icon

Poraďte kočík do malého kufra

murcovka
30. dec 2020

Ahojte zienky,prosím Vás,predávate niektorá ,alebo viete mi odporučiť vašu skúsenosť s čo najskúsenejším kočíkom? Za dva mesiace rodim, mám športiak a kufor nie je malinky ale nízky..kočík ktorý som kúpila tam neviem narvať..poradíte mi niečo prosím? Dakujem moc

mizu89
30. dec 2020

@murcovka skôr s tých drahších.ako napr. Stokie to sú malé kočíky (vaničky, športové).len cena je dosť vysoká 🤦

malicka_mysicka
30. dec 2020

@murcovka ak sportak, tak skus valco baby snap 4, ten je velmi lahky a spratny, kupovala som z druhej ruky lebo som uz mala 2 a teda vyuzila som ho asi najviac, pomer cena vykon je velmi dobry. Kupila som si ho lebo ho ma kamoska a uz si ho kupipa aj suseda 😀 ale teda tam nie je vanicka.

anabell1985
Odpoveď bola odstránená
derdia
30. dec 2020

Bugaboo Bee je skvelý ale ma malé kolesa

andrea_ff
30. dec 2020

@murcovka pozriet mozno city mini zip, ale quinny...ale samozrejme, ze cim lahsi kocik a mensimi kolesami...nebude uplne idealny jazdne...ale mozno do auta na prilezitostne vozenie ok....

andrea_ff
30. dec 2020
murcovka
autor
1. jan 2021

@malicka_mysicka no len to,že ja idem len teraz rodiť...čiže ja potrebujem vaničku 🤷‍♀️

matulienocenka
1. jan 2021

@murcovka a čo tak Joolz HUB. Dá sa kúpiť aj vanička, je spratný, ale zároveň kvalitný 🙂