jde, když dám opěrku zad na největší sed, tak při předklonění syna (když má pásy), tak opěrka jde s ním dopředu, tudíž se může zakousnout do madla 😀 to on rád
INFO: tak dnesna info z predajne peg perego aupark BA je, ze BOOK-y pridu az o dva tyzdne (cca 23.november).
ja zvazujem kupit BOOK PLUS (reverzibilna sedacka) kvoli tomu, ze podvozok je kompatibilny s navetou vanickou aj vajickom - a tie uz mame. Na predajni mi merali sirku sedacej casti a vyzera byt iba iba o 1cm uzsia ako BOOK bez reverzibilnej sedacky. Vysvetlili mi, ze ta sedacka na BOOK PLUS je ta ista ako na PLIKO, a tu maju na predajni aj teraz. Mate niekto skusenost so sportovou verziou PLIKA? Vdaka
@uhlopriecka Já měla Pliko Switch s otočnou sedačkou a musím říct, že je daleko užší než Book. Rozdíl mezi Pliko Switch a Pliko je 1-2cm..víc ne. Rozdíl je ve váze kočárku.
Ahojte, pozeram na stranke kociky.sk tento typ kocika, lebo sa mi velmi paci...len som akosi stratena v tom, ze maju 2 typy:
http://www.kociky.sk/detske-kociare/kombinovane...
http://www.kociky.sk/detske-kociare/kombinovane...
prvy je za 600,80€ a druhy za 737,70€ - ja v nich ziaden rozdiel nevidim - viete mi niekto povedat v com je ten druhy typ iny, okrem ceny? :o)))
Vopred velmi pekne dakujem :o)
@kalerab79 Hej? Uvidim, skusala som im pisat mail, tak ked mi odpovedaju, dam vediet aj vam, aby ste vsetci vedeli.
Ja som skor myslela, ze ci tam nie je kvalitnejsia latka - lebo prave ta drahsia do svetlozelena sa mi paci a ta stoji viac :o( Keby to bolo o 50€, tak nad tym mavnem rukou, ale 130€ je dost, to uz je zase postielka napriklad :o)
odpovedia :o) nie odpovedaju :o)
Ja som mala neoprenovy potah v pp skate-vnutro kocika, sedacku- a robilo to zmolky..
@zuzkagu
@ifkael
Tiez sa mi tak zda, ze aj v materialoch bude rozdiel, a trosku aj v siti... Ale mne ide hlavne o tie vacsie kolieska, takze snad bude stacit aj ten lacnejsi - aj ked ktovie, ked to uvidim nazivo, mozno ma to presvedci (myslim ta drahsia verzia) :o)
Uvidime, my mame relativne este dost casu - termin mame 5.6., tak este sa stihneme hadam poobzerat dovtedy... :o)
Dakujem vam za prispevky.
Ahojte, tak ako som slubila, tu je odpoved od kociky.sk na moj dotaz o rozdiele medzi Book Sportivo a Book Completo, verim, ze to pomoze aj inym :o)
základný rozdiel medzi sportivom a completom je ten, že Modular set
Sportivo je set len s jedným nánožníkom, ktorý je vhodný na vaničku aj
na športový kočík. Modular set Completo má samostatný nánožník na
vaničku a aj na športový kočík. Rozdiel je tiež v prevedení látok.
Modular Completo je vyrobený buď z džerzeju alebo z kombinácie látky s
ekokožou. Avšak všetky poťahy sú nepremokavé.
da sa tento kocik zohnat aj inde ako v kociky.sk? mam trosku problem-lebo najprv mi bolo povedane-ze ho dostanu v polke novembra a mam prist, dnes som tam bola a vraj pokial nemam rezervovany, s najvacsou pravdepodobnostou sa mi ani ziaden neujde 😠 je problem s dodavkou ci co.. ... a potrebujem ho uz surne.... nejake stranky kde sa da zohnat??
@katkaajurko malvik.sk
@ifkael dakujem, ja zhanam ale Book plus ... na malviku je len book ☹
@katkaajurko http://www.malvik.sk/Kociky/sportove-nadstavby/... musis si to vykladat....podvozok book plus 😉
@katkaajurko Nie som si ista, ci budu mat uz aj book, ale v Premaman mavaju aj Peg Perego - Eurovea alebo Shopping Park, skus im pripadne zavolat.. a ak by si mala Premaman kartu, tak myslim, ze aj nejaku zlavicku by Ti dali :o)
Ak dobre viem, tak ta karta nie je nicim podmienena, len si ju treba vypytat...ale mozno viem zle...
Ved skus si pozistovat...
@katkaajurko Alebo ak nie na Slovensku, vo Viedni v Babyone by mali mat - tiez si to skus najskor mailom pripadne rezervovat, da sa s nimi dohodnut...
@qtinka77 @katkaajurko no neviem ci v Premama nebude ta ista odpoved ako v Peg Peregu Aupark.My sme si tam asi necele 3 tyzdne dozadu ho objednali a dnes mi volali z Premama,ze si ho mozem v piatok dojst vyzdvihnut.V Auparku nam vtedi hovoril pan,ze ich nejaka firma prebera a davaju ich dokopy s inou firmou a vyzera to,ze to je Premama.
Tak potom treba vyskusat uz len tu Vieden :o)
@katkaajurko aku farbu ste kupili? Aky je? No neviem ci do neho nepojdeme. ;)
@katkaajurko aj si porovnavala book a book plus?
@ifkael kupili sme farbu stone - ale pacilo sa mi ich ovela viacej 🙂 hlavne collage - len mne vadilo-ze tento ma "priezor" na strieske nie uplne priesvitny ale s takou akoby mriezkou (co je dobre v lete proti slnku) lenze ja mam vnutornu potrebu riadne cez to na maleho vidiet -takze som vyberala z farieb-ktore to maju cisto priesvitne ... aj ten riflovy je krasny... NO a rozdiel medzi book a book plus je ten-ze book plus sa da otocit aj do proti smeru jazdy a neskor dokupit aj ta vanicka keby sme mali druhe dieta....
@katkaajurko ze je reverny book plus viem.. len ci to nieje na ukor miesta.
😕
A farby- mne sa paci cierny a tyrkysovy.. a ci book alebo book plus- neviem. Asi aj book staci nam
@ifkael no oni to vyskladavaju tak-ze tie sedatka su univerzalne-a merala som sirku podvozkov-je rovnaka aj pri book aj pri book plus - takze miery maju podla mna rovnake..ja som si ani rozdiel nevsimla .... uvidim ake bude pouzivanie - jedine co je take na zvazenie-ze neviem ako dlho mi tam syn este vydrzi- lebo striesku ma asi 10cm nad hlavou-cize neviem-ci teraz uz deti skor rastu do dlzky do noziciek-ako dlho potrva kym z neho vyrastie... ale to je na ukor toho ze je lahky,skladny... tie su vsetky taketo podla mna
@ifkael inac tiez mam rada tyrkysovu-ale ta je tusim z tej inej rady a tie nemaju priezor na strieske vobec myslim... ja som malemu objednala tyrkysovy fusak do neho 😉
@katkaajurko no ja mam fusak cierny, ten menit nechcem, cize kocik tyrkysovy. 😎
a priezor na strieske nepotrebujem. som rada, ked ma maly nevidi :DDD tretie dieta nase :DDDD uz niesme taky ako pri prvom.

http://it.pegperego.com/admin/archive/downloads...
novy katalog Peg perego2013