icon

Poradíte kočík, v ktorom sa dá voziť vo vaničke 8 mesačné mimi?

opelastra
6. apr 2012

ktorý kočík ma velku vanicku aspon 80cm uý som pokukala a nic riadne nenasla možno mate doma pre vase mimi kočik s ktorým ste spokojna velkostou,ešte je sice cas ale už sa chcem rozkukat poriadne a potom len ist kupit na hotove 🙂 dakujem Jana

Strana
z3
eva2009
6. aug 2012

Nemate prosim Vas skusenost s kocikom Inglesina Magnum ? Jedna sa mi hlavne o sportovu cast. Do kolkych rokov dietata sa da vyuzit ?
Inak ako hlboky kocik vrelo odporucam Demu clasik. Mala som ho pri oboch dcerach a je velmi dobry.

lejlla
6. aug 2012

ja mam jane slalom pro 2008 su to zevraj najvatsie vanicky.prave som ju zmerala vnutorna dlzka-73,5cm a sirka 30cm.som s kociarom nadmieru spokojnaaa 🙂

maslenka47
6. aug 2012

@eva2009 my mame ten kocik. Maly ma 10 mesiacov a prednedavnom sme mu kupili buginu. Nie zeby sa do hentoho nezmestil, ale je to jedna velka nespratna tazka krava, cele s podvozkom to vazi hadam aj 15 kilo + dieta, chces s tym ist niekam autom, tak to zaberie polku auta (podvozok v kufri, vrchna cast na prednom sedadle - lebo spolu sa do kufra zmestia len s odmontovanymi kolesami a robit to zakazdym akoze sorry .. + este k tomu dieta v autosedacke, a nakup asi budes vozit na streche). A v tom sportovom prevedeni nie je ten kocik zrovna 2x stabilny, viac aktivne dieta to v pohode prehodi. Urcite by som to druhy krat nekupovala.

Vo vanickovom stave je ten kocik tiez strasne maly, my mame oktobrove dieta a v zime vo fusaku sa tam sotva zmestil.

dijefcatko
6. aug 2012

tiež som kupovala Dorjana, kvôli dizajnu a velikej vaničke. áno, bol úplne super, ale nevyužili sme jeho možnosti naplno, lebo od 5. mesiaca malá nechcela ležať, chcela vidieť. Inak je to nespratný kočík, podvozok do kufra, vanička či športák na predné sedadlo a človek v aute skončil (priznávam aj malé auto 😀 ) Inak, dcérka mala 57cm, preto som po narodení bola vďačná za veľkú vaničku, ale odporúčam orientovať sa podľa športiaku, ten použiješ oveľa dlhšie 😉

Strana
z3