Peg-Pérego book
Ahojte maminy. Nakolko je tento kocik horuca novinka- najdem tu niekoho kto ho uz ma? Uvitam skusenosti a fotky.. tiez sa nan chystam,takze dufam, ze coskoro fotkou prispejem aj ja..
No my sme tiež kupovali book, v stvrtok som si urobila radost. No porovnavam s mutsy , co je kocik jednoznacne pre vysokych . NO book je podla mna super, nakoniec sme kupili completo. Neviem cim ste zhodnotili ze je nanoznik hrozny. No my mame flamenco - cerveno ciernu kombinaciu a ten nanoznik je podla mna v pohode . NO na terene je kocik pohodlny na ovladanie, jazdili sme aj v hlbokom snehu a dokonca aj v dnesnej clapkanici a ziadnu extra silu som nemusela vynalozit aby som kocik utlacila. Je stabilny a velmi dobre sa mi sklada. Niekto tu riesil ze sa mu dieta zosuchava..... No neviem ako je toto mozne nasa juniorka sedela uplne v pohodicke . Jedinym odpustitelnym nedostatkom je ze sa rucka neda dat tak vysoko ako mutsy a teda manzelovi je menej konfortny. Mne osobne boli velmi nesympaticke materialy na classicu , taj aj preto kompleto . Neopren je skutocne pohodlny a v pripade dazda nemusim balit cely kocik
@cigaretka5 Musím říct, že mě manžel navyklává taky na completo...nejhezčí pro nás je právě ta černo šedá kombinace stone.. ( pro kluka) ale ten červeno černý je úžasný....hned po lednové rodičovské pro něj jedeme. malý bude mít 6 měsíců, starý hluboký kočár je hnusná stará herka rozvrzaná a tak se na něj moc těším...snad mě v něčem nezklame, protože za 9tis to není levné. Měli jsme pro dcerku fortunu za 2700 a byla super. Nepěkná, ale super funkční...teď chci ale něco --hmmm prostě desingnovku, něco, za čím bych se na ulici otočila....a nezadrhává ten softshell? a nánožník se musí sundat nebo jde madlo odklopit i s nánoožníkem a dítě vyndat? prosím o odpověď....
@dupik ja som nanoznika naklikla raz a dala dole iba dnes ked sme boli vnutri a dieta v kociku. Teda ked sme isli na prechadzku ci z prechadzky, mala som v kociku fusak a na tom nanoznik a nic som nevyberala neodopinala , dieta som tam supla, fusak zazipsovala, nanoznik vytiahla, striesku zaklopila a islo sa. No my sme mali predtym 1000 euroveho mutsyka ale milacik dosluzil tak si myslim ze ak si mala " tank" tak s tymto pierkom budes spokojna nad mieru. JA teto kocik povazujem porovanim cena uzitok komfort za cenovo podhodnoteny , takze 9 litrov ceskych si urcite zasluzi
Ahojte takze sa pridavam kedze tiez som si vcera bola po svoj book 🙂 no zatila som s nim nebola vonku.
Som sklamana, ze som nedostala vo farbe ktora bola moj favorit a ked som si ho chcela objednat tak mi povedali, ze najskor v marci by mi vedel dojst kocik. To je podla mna velmy dlho , zakze mi nic nezostalo len si vybrat farbu ktoru maju na sklade a tych uz teda nebolo vela takze vyber nic moc..:((
@henushkowa jj, oceano a další jsou novinky pro rok 2013 a tak kdo ví,kdy budou skladem. A kterou máš verzi - chápu z toho, že classico, bez nánožníku a pláštěnky a bez střešního okénka s potahem šusťák.....jakou jsi si vybrala tedy barvu? Mě se líbí ta béžová...ale zřejmě bude favorit stone v plné výbavě completo....jedeme pro něj už za dva týdny, moc se těšíííííííím
ja mam completo Miele.Strasne som chcela tu Mokka ale mali v tom nejaky bordel.Mne sa hrozne pacila ta cervena co je bez nanoznika ale skoda ze sa neda nejak dokupit original len uni ale inak je vazne krasny dam si tam nejaku farebnejsiu podlozku nech nie je taky fadny,sedo bezovy a bude to super..🙂)
Takže máš GT3 a ne BOOK? http://www.detskydum.cz/detail/peg-perego-book-... např...
já mám zálusk na ten stone - černo šedý.... ale i tenhle vypadá moc pěkně..jen já bych ho ráda jako obyč sporťák, místo golfek nebo sporťáku jen tak po městě...a to až do dvou let...
Dnes sme boli s manželom pozrieť kocik book, mm sa lubi ten so striebornou konstrukciou mne s čiernou....chcela som čiernu farbu neopren alebo latku,no vyslovene mi predavac povedal či chcem uvarit dieťa ☹ takze teraz rozmyslam nad farbou "scozia" alebo "denim black"....tento kociar sa nám zdá oproti konkurencnym úplne najviac prakticky, lahucky a dizajnovo naozaj super🙂 som zvedava kedy treba dopredu objednat aby do apríla sme ho mali doma...
@mici2 vůbec bych se černé nebála....kamarádka má xlander v černé a neměnila by...já do černého chci jít taky....mimochodem, tolik extrémně horkých slunečných dnů zase není a když jsou, dávám dítě do stínu i kdyby byl kočár bílý!!!!!! mě se taky líbí stříbrná konstrukce, černá na mě působí laciněji a bojím se, že by na té černé šla vidět každá oděrka...ráda bych měla kočár doma do konce ledna...už se na něj těším
@mici2
@dupik Já měla černý kočárek a musím říct, že jsem byla ráda, že jsem zvolila jinou barvu. Máme Book clasico Geo. Po zkušenosti, kdy mi ve vedrech v poledne prcek řval v kočárku a byl celý zpocený, že jsem ho musela rozbalit a jel bez pleny, už do černé nechci jít. Černá kočárkům sluší, ale už jsem se ponaučila. Geo je super barva, s černým podvozkem bezvadně ladí. Nánožník máme od Emitexu a úplně to stačí.
Jo a ještě na černé je vidět o dost více špína než např.na Geo. Na černé je vidět i jemný prach...
@dandik ....když je hic, je rozumné v poledne být doma s prckem a nevycházet....to pak řve dítě v každém kočárku a barva to neovlivní...ale poznámka s tím prachem je logická. Koukám na ty kočárky a stejně- černý (stone) má černou jen boudu, jinak je černo bílý, z větší dálky spíš šedý. Koš je černý u všech verzí, tam toho prachu bude nejvíc....musím je vidět na živo,pak se rozhodnu..verze geo je vážně moc pěkná, ale béžový kočár má švagrovka, nechci být jak dvojče 🙂 a máme šedo modrý fusak jaro-podzim od emitexu, to by se barevně bilo ☹... taky jsme nad ním přemýšlela, i nad tím oceano(jen ve verzi classico), ale na completo se mi líbí pláštěnka a zvolený materiál (jiný, než šusťák kočárkový., něco jako softshell) už abych je viděla na živo..třeba to dopadne úplně jinak 🙂
@dandik
jj, beru to tak, že tyhle situace jsou extrémy, když jim jde předcházet, člověk nevylézá z domu,když ne, běhá ze stínu do stínu...já měla zelený kočár, červený a oranžový.už mám plnou .... barevných variant a chci něco decentního...a ten stone se mi moc líbí...jo varianta galaxy, to je fakt maso, to je černota černá a v té asi fakt musí být hic i v zimě 🙂 ale ten, co bych ráda já, není zas tak černý 🙂 třeba tady je jeho fotka http://www.babymax.cz/bmz_cache/a/a113b48ab4aaf...
prosim ktore mate kocik doma a jazdite s nim , aj vam tak nehorazne vrzga?Presnejsie v tom klbe kde su rucky a kde saa sklada, lebo ja sa ho len dotnem a cely vrzga ako keby mal 3 roky tak teraz neviem ci je to na reklamacku alebo taka super kvalita za 400 e :(
@henushkowa Nám také vrzal, vystříkali jsme to sprejem WD40 a přestalo to. Občas se to opakovalo, hlavně když se jezdilo v jemném prachu...sprej opravdu pomáhá. Stačí vystříkat a utřít stékající olej. Pak to přestane... nám to skřípalo hlavně u spodních koleček v nýtech.
dakujem nastriekala som no zatial ziadna zmena asi sa to troska potrebuje dostat do vnutra no uvidime ak nie tak som sklamana lebo uz aj tak mam pocit ze kocik je riadna hrkalka a cena tiez prehnana :(
@henushkowa aj moj cely vrzga. 😝
niekedy mam pocit, ze komplet kazdy klb a lozisko. 😠
znova by som tento kocik uz nekupila a ani ho nikomu neodporucila. 😖
ako kvalita 5 eur viac ne ale ma aj svoje + ale to vrzganie je uplne priserne
Veľmi som sa na neho tesila ale som strasne sklamana myslim ze zacnem kukat po niecom inom..:/ skoda lebo krasny je
Baby to snad nemyslite vazne - fakt mate s bookom taketo problemy, ze vrzga a ide sa rozpadnut"? Do kelu, ja uz ho mam vyhliadnuty - chcem od narodenia, celu trojkombinaciu, fakt za to nestoji???
Celkovo sa mi Peg Perego paci pre nizke hmotnosti (minimalne pol schodista denne niekolkokrat s nim budem musiet absolvovat, lebo mame tak urobeny dom, ze vytah je az po pol schodisti - asi 9 schodov) a kvoli lahkemu ovladaniu... tak celkovo nedoporucujete Peg Perego alebo len tento Book?
Lebo ja zase nechcem dvojite kolieska a trojkolku tiez velmi nie, tym, ze aj hlboky tak chcem...tak co ine teda??? :o(
Poradte prosim...
vravim ze ma svoje plus a to hlavne s tou vahou samozrejme aj s ovladatelnostou a je nadherny podla mna ...a sklada sa tiez velmi dobre ale ta konstrukcia sa mi zda ako taka za 5 eur ako som uz pisala...:/no na nerovnom terane hrka a teraz to nehorazne vrzganie je uplny des...bola som uz aj na reklamacke lebo som to aj striekala a nic oni spravili to iste asi mi moc neverili ze som to striekala ked to tak horzne vrzga ...ale zmena ziadna no skoda fakt neviem uz aky si mam vybrat kedze toto uz je 5ty kocar vyzera ze sa vratim k svojmu Jane Nomadu je asi najlepsi..🙂
@henushkowa A skusala si s nim uz aj v snehu? Ako sa ovlada, ked hej?
No, dost ma to rozcarovava, ze Ti zacal vrzgat aj ze sa Ti zda malo kvalitna konstrukcia, lebo som uz na 95% rozhodnuta...
Tak teraz neviem co robit.. :o( Este bola u mna varianta GT3 alebo ten minulorocny model bez dvojitych koliesok - podobna konstrukcia ako Book...neviem ako sa vola teraz...Easy Drive ze by? so spojenou ruckou... Ale Book sa mi zdal lepsi - tym, ze chcem od narodenia, je to konecne prvy odpruzeny kocik od PP, co je dobre pre male babatko a ako hovorim, ta GT3 sa mi nepaci od narodenia mat trojkolku, ked tak, tak neskor a za druhe, je teda o dost tazsi ako Book...
@qtinka77 na snehu isiel uz horsie ale zvladol to s mojou silou :D No pouzivam ho 3 tyzdne a mam pocit ako keby som ho mala uz po jednom dietati a to teda ja som neni nejaka ubehana mamicka max auto obchody a nejake tie kolecka okolo domu.... neviem neverila som osobne vyrobcom PP kedze s jednym mam zle skusenosti este ze ho mame len ako kocik na chalupe inak by bol v prvom kosi to je Venezia nieco ako teraz nove Uno ale som si povedala ze to risknem kezde aj cena je dost vysoka tak som si myslela ze aj tej kvalite bude zodpovedajuca ale bohuzial nie skoda :/ a ten Easy Drive sa mi zda este horsie no neviem nemala som a GT3 je vraj fajn ako 3kolka len vaha je moc ...ale je vazne pekny BOOK velmi dufam ze som dostala nejaku zlu konstrukciu ktoru mi vymenia a bude to ok lebo je velmi dobry a hlavne praktický
@henushkowa Hmmm...no to ma mrzi, lebo ja som bola presvedcena, ze PP je super kocik a kvalitny, tak som dost v pomikove teraz... :o(
Tak daj vediet neskor ako to dopadlo s tym vrzganim, fakt ma to zaujima...dikes.
@qtinka77 jasne asi v stredu to pojdem reklamovat no a som aj ja zvedava ze co povedia duafam ze to dopadne ok..
@henushkowa Budem drzat palce :o)
baby ja ho chceeem velmi... namotala som sa... 🙂 myslite ze sa my ho oplati este kupit ked mala ma 19mes. mala som gt3 tu som predala a zostal mi len golfac baby luxe.. tak hrka dost... 😒
baby ja ho chceeem velmi... namotala som sa... 🙂 myslite ze sa my ho oplati este kupit ked mala ma 19mes. mala som gt3 tu som predala a zostal mi len golfac baby luxe.. tak hrka dost... 😒
zhanam bezpecnostne pasy na gt3...nema niekto?

Hojte,moc pokukuji po Booku classico (po přečtení vašich recenzí jsem se rozohdla, že neoprén nechci, nánožník nepoužívám a stejně je prý hrozný.)
Ale zajímá mě, zda jsem pochopila správně,že boudička se dá rozepnout a tím prodloužit, ale tak, že je síťovina krytá a když chci, sroluji látku a síťovinu odkryji?
Dále má tento book classico stejně jako completo tu horní část koše ohýbací, abych mohla lépe vložit tašku?
Je potřeba vkládat ještě jednu vložku do kočárku - třeba emitex?
Je potah teňounký, nebo je hrubší a vítr to jen tak neprofoukne?
Moc děkuji všem zkušeným uživatelkám za odpověď!!!