Peg-Pérego book
Ahojte maminy. Nakolko je tento kocik horuca novinka- najdem tu niekoho kto ho uz ma? Uvitam skusenosti a fotky.. tiez sa nan chystam,takze dufam, ze coskoro fotkou prispejem aj ja..
Predtým som mala Jané cross reverse, niekto tu riešil kočíky Jané, mne bol dosť ťažky a sedačka bola dosť úzka, s fusakom som tam malého ledva narvala. Som rada, že som ho vymenila za Book.
Ahojte baby, má niektorá z Vás skúsenosť s modelom Book Sportivo- 3 kombin-, páči sa mi ten čierny, ale naživo som tú látku nevidela, tak rozmýšľam, či sa na to nebude všetko lepiť, aby na tom nebolo vidno všetok prach. A ešte neviem, ako je to s tým nánožníkom, ktorý sa prekladá z vaničky na športovú verziu, vyzerá, že zo spodu nemá nič. Páči sa mi aj tá 3-kombin. vo farbe moka, ten materiál vyzerá na fotkách aspoň pre mňa praktickejší. Máte skúsenosti? Nemám možnosť si to pozrieť naživo.
@evkafi ahoooj, tak už aj ty vyberáš ..... no ja som zatiaľ za book plus 😉
@kostickabonnie noooo ja som vyberala, bola som aj v obchodoch pozerat a mne sa najviac pacil CAM dinamico a neuveris,ale dnes mi ho aj dovezu 🙂)))) kamoska ho mala, po jednom dietati a prave ho predava, uplna nahoda. tak som povedala,ze za takú súper cenú a este mi tam pribali aj fusak aj dekú, tak ho berem 🙂))) volala som totiz rano na vysledky dr - 2genetiky a vsetko je OK,tak som sa takto rozhodla 🙂)))
@kostickabonnie no len trosku mam z toho taky divny pocit,ze je to skoro... ale zase bola prilezitost 🙂 a hlavne,ze aj triple testy teda dopadli dobre. nie prave,este nevieme,ale ten kociar je kremovy, vecer ho chcem nafotit 🙂
@evkafi teším sa na fotky....Cam je dlhší a nevojde do výťahu u rodičov a svokrovcov, inak bol predtým mojím favoritom.
@kostickabonnie tak az zajtra dojde 🙂 som aj rada,ze to mam z krku, aj ked je to takto skoro... 🙂
@henushkowa to nemyslíš vážne že vrzga??? bola si to reklamovať? ja ho mám vyhliadnutý.. hmmm čo teraz?
my sme kupili Britax b-agile.. zda sa mi ze je to podobne ako book... sme spkojne s nim je super...
@saemi vazne si nerobim srandu jak keby mal najazdene 1000km minimalne a to ma 3 mesiace :D . Na reklamacke som bola len mi to namazali. Ale som sa skontaktovala na vyrobcov a ze do 2 tyzdnov by mali mat original servis na book uz aj na slovensku mam pockat tak cakam :(
@henushkowa no fasa ☹ a to máš ktorý model presne? mne sa práve zdala tá konštrukcia dosť pevná, kvalitná...
ten book s otocnou sedackou ...prave aj mne ta konstrukcia prisla uplne super tak ale je vazne ze lahky a asi to ma na tom aj svoju dan...ale tak niektre baby pisali,ze su spokojne tak neviem,ze ci vazne mam zlu konstrukciu alebo je to "kvalita"
@saemi strasne mi pride cely ten kocik ako golfac napr pliko len vyzera viac ako sportiak
@saemi pozrela by som sa po niecom inom,aj ja uz pokukavam a zatial mam favorita casualplay kudu
za tu cenu si myslim ze aj nieco lepsie musi byt
@henushkowa @saemi Veru, ja oom sa prave na zaklade Tvojich info rozhodla, ze moj vysnivany Book nebude - a kupili sme nakoniec Jane Cross - je tazsi, ale ta konstrukcia je naozaj fajn...lenze zatial ho v prevadzke tiez neviem skontrolovat, lebo babatko iba cakame... Ale snad sme neurobili zle 🙂
@qtinka77 jane som mala aj ja ale Nomad bol uplne na 1dna nebolo mu co vycitat len bohuzial mala mi nechcela sedet v smere jazdy nevidela na mna a do teraz jazdime len otocena ku mne.No cecek bohuzial :D cross vyzera uz velmi dobre mala som predchodcu carreru ale malo odpruzena bola hrkalo to s malou :/
@saemi Já jsem s bookem maximálně spokojená, vypadá krásně, nic nehrkotá, vše funguje jak má a je tichoučký....malému se v něm hrozně líbí, leží a kouká okýnkem na mě 🙂 máme ten kompaktní, vše dokupy, žádná sundávací sedačka...já bych už do kočárku na čáskti nikdy nešla...materiál super, velké sněžení jsme v pohodě ustáli, člověk to lehce z boudy setřepe...a britax má švagrovka a já bych do něj nikdy nešla, koš je na dvě věci, mámalou nosnost a je strašně plytký, polohování zad na šňurky se jí už dvakrát seklo, a polohování nožiček je na dvě věci..je krásný, ale nepraktický....
@saemi vsak ak sa neponahlas s kocikom tak pockaj este take 2 tyzdne ja ho pojdem dat na reklamacku a urcite sa tu ozvem ze ako to dopadlo

@robinoo ja nemam sice trojkombináciu ale mam Book s otočnou sedačkou, kde sa dá nakliknäť vajíčko a hlboká vaničika... malý ma už rok, tak mame iba šporťák. Ja som spokojná, keby bol už v predaji ked sa malý narodil, určite by som brala trojkombináciu. Mne teda nevrzga, v snehu tiež v pohode sa dá s ním, pretože ma väčšie kolieska. Nie su sice gumene, ale dá sa. Je super lahučký. Ja som kupovala v predajni Premaman, vystavili mi ich kartičku a hned som na neho mala 5% zlavu 😉