icon

Peg perego Book Plus 2013

janula1605
24. júl 2013

zaujimaju ma vase prakticke skusenosti, nevyhody pri pouzivani tohto kocika...
Nie booku, ale book plus, co je novinka 2013!
Prosim piste, kto ho ma 🙂

Strana
z3
zuzanaapeter
28. dec 2015

Ahojte baby, chcem sa Vás spýtať či nám vlezie konštrukcia aj s navettou do fabie?
Ďakujem Zuzana

mislane
2. jan 2016

@zuzanaapeter aký typ fábie? Hatchback, či sedan? Konštrukcia sa dá pekne zložiť (aj kolesá sa dajú dať dole veľmi jednoducho v prípade potreby)

lucinabb
2. jan 2016

Mne vojde do Hyundai i30

zuzanaapeter
3. jan 2016

Ahojte dievčatá, ďakujem za odpovede, je to malá fábia.

micka107
23. jan 2016

Ahoj, prosim Vas, ake mate skusenosti so strieskou na sportovej casti? Nepozdava sa mi to riesenie sietky len na suchy zips. V pripade veterneho pocasia, neprefukuje cez tu sietku do kocika? Dakujem.

margaretka
23. jan 2016

@micka107 strieska je normalna latka, ta sietka je len ked chces odkryt v lete.... Ked dobre zazipsujem resp. na sportovej casti such zips napasujem dobre neprefukuje aj ked vyzeratenucko.
Co je nanic tak plastenka -prsiplast, ten sa prizipsuje na sportovu cast a latka nie je uplne vodeodolna... resp. nepremoci sa ale ked tuknes z vnutornej strany striesky zacne pretekat... ako stan . takze na sprotovu cast idealny univerzalny prsiplast dokupit.

micka107
24. jan 2016

@margaretka Dakujem velmi pekne ;)

sixtine
21. feb 2016

Ahojte vysoke maminy 🙂 Zaujimala by mal Vasa skusenost s podvozkom Book Plus S. Stretla som sa s recenziami, ze rucka je kratka a vyssi ludia zakopavaju pri chodzi o konstrukciu... Je to tak u Vas? Sama mam 175 cm a manzel 2 metre, takze ak je to problem, tak pre nas asi vyrazny.
O podvozku Book Plus S pisu, ze je oproti inym PP podvozkom viac odpruzeny. Ake mate skusenosti? Bezne mestske vytlcene chodniky, parky a lahsi teren zvlada bez vytrasenia mimi?

zuzkagu
22. feb 2016

@sixtine na ručku sa daju už dokupit predlžovaky, kočík je trochu tvrdší ale ja som spokojna

carmmen
24. feb 2016

@sixtine ja ho mouzivam uz cez 4 mesiace. Byvam na dedine kde chodniky su zle aj cesty nie su ziadna slava. Ano kocik je tvrdsi, ale mojmu to nevadi chodime von kazdy den on si tam spokojne spinka 3-4 hodinky. Mne vyhovuje. lahko sa sklada do auta, da sa snim manipulovat jednou rukou, je lahky.

zuzib1
1. júl 2016

Ahojte, dneska nam konečne došiel kočik značky Ukulele TRIX, hned som ho išla vyskušat poza naše bučky, je vyborny lahko sa ovlada, tiež som sa zastavila v jednote na nakup, je priestranny vrele doporučujem aj to perovanie je moc super

kat10pat
18. feb 2018

Zdravím Vás 🙂 ako ste spokojné s prednými kolieskami? Nie sú veľmi malé?

zuzkagu
18. feb 2018

@kat10pat tak he to o zvyku. Ja som bola s kočíkom spokojna. Je tvrdší to he pravda ale mne to neprekážalo.

Strana
z3