Poľské kočíky Jedo - skúsenosti
Ahojte, pekný večer prajem. Máte prosím niekto skúsenosť (osobná, sprostredkovaná) s poľskýmí kočíkmi značky JEDO?
Nedávno sme v jednom obchodíku objavili túto značku, ale na internete som nenašla (zle som hľadala?) žiadne video, recenziu alebo skúsenosť s jeho používaním v praxi. Zaujímalo by ma viacmenej všetko, hľadne ale z takej praktickej stránky - skladanie, jazda v teréne, funkčnosť, kazivosť, celková spokojnosť... Čo sme si s ním pojazdili po obchode, tak veľmi pekne išiel, aj jednou rukou. Materiálovo zaujímavý, aj konštrukcia. Vanička veľká, nastaviteľná opierka. Poniektoré "typické" lacné kočíky vyzerajú aj na prvý pohľad lacno, tento práveže nie. Cena je okolo 500€ za dvojkombináciu (vanička + športiak). Len ma odrádza, ako som už napísala vyššie, že som o ňom nenašla žiadne reálne skúsenosti.
Tak ak by ste niekto niečo vedeli, budem Vám veľmi povďačná za info.
Sme trošku náročnejší, ale už mám dojem, že sme miestami až moc prebrali a všetky tie kočáriky sú zajedno..
(Inak favoriti sú ešte Mutsy Igo Pure, X-Lander X-move, Inglesina Trilogy Quad podvozok, ABC Design Turbo/Viper 4 alebo Joie Mytrax + vanička - iba pre info, čo cca. zháňame)
Ďakujem!! ❤

my sme mali poľský - ale nie túto značku....Nepodarok. Vyzeral pekne ba priam nádherne. Veĺmi rýchlo sa farba vytratila - vyšedivel, chodil do jednej strany....zbavila som sa ho rýchlo....