Peg-Pérego book
Ahojte maminy. Nakolko je tento kocik horuca novinka- najdem tu niekoho kto ho uz ma? Uvitam skusenosti a fotky.. tiez sa nan chystam,takze dufam, ze coskoro fotkou prispejem aj ja..
Predtým som mala Jané cross reverse, niekto tu riešil kočíky Jané, mne bol dosť ťažky a sedačka bola dosť úzka, s fusakom som tam malého ledva narvala. Som rada, že som ho vymenila za Book.
Ahoj. Nemá niekto na predaj za rozumnú cenu podvozok z PP BOOKu? Ďakujem.
Ahojte baby, má niektorá z Vás skúsenosť s modelom Book Sportivo- 3 kombin-, páči sa mi ten čierny, ale naživo som tú látku nevidela, tak rozmýšľam, či sa na to nebude všetko lepiť, aby na tom nebolo vidno všetok prach. A ešte neviem, ako je to s tým nánožníkom, ktorý sa prekladá z vaničky na športovú verziu, vyzerá, že zo spodu nemá nič. Páči sa mi aj tá 3-kombin. vo farbe moka, ten materiál vyzerá na fotkách aspoň pre mňa praktickejší. Máte skúsenosti? Nemám možnosť si to pozrieť naživo.
Ktory je lepsi? CAM dinamico alebo PP book plus? Dakujem za odpoved 🙂
@evkafi ahoooj, tak už aj ty vyberáš ..... no ja som zatiaľ za book plus 😉
@kostickabonnie noooo ja som vyberala, bola som aj v obchodoch pozerat a mne sa najviac pacil CAM dinamico a neuveris,ale dnes mi ho aj dovezu 🙂)))) kamoska ho mala, po jednom dietati a prave ho predava, uplna nahoda. tak som povedala,ze za takú súper cenú a este mi tam pribali aj fusak aj dekú, tak ho berem 🙂))) volala som totiz rano na vysledky dr - 2genetiky a vsetko je OK,tak som sa takto rozhodla 🙂)))
@evkafi tak gratulujem, máš o starosť menej 🙂 este neviete pohlavie?
@kostickabonnie no len trosku mam z toho taky divny pocit,ze je to skoro... ale zase bola prilezitost 🙂 a hlavne,ze aj triple testy teda dopadli dobre. nie prave,este nevieme,ale ten kociar je kremovy, vecer ho chcem nafotit 🙂
@evkafi teším sa na fotky....Cam je dlhší a nevojde do výťahu u rodičov a svokrovcov, inak bol predtým mojím favoritom.
@kostickabonnie tak az zajtra dojde 🙂 som aj rada,ze to mam z krku, aj ked je to takto skoro... 🙂
@henushkowa to nemyslíš vážne že vrzga??? bola si to reklamovať? ja ho mám vyhliadnutý.. hmmm čo teraz?
my sme kupili Britax b-agile.. zda sa mi ze je to podobne ako book... sme spkojne s nim je super...
@saemi vazne si nerobim srandu jak keby mal najazdene 1000km minimalne a to ma 3 mesiace :D . Na reklamacke som bola len mi to namazali. Ale som sa skontaktovala na vyrobcov a ze do 2 tyzdnov by mali mat original servis na book uz aj na slovensku mam pockat tak cakam :(
@henushkowa no fasa ☹ a to máš ktorý model presne? mne sa práve zdala tá konštrukcia dosť pevná, kvalitná...
ten book s otocnou sedackou ...prave aj mne ta konstrukcia prisla uplne super tak ale je vazne ze lahky a asi to ma na tom aj svoju dan...ale tak niektre baby pisali,ze su spokojne tak neviem,ze ci vazne mam zlu konstrukciu alebo je to "kvalita"
@saemi strasne mi pride cely ten kocik ako golfac napr pliko len vyzera viac ako sportiak
@henushkowa hmm... teraz fakt neviem čo urobiť.
@saemi pozrela by som sa po niecom inom,aj ja uz pokukavam a zatial mam favorita casualplay kudu
za tu cenu si myslim ze aj nieco lepsie musi byt
@henushkowa @saemi Veru, ja oom sa prave na zaklade Tvojich info rozhodla, ze moj vysnivany Book nebude - a kupili sme nakoniec Jane Cross - je tazsi, ale ta konstrukcia je naozaj fajn...lenze zatial ho v prevadzke tiez neviem skontrolovat, lebo babatko iba cakame... Ale snad sme neurobili zle 🙂
@qtinka77 jane som mala aj ja ale Nomad bol uplne na 1dna nebolo mu co vycitat len bohuzial mala mi nechcela sedet v smere jazdy nevidela na mna a do teraz jazdime len otocena ku mne.No cecek bohuzial :D cross vyzera uz velmi dobre mala som predchodcu carreru ale malo odpruzena bola hrkalo to s malou :/
@saemi Já jsem s bookem maximálně spokojená, vypadá krásně, nic nehrkotá, vše funguje jak má a je tichoučký....malému se v něm hrozně líbí, leží a kouká okýnkem na mě 🙂 máme ten kompaktní, vše dokupy, žádná sundávací sedačka...já bych už do kočárku na čáskti nikdy nešla...materiál super, velké sněžení jsme v pohodě ustáli, člověk to lehce z boudy setřepe...a britax má švagrovka a já bych do něj nikdy nešla, koš je na dvě věci, mámalou nosnost a je strašně plytký, polohování zad na šňurky se jí už dvakrát seklo, a polohování nožiček je na dvě věci..je krásný, ale nepraktický....
@henushkowa kudu sa mi vôbec nepáči
@saemi vsak ak sa neponahlas s kocikom tak pockaj este take 2 tyzdne ja ho pojdem dat na reklamacku a urcite sa tu ozvem ze ako to dopadlo

@robinoo ja nemam sice trojkombináciu ale mam Book s otočnou sedačkou, kde sa dá nakliknäť vajíčko a hlboká vaničika... malý ma už rok, tak mame iba šporťák. Ja som spokojná, keby bol už v predaji ked sa malý narodil, určite by som brala trojkombináciu. Mne teda nevrzga, v snehu tiež v pohode sa dá s ním, pretože ma väčšie kolieska. Nie su sice gumene, ale dá sa. Je super lahučký. Ja som kupovala v predajni Premaman, vystavili mi ich kartičku a hned som na neho mala 5% zlavu 😉