icon

Poraďte kočík na leto

fukasova
26. feb 2013

Zienky poradte nejaky dobry kočik na leto pre vysokých ludí a hlavne nech nekopem do konstrukcie a koliesok a nech sa nehrbím,odpovede mozete poslať sem alebo na IP,dakujem

kattrin5
27. feb 2013

Pozri stokke 🙂 rucka sa da nastavit do vysky akej chces takze ani vysoky clovek nema problem🙂

fukasova
autor
27. feb 2013

dakujem ale ten je pre mna moc drahý a navyše sa my ani moc nepači príde my to ako nakupny košik, ale 100 ludi 100 chutí 🙂

zuble
9. mar 2013

My sme boli pozerať a odporučali pre vyšších mutsy, vraj je tam rúčka. ktorá sa dá dosť predĺžiť a veru ja som si ju davala uplne najnižšie.

georgia333
10. mar 2013

@fukasova ja mám babyzen yoyo a váži iba 5 kg, skladný, polohovateľný jednoducho perfektný

fukasova
autor
10. mar 2013

@zuble kolko váži?,to je asi športový či bugina?
@georgia333 mas ho aj niekde odfotený?

georgia333
10. mar 2013

@fukasova športový http://www.kocikovsvet.sk/detsky-kocik-babyzen-... už mám aj kamarátku čo ho chce kúpiť, ona zatiaľ používa hlbokú vaničku, vyzerá lepšie ako na fotke

fukasova
autor
10. mar 2013

@georgia333 dakujem ale tento samy tiež nepači baby kde to žijete vo vesmíre? ☹

georgia333
10. mar 2013

@fukasova v skutočnosti je krajší ako na fotke

turistka
10. mar 2013

@fukasova tak si mala dat nejake presnejsie informácie - cena do.. my máme nunu buggy

fukasova
autor
10. mar 2013

@turistka ono tam ani nejde moc o tu cenu ale o ten vkus

turistka
10. mar 2013

@fukasova jaj tak no vies, kazdemu sa paci nieco ine.....

fukasova
autor
10. mar 2013

@turistka ano presne,vystihla si to,nikoho nekritizujem pre to čo sa mu pači ved sme predsa ludia ktorý sa mozu slobodne rozhodnuť,prajem ty z tvojím kočikom vela stastých kilometrov 🙂

kiakocikovsvet
10. mar 2013

@fukasova pri výbere kočíka treba vedieť v akej cenovej relácií by sa mal pohybovať, tak by sme niečo poradili

fukasova
autor
10. mar 2013

@kiakocikovsvet do tých 200eur a viem že brio,stokke a pod... si nikdy nekupim,mne sa skor pačia:peg perego switch easy drive,graco evo,dozvedela som sa že existuju napodobeniny týchto kočíkov a su ovela lacnejsie,mne sa napríklad velmi pači baby luxe modena red 2012 lenže som sa o nom zatial moc nedozvedela a ani nepoznam nikoho kto ho ma

zuble
10. mar 2013

@fukasova no pokial som videla v predajni, tak sa predava ako všetky teraz aj športovy, aj vanička. Ale novy je tiež určite drahši, tak potom ho omrknuť v obchode a kupit z druhej ruky... 😎 . Pozri si v google obrazky, či by sa ti pačil na vyzor... ja som ho este nehladala na strankach, len v predajni sa mi velmi pačila vanička....

zuble
10. mar 2013

@fukasova a ma 2 druhy podvozkov, nie ten co vyzera ako ked klačiš na kolenach...

zuble
10. mar 2013

@fukasova transporter

kiakocikovsvet
11. mar 2013

@fukasova pošlite tel. kontakt a poradíme

fukasova
autor
11. mar 2013

@zuble už viem ktorý to je sestrenica ho ma 🙂 dakujem

zuble
11. mar 2013

@fukasova a čo na neho hovorí? Je spokojná?

fukasova
autor
13. mar 2013

@zuble ani neviem pretože ho ma len 2 mesiace,dostala ho od svagrinky ale asi ano,nestazovala sa 🙂

mirokinder
14. mar 2013

A čo tak úlet do minulosti? 🙂
Určite je dosť vysoký a zakopávať tiež nebudete.
Vhodný na dlhé prechádzky a lesné chodníky mu tiež problém nerobia.....
A - vaničku využijete pre ďaľšie bábo. Tento kočík to určite vydrží 🙂

https://www.modrykonik.sk/shopy/kociky/hoft/ste...

viera77
14. mar 2013

pre vysokych ludi odporucam sportovy kocik Cybex, v akcii nas vysiel nieco cez 200eur, mame Callisto, mne vyhovuje po vsetkych strankach, ziadne zakopavanie do konstrukcie a koliesok, jednoducha manipulacia a vela dalsich plusov a mojej drnde sa tiez velmi paci 🙂

gabry74
17. mar 2013

Ahoj,pozri Navington Scooner 2013.. Ma vysuvaciu rucku, da sa dat do lahu, ma polohovatelnu opierku noh, velky kosik, siroku opierku chrbta, je lahky, odpruzeny, cena okolo 200 eur, a su na neho dobre recenzie. Od aprila vraj bude v Maderne, tak ja na neho cakam 🙂 . Inak mam Graco Evo, je fajn, len je mi trochu nizky, ja mam 177cm. A tiez as bojim ci v non nebude v lete malej moc teplo. Je to podia mna viac kocik na chladne dni.

zunzululu
21. máj 2013

Podľa mna navington scooner!!!cybex je strašne úzky a dieťa tam vyzera jak keby každú chvíľu išlo vypadnúť z neho...u navington ide ťa tucka fakt super vysoko.je úžasné priestranný pre babo.aj polohovanie chrbata a nôh!!!

zunzululu
21. máj 2013

http://baby-strollers.sk.lapulki.com/id/15223-s...

Tu píšu že ho maju najlacnejší ako sa na neteší našla ale neviem sa dostať na stránku kiddy-kociky. Takze asi neexistuje...;)))