Podľa čoho si máme vybrať kočík?
Ahojte vedeli by ste odporucit kocik od narodenia do mesta aj na teren? Dakujem
@marpado treba si ujasnit ci chces dvoj, alebo trojkombinaciu, takisto vziat do uvahy kedy sa dieta narodi, kolko si ochotna investovat, styl kocika, farbu, najjednoduchsie je ist do predajne a tam si nechat poradit (vidiet kocik na vlastne oci), napriklad aj parametre dietatka (dlzka a vaha) mozu byt urcujuce (kvoli dlzke a sirke vanicky)....
@marpado máme Anex Sport a vydržal aj extrémne náročný terén 🙂
@marpado najlepšie si vybrat športový kočík, na ktorý sa dá nakliknúť vanička. Tie veľké trojkombinácie sú zbytočne, lebo športové časti sú nevyužiteľné.
Ja odporúčam kočík edrema breva trojkombinaciu. Je vazne super, polohovať sa dá aj vanicka, má nafukovacie kolieska a zvládne vážne každý terén. Raz som na neho naložila cca 20kg tašiek a išla s ním cez blato po poľnej ceste , bol aj v lese atď. Takže ho mám parádne odtestovany. Malý má rok a pred pár dňami som ho predala, lebo som využívala už len športovú časť ( sedačku máme totižto inú , tak som nepouzivala už ani vajíčko ) a ostatné mi len stali , ale popravde veľmi ľutujem .. bol to vážne super kočík . K tomu aj pekný a štýlový. Každá časť sa samozrejme dala otočiť v smere aj v proti smere jazdy..k tomu sa ľahko skladal, parádne sa vošiel do auta a cestovanie s ním bolo vážne super. Keď sme ešte používali vajíčko aj to bolo super, že keď sme išli do obchodu nemusela som prekladať dieťa zo sedačky do kočíka ale rovno sa vajíčko zaplo na kočík . Vážne ako keď budem mať náhodou ďalšie dieťa kúpim si tento kočík znova
denne sa s kocikom trepem na zahradu po polnej ceste, hore kopcom..a niekedy aj mestom po kavickach a za mna jedine baby merc
No ja poviem tak, ideálny kočík neexistuje. Musíš si nastaviť priority, čo je pre Teba dôležité a čo menej. Takze samozrejme financie. Potom záleží či ste napríklad vyššej/nižšej postavy. Či budete chodiť po meste alebo skôr do terénu. Či bývate v dome alebo v paneláku. Či sa drobec narodí v lete či v zime. Či sa zmestí do auta ak budeš chodiť častejšie, váha kočíka, ako sa skladá, úložný priestor, kolieska - veľkosť, otocnost atd.... každý Ti poradí podľa seba a Tebe to nemusí sedieť.
Napríklad ak vážia 50kg aj s topánkami a bývaš hore na kopci a budeš mat ťažší kočík, tak to bude športové. Ak vezmeš menšie kolieska pre zimné dieťa do snehu tak sa asi kusok potrápis... ak bude jarné dieťa stačí menšia vanička. Ak jesenné teba počítať s tým že v zime drobček podrastie a bude treba aj fusak aj deku takze väčšia vanička. Polohovatelnost a otocnost sú tiež dôležité. Hm... je to cela veda 🙂 ináč je tu fajn kočíkova poradňa
@lenuska9999 dakujem za radu
@veronika4495 dakujem

@marpado isla by som do nejakeho s vanickou, vajicko bud maxi cosi alebo cybex ak chces kvalitne, sportiak aj tak kupis neskor nejaky lahky. 3kombi su zvacsa zla volba. zalezi ake mas poziadavky, ako casto budes davat do auta, ci preferujes nafukovacie kolesa, ci gumene. ja som mala cam dinamico up ako 3kombi a bola som velmi spokojna. teraz easywalker harvey 2 a este spokojnejsia, ovladatelny 1rukou a prejdem vsetko. potom zalezi od velkosti vanicky atd.