Peg-Pérego book
Ahojte maminy. Nakolko je tento kocik horuca novinka- najdem tu niekoho kto ho uz ma? Uvitam skusenosti a fotky.. tiez sa nan chystam,takze dufam, ze coskoro fotkou prispejem aj ja..
@yasmin0001 Ja som ho mala tiez vyhliadnuty, ale naburalo sa mi presvedcenie tym, ze tu jedna kocka pisala, ze jej hrka a podobne....vcera som bola pozriet v jednom velkom obchode, kde mali velky vyber kocikov a normalne som odchadzala nestastna - cim viac vyberam a pozeram, tym menej viem, co chcem :o(
Viem len, ze nechcem trojkolku, chcem uplne lahucky kocik - budem musiet denne chodit cez schody a velku vanicku... a tak, aby nestal cely majland...ten book plus trojkombinacia mi prisla akurat...ale ked je to nic moc, tak fakt neviem :o(
Caute 🙂 mate niekto uz easy switch modular 2013 - trojkombinaciu? Aj ten vrzga? Ako je to s tymi kolesami - su dost velke na prekonavanie terenu, snehu? Mali by byt 17 a 19 cm velke...
Neviem ci som taka narocna ale kocik by som si urcite uz viac nekupila dokonca s nim ani nejazdim nemam na to nervy 😠
je tak do nakupneho centra je pekny lahko sa sklada a to je asi vsetko..ked fuka vietor cela strecha mi lieta a fuka do neho...teraz sneh nezvladol vobec myslela som ze dusu vyplujem 🤐 koliecka hrkaju,vobec nie je pevny cely rozheglany a to ma 1mesiac super kupa ..:D
@henushkowa Možná, kdyby jsi měla srovnání s jinými sporťáky,poznala by jsi, jaká je jeho skutečná úroveň...my máme book completo doma, je excelentní a to proto, že mám srovnání s cmaralo q12, chicco golfky a fortuna od babypointu....jsme nadšená, je to luxus...a že zkřípne? no jasně, jsou tam spoje..nezažila jsem kočár, který neskřípe....otázka je, jak moc ☹
@dupik tak tento je moj piaty kocik takze mam s cim porovnavat neviem je to moj nazor a kazdemu vyhovuje nieco ine . 100 ludi 100 chuti 😉 a mozno som za tu cenu cakala viac ....no uz teraz viem ze sa u nas dlho nezahreje... 😖
@henushkowa Tak dívám se, že máš jedno děťátko třičtvrtě ročku staré..to už jsi stihla pět kočárků? 🙂 možná jsi-jak píšeš -náročnější...já fakt po těch hrkadlech co jsme měli jsem s bookem strašně spokojená (ale provoz teprve ukáže, máme ho dva týdny) má vše, co jsem chtěla a tento kočár pro mě nebyl v ničem kompromisem. Tak doufám, že budu spokojená i dál. Je mi líto, že tebe tak zklamal. Třeba šestý kočár bude už to pravé ořechové. za mě mu musím zatím dát 100bodů ze 100!
@dupik ano,tak sa konečne môžem niekoho opýtať na nejaké veci,lebo nikto tento kočík ešte nemá,som raada 🙂 tá šírka sedenia je meraná aj s tými bokmi,alebo len to sedenie?a tá dlžka lôžka je ako sa leží od hlavičky dietaťka po koniec,tam kde má nožičky?ako ste spokojná,nemohli by ste mi poslať reálne foto toho kočíka,bola by som veľmi rada,ďakujem pekne 🙂
jen sezení....měřen vnitřek🙂, délka lehu je celá délka od horního konce opěradla až po spodní konec nožní opěrky-když je vše v rovině, na fotkách musím zapracovat...
nevrže..(zatím?) a nemáme ho "rozebírací" máme prostě peg perego book completo stone (je to klasický sporťák, ne ten, kterému jde nasadit hluboká korba a podvozek mít zvlášť)
@bankovka Ahoj, ja som mala uz takmer na 100% rozhodnuty Book, ale po tom, ako som citala, ze ludom vrzga cely podvozok a po tom, ako som si ho bola pozriet nazivo, som sa rozhodla, ze to za tie peniaze nestoji - chcela som 3-kombinaciu... Tak som pozerala dalsie kociky a najviac po PP ma oslovilo prave Jane...
Muum sa mi velmi pacil, ale vanicka sa mi zdala strasne mala, kedze budem mat letne dieta, minimalne 6-7 mesiacov ho chcem mat vo vanicke.. tak som si to vymyslela tak, ze kupim zvlast vacsiu Jane vanicku a vajicko a konstrukciu so sportakom Muum. Lenze od predajcu mi odpisali, ze ine vanicky sa na Muum neodporucaju, ken tie, co su origos k Muum, kvoli vacsej hmotnosti (lebo Muum konstrukcia ma len 6.6kg, co sa mi najviac na tom pacilo..) Takze Muum bohuzial nebude, ale mozem si vybrat este s Rider-a, Cross-a alebo potom trojkolky, co nechcem, az po roku minimalne...
A tym, ze Rider ma sice uzasnu a kvalitnu konstrukciu, aleto sedenie v sportovej casti take zvlastne - treba pozriet, pochopis, co myslim...tak mi z toho vychadza ten Cross asi :o) alebo este mozno Unlimit...
no otázka je vždy, pro jaké účely člověk kočár shání..jestli pro novorozeně, pak se trojkombinace asi hodí..ale my už máme hlubokou korbu za sebou, my už chceme jen sporťák..a to takový, který se neskládá z podvozku a korby zvlášť, protože u takových je sezení vždy výš a po roce je takový kočár zase malý, dítě v něm vypadá přerostle....takže není nad něco typu golfky co má vše, co člověk užije...na ten rok a půl tohle boooohatě stačí..(dcerka ve dvou letech už byla bez kočáru) je fakt třeba si to dobře rozmyslet, dát za kočár 20tis a z toho hluokou korbu používat jen 6měsíců mi připadá fakt na prd....myslím,že se dají ty penízky investovat líp.....toť můj názor 🙂 taky proto jsmeměli hlubokou korbu po dcerce a sporťák teprve kupovali synovi nový.....
koukla jsem na jane muum a je to strašně vysoko, takový sporťákjsme měli u trojkombinace, roční dítko chtivé chůze se sice dává a vyndává z kočárku pořád stejně, ale v roce a půl užsi nalézáa vylézá z kočárku samo, tedy pokud to není takhle vysoko..a po roce a půl v takovém sporťáku vypadá přerostle...pak se většinou iupuje zase kočár- golfky..book je vše v jednom, má hodně místa i pro starší dítkoa je dost nízko amá i podnožku na nastupování....tak zvažujte zvažujte, nezávidímvám to, jsmemoc ráda, že mám rozhodnuto a jsem nadšená, jak jsem vybrala....
peg perego book completo barva stone - ty fotky o pár řádků výš.....móóóc dobře jsem vybrala 🙂
@kinlly7 stojí všude stejně, 8990Kč, doprava zdarma....my ho máme z Ostravy ze zančkové prodejny peg perega. Nechtěla jsem ho brát v kamenném obchodě, protože pak cokoliv už jde formou reklamace. Takhle jsem měla 14dnů na vrácení zboží bez udání důvodu (netušila jsem, jaký to bude materiál a zda mi za to bude fakt stát, ale JO, sakra mi za to stojí) je krásný i v šedozelené barvě, my ale zelený kočár už měli..i oranžový i červený..tak jsem chtěla něco velmi velmi decentního 🙂
Baby nájde sa tu aj spokojná majiteľka celej trojkombinácie? je vhodný aj pre dieťatko od narodenia? ďakujem veľmi pekne

Baby mate niektora uz trojkombinaciu Book plus?
My mame objednany vo farbe Miele, strasne sa mi paci... Ked bude hrkat, zabijem sa asi... Lebo 700 Eur za trojkombinaciu je doooost!!!!