icon

Poradte kočík: hľadám kvalitný model na dedinské cesty

Dnes o 12:35

Ahojte,

pozeram kociky a chystam sa poradit aj do obchodu ale som z toho jelen - na kazdom mi nieco vadi (som 1x tehotna, chcela by som dvojkombo).
Paci sa mi Joolz Day 5 ale vraj sa rychlo vyhega a je len na pekne chodniky, Bugaboo by bolo fajn ale tam sa mi nepaci korytkove sedenie, Thule mi zas pride ako tank a navyse sa mi nepacia farby. Cybex nikto v mojom okoli nema a pocula som vraj sa casto reklamuju - co je natom pravdy neviem :( Na britax kociky je zas malo recenzii.
Potrebujem ho na dedinske cesty (a obrubniky a vselijake uzke chodniky), ale nech sa dobre sklada do auta a hlavne nech nieco vydrzi - cena nerozhoduje, chcem kvalitu. Hladam fakt jednorozca? Nech nemusim po polroku kupovat novy :(
Nekupovali ste niekto v poslednej dobe - co ste kupili a ste spokojne?

nuklia
Dnes o 13:27

Ja som mala 2x bugaboo a bola som spokojna. Zvladol aj mesto, aj nase rozbite cesty na dedine, aj kopy snehu... A ak ti na nom jedine vadi to korytkove sedenie, tak existuje uz vyrovnavacia vlozka 🙂

anonym_65a8f1
Dnes o 14:21

@anonym_autor ja mam britax 5z 2 kombináciu a za mňa najlepší kočík. Prešli sme akékoľvek cesty aj rozbite po poli a ani náznak že by bol vyheganý. Je tam poloha až do ľahu na športovom, vanička je z tých väčších akurat rátaj s tym že potrebuješ väčší kufor. Skladá sa ľahko len zaberie viac miesta ako tie golfové kočíky. Mala som rovnaké požiadavky ako ty. Ešte som uvažovala nad cybex balios ten mala kamoška a bola s nim tiež spokojná. Do priamu by som nešla nikdy lebo je to mestský kočík

riskoh
Dnes o 15:20

Syn mal joolz,,nemam absolutne ziadne vyhrady,pevny,lahly,dobre ovladatelny,navyse pekny vzhlad. Rozhegany urcite nie, tam sa da mahlasit cislo podvozku na dlhodobu zaruku,presiel aj narocnejsim terenom bez problemov

joesvk
Dnes o 15:28

Mala som pri prvom dieťati Hartan. Bol nezničiteľný a vhodný do každého terénu. Dieťa aj trojročné sa tam v pohode zmestilo. Nevýhoda bola ,že mal veľké kolesá a keď som potrebovala, ťažko sa mi dával do auta,keďže bol robustný .A ďalšia nevýhoda-mal malý ten košík, čo je dole.
Ty musíš vedieť ako byde vyzerať tvoj deň s dieťaťom. Podľa toho si potpm vyber .

diusik7
Dnes o 18:44

@anonym_autor Venici Tinum upline 2