icon

Poradíte kočík, v ktorom sa dá voziť vo vaničke 8 mesačné mimi?

opelastra
6. apr 2012

ktorý kočík ma velku vanicku aspon 80cm uý som pokukala a nic riadne nenasla možno mate doma pre vase mimi kočik s ktorým ste spokojna velkostou,ešte je sice cas ale už sa chcem rozkukat poriadne a potom len ist kupit na hotove 🙂 dakujem Jana

carmella
6. apr 2012

ahoj svagrina ma inglesinu a mala v nej malu do deviatich mesiacov 🙂

eliska666
6. apr 2012

Ahoj, my máme Hartan, nemecký super kvalitný kočiarik a maličkú som tam doteraz vozila .t.j. do 9 mesiacov, terza už máme športovú časť, ale keby bola ešte zima, kľudne by som ju tam ešte kočíkovala, a to sme pritom poriadne bambuľka 🙂

desmodka
6. apr 2012

my sme mali camarello a maly patril medzi velke babatka, a zmestili sme sa do vanicky aj ako 8 m s fusakom(spaval v kociku), s tymto kocikom som bola spokojna, ale iba s vanickou, sportova cast uz nie

miracle
6. apr 2012

Aj ja som nasho vozila v Hartanovskej vanicke doteraz - a to je velky.

inffinity
6. apr 2012

My jsme měli JEDO BARTATINA do 10ti měsíců má i polohovací záda má 6poloh 3 nižší spíše ležení a 3 vyšší sedění..Malá už byla zvedavá tak sme super polohovaní využili 🙂 vanička je obrovská kočárek houpací maximální spokojenost na druhé díte 100% kupuju znova 😉 http://www.sambaby.com/1985-kombinace/40962--je... jen sme meli starší verzi 😉

mirip
6. apr 2012

talianska značka brevi ovo 104cm dlžka vaničky,inak nechápem tomu že 8.mesačné dieťa???????? Ved každé jedno od cca 5-6mesiaca je zvedavé a chce kukučkovať okolo seba a nie ležať ako maco vhlbokom kočíku.......... maximálne bugina kde sa dá sklopiť naležato keby ho "zalomilo" teda zaspalo

czechzuzanaba
6. apr 2012
luciahromadkova
6. apr 2012

Ahoj Janka, aj kvoli velkosti vanicky som sa rozhodla pre cesky kocik firmy Patron, dlzka je 78 cm. Maly sa narodil v novembri mal 54 cm a do vanicky sa v pohode zmestil aj s fusakom, dekou a naobliekany v overale a to rastol zavratnym tempom. Ale vanicku sme aj tak pouzivali len do jari cca do marca /4 mesiace/, lebo potom uz nechcel byt tam lebo nevidel, tak sme naklikli sportovú časť, ktorá je polohovatelna a uz bol spokojny. Nespoliehaj sa na to, ze vacsie dieta bude vo vanicke spokojne. Poznam deti co nechceli byt v kociku vobec. Ak sa tvoje dietatko narodi v juli, tak v zimnom obdobi bude mat 4-7 mesiacov, uz 5. mesacne mozes v pohode vozit v sportovom kociku, len ti odporucam pri výbere voliť taký, aby mu v zime do kocika nefukalo a nesnezilo/ neprsalo/. Obzri sa aj dlzku bezpecnostných poruhov, lebo ked tam das fusak a dieta bude naobliekane, aby si ho v pohode zapla.
Pozri napr. tuto novinku, kde sa vanicka lahko sklada do sedacky /sportova/, vyrobca a predajca ti určite zmeria dlzku. http://www.baby.patron.eu/cs/katalog/kocarky/it.... Inak s podvozkom Delta som maximalne spokojna, prejdes aj v zime a lahko sa ovlada.

lyrra
7. apr 2012

My sme mali Peg Perego Culla a maly sa tam pohodlne zmestil este v osmich mesiacoch - naobliekany v lahkom fusaku. Sice udavaju vnutorny rozmer vanicky 74 x 34 cm, ale nam stacilo. My ked sme hladali velku vanicku poradili nam este Maxi Cosi Mura alebo Cam Dinamico. Sice je pravda, ze babatko bude chciet od urciteho veku veku vidiet na svet, ale napriklad my sme mali od lekarov vyslovene zakazane sediet, kym sa maly sam neposadi, co sa stalo asi v siedmuich mesiacoch a velka vanicka nam prisla vhod, kedze nie kazda sportova cast sa da polohovat do uplneho lahu.

evitka82
7. apr 2012

asi uz len stará dobrá Liberta 😀 tieto dnešné kočiky stoja za prd. my sme mali Quinny Dreami malá je nie dlhá a v 6 mes.mala už lapažďúrky hore povykladané 😀

lenka03
7. apr 2012

tiez sa pridavam k PEG PEREGO, vanicka CULLA alebo YONG s moznostou polohovania chrbatika ( neocenitelne pri refluxe) , do 10 msiacov nam sluzil na dvore na uspavanie a spanie pre septembrove babo. Odporucam ale ako druhy kocik lebo od 6 mesiacov v nom drobec len spaval a mimo casiu spanku chcel byt v spoortiaku a obdivovat okolie 🙂

mimimoje
7. apr 2012

CAM Cortina - malý mal 8 mesiacov a spinkal vo fusaku v pohode, aj s dekou bol zakrytý, a to rozhodne patrí k tým väčším deťom, veľmi je dlhý. Vanička je tiež polohovateľná, tak keď sa zobudil, som mu zdvihla chrbátik a kukal von s úsmevom.

lubicakovac
7. apr 2012

ja mám espiro Atlantic 2010 a náš tam bol do 7-8 mesiaca a dlžka vaničky bola 77cm, bola som s ním nadmieru spokojná

sisuh
19. máj 2012

Peg Perego Young 🙂 ja mam tiez julove babo, vo vanicke sme boli do 8.-9. mesiaca, do konca zimy, cize v overale aj s fusakom, a nebol to ziaden drobec teda 🙂 ked nechcel lezat, tak sedel so zdvihnutou opierkou chrbta.. na leto je tiez super, zospodu vetratelna.. nemenila by som..

ducci
19. máj 2012

ja som nosila malu este 7 mesacnu vo vanicku Bugaboo Cameleon - lezala na brusku a pozerala von z kocika, inak by mi tam uz 7 mesacna nevydrzala 🙂

amulienka
19. máj 2012

dorjan ma dost velku vanicku.

hajanka
19. máj 2012

@opelastra ..
keby konecne pochopite, ze to nie je vsetko len o vanicke? o jej dlzke, rozmeroch?
ze vzdy treba prihliadat na dieta? na jeho vysku
odkial mame my vediet, kolko cm bude mat tvoje dieta v 8 mesiacoch aby sme ti vedeli poradit, aku vanicku si kupit? ty sama nevies..
a ako mame vediet, kedy bude tych 80cm vlastne mat?
😀
jedno dieta v 8mes. moze byt ako ine v 4mes.
a druhe v 8mes. moze byt ako ine v 14mes.
...
😀
takze odpovede typu, tato ma tolko a tolko cm, v tejto ti vydrzi do 8mes., ale v tejto moj vydrzal do 9mes. (ked mal mozno vysku ako pol rocne priemerne dieta) su neopodstatnene.... este mas babetko v brusku a nevies ci ti vobec do 4mes. vo vanicke oblezi (nie kvoli vyske) a uz riesis najvacsiu vanicku, ktoru mozno ani poriadne nevyuzijes, na tvojom mieste za radsej zameram na kvalitnu spotovu cast, nez na vanicku (tu ma kazdy kocik skoro rovnaku).

inak, na odlhcenie 🙂 nedavno tu bola otazka, poradte vanicku, v ktorej dieta vydrzi do roka 🙂 aj sme jednu taku nasli, jedinecnu, unikat, aha 🙂 v tejto vanicke vydzi ktorekolvek dieta zarucene do min. 3 rokov (osobne som videla aj stasie a vyssie), a potom jednoducho nakliknes sportovu sedacku a ficis az do puberty 🙂
fakt sorry

katrinka8
19. máj 2012

Ja som mala junove babo (porodna dlzka 54cm) a kociar Cam Cortina X3 Evolution - dcerka v nom bola celu zimu az do zaciatku aprila - cize cca 10 mesiacov 😉 Takisto ma polohovatelne "dno". Vymenili sme vanicku potom za sportovu cast, lebo uz z neho vyskakovala 😀

meusicka
20. máj 2012

ahoj. mali sme Cam Cortinu X3 Evolution, dcerka narodena vo february a vydrzala nam v nom do jesene. mohla aj dlhsie, len uz velmi chcela kukat von, tak sme presli na sportovu cast. spokojnost s kocikom maximalna. teraz mame dvojicky a mame Bumbleride Indie, vanicka ma dlzku ak dobre viem 80cm, takze dufam ze v nom babule vydrzia tiez aspon do jesene, teda ak nebudu prilis zvedave na svet.

graziela
30. jún 2012

Ja mozem odporucit kocik Atlantic Espiro, nas maly je junovy a v pohode sa mi donho zmestil este aj vo februari, cize ako 8mesacny, dokonca aj s fusakom ;) Vanicka je priestranna, nam kocik celkovo vyhovoval po kazdej stranke...

Ak by mal niekto zaujem, tak ho ponukame na predaj - foto najdete v mojom albumceku, cena 130€.

rora
30. jún 2012

Ja mozem tiez odporucit espiro atlantic, mala mi vo vanicke vydrzala do polroka - potom uz chcela vidiet a vo vanicke som sa bala ju nechat sediet, nebola tam v sede stabilna tak sme isli do sportaku, inak ak by mal niekto zaujem mam kocik verziu 2011 na predaj 🙂

jabadaba
30. jún 2012

Peg Perego ma velke vanicky, ale nie kombinacie. Solovka, len cisto hlboky. Konkretne vanicka Young. Tak ta je vyborna, povozis v nej dieta dobrych 9 mesiacov. Urcite aj z tych novsich typov u nich najdes porovnatelne priestrannu. A pozeram,. ze kocka vyssie tiez odporuca tuto vanicku. Rovnako som v nej odvozila julove velke mimco a vozil sa do jari, kym sme presli na sportiak. Asi tak v marci. Cize dost dlho.

monika15
30. jún 2012

U nas vanicka fungovala len do 4 mesiaca potom sa z nej v kuse tlacil von.....proste nelezal ani za svet..... :(((
takze podla mna netreba dat vela penazi na vanicku..... 🙂))

gabuska36
1. júl 2012

ahoj my máme camarelo q 12 je to výborný kočiar..priestranný ...určite ho odporúčam mala ma 7 mesiacov a ešte stále sa vozí v hlbokom...

amouramour
1. júl 2012

urcite peg perego, mali sme vanicka v porovnanis ostanymi mini pidi kocikmi neporovnatelna🙂mali sme vanicku typu young, vyborne posluzil.a ako autosedacka, babo sa tam krasne vyspalo, nepokrcene...vanicka je myslim cca 84 cm?

marion
1. júl 2012

My sme mali Concord neo a vo vanicke vydrzala nasa mala skoro do 9mesiacov, ale kedze ona uz v 8 mesiacoch sa dvihala a chcela chodit nechat ju vo vanicke nebolo bezpecne.Podla mna od 6-7 mesiacou je uz sportovy kocik vhodny, hlavne pre bezpecie. 🙂

solinkarka
1. júl 2012

Ja rozmyslam ze preco chces 8m dieta drzat vo vanicke 😕 takmer kazde dieta uz okolo toho 5m vo vanicke nechce byt lebo je na vsetko zvedave, chce vsetko vidiet....ved teraz sportove kociky uz maju opierky s moznostou do uplneho lahu..dieta uz v 8m sedi tak preco by malo len lezat? 🤐

luciferkax
1. júl 2012

Ja som mala ARO Zipper edition, je to však ten klasický kočik, dvojkombinácia, čo sa nenaklikáva, ale len odobeireš prednú časť a nasadíš madlo, a máš športovú, tam vydržal aj do roka... Alebo si kúp čisto hlboký kočík a ked bude bábo vačšie, kúpiš čisto športový :D
{@solinkarka A prečo 8-mesačné vo vaničke? Zrejme bude mať bábo 8 mesiacov v zime, ja b y som tak malé do športove časti nedala - v zime. A nie každé 8-mesačne dieťa ležať dokáže :D tak isto, nemusí vedieť sedieť 🙂

veronique_1
1. júl 2012

Cam cortina alebo NEONATO reverso

lasenkamilovana
19. júl 2012

dnes stoja tie kociky za nic dcerka ma 5 mesiacov a uz nam trcia nohy vo vanicke a sportova cast je naprt lebo ked spinka neda sa vystriet cely aby mohla mat nozicky rovno,tak musim zhanat druhy kocik