Poraďte golfový kočík na dovolenku
Ahojte.zhanam kocik na dovolenku.lahko spratny do kufra.doma mam buggy ale to tahat zo sebou nechcem...
-Chcem aby zaberal co najmenej miesta
-bol lacny
-aby si mala v nom aj pospala (ma 2roky)
-poloha noh by nezaskodila
Na nete je toho kopec len sa mi nechce vsetko citat a aj tak vsetci predajcovia vysvecuju kazdy kocik do nebies..preto prosim o kazdu radu od vas...pripadne ak mate nejaky na predaj ponuknite..
Diky moc
My sme kupili kvoli dovolenke chicco liteway 🙂 Uplna spokojnost, kupila som ho ako novy od 1 maminky za 70€, mali sme ho 2 roky. Prezil Prahu, Chorvatsko a aj bezne pouzivanie a nakladanie-vykladanie z auta dennodenne. Teraz ho ideme pozicat bratovi pre synceka kvoli dovolenke a o rok ho opat vytiahneme pre synceka 🙂
Peg perego si. dlha strecha, polohovanie chrbta do lahu, noh tiez, 7kil, spratny. nas je v pivnici po 2 apol roku pouzivania plne funkcny, len chcem dokupit zadne kolesa a kosik mame presity nevydrzal tazke nakupy.
@bacuska6666 najľahší kočík je babyzen yoyo, kocikovsvet.sk/detsky-kocik-babyzen-yoyo/2117-babyzen-yoyo.html
Quinny zapp x-tra polohovat. - lahký, skladný priestranný super kočík na dovolenku
@kiakocikovsvet co najmenej..pretoze ten kocik chcem len na tu dovcu..doma budem vyuzivat uz moj gesslein ktory nechcem znicit od piesku a strku lebo bol drahy jak fras..
A moj sa k tomu sklada naplocho takze zaberie dost miesta..
@bacuska6666 skuste si pozrieť LIRU, lebo ak si kúpite jednoduché golfky tak sa Vám dieťa nevyspínka
@bacuska6666 ak to mas mat naozaj iba na tyzden, tak je lepsie si od nejakej kamosky pozicat, nie? inak, my mame zopu viper 4, je fajn, polohovanie chrbta, na dovolenku a taky kratky presun akurat. ale horsie sa soferuje, jednou rukou nemam sancu. takze ho len tak obcasne pouzivame.
My sme vylucne na dovolenku kupovali 4baby a ma mnozstvo funkcii, mala sa v nom krasne vyspala, zaroven bol lahky a skladny. Ma aj vyskovo nastavitelne rukovate, otocne velke kolieska, je polohovatelny, priestranny, skladacia strieska so zastieratelnym okienkom, vrecko na flasu, odnimatelne madlo atd. My sme boli s nim max. spokojni. Mali sme ho len 2x na dovolenke. v pripade zaujmu predam. Mame zeleno sivy.

Ahoj,ja mam jane nanuq,splna vsetko okrem ceny. A potom kamoska ma nejaku novinku od Cam a ten splna vsetko,je spratny,lahky,poloha do lahu aj s nohami a je lacny,novy stal 70 eur.ak kamoska bude zajtra doma,a ak budes mat zaujem,zistim presny nazov,je nadmieru spokojna.