Poraďte kočík na leto
Zienky poradte nejaky dobry kočik na leto pre vysokých ludí a hlavne nech nekopem do konstrukcie a koliesok a nech sa nehrbím,odpovede mozete poslať sem alebo na IP,dakujem
dakujem ale ten je pre mna moc drahý a navyše sa my ani moc nepači príde my to ako nakupny košik, ale 100 ludi 100 chutí 🙂
My sme boli pozerať a odporučali pre vyšších mutsy, vraj je tam rúčka. ktorá sa dá dosť predĺžiť a veru ja som si ju davala uplne najnižšie.
@fukasova ja mám babyzen yoyo a váži iba 5 kg, skladný, polohovateľný jednoducho perfektný
@zuble kolko váži?,to je asi športový či bugina?
@georgia333 mas ho aj niekde odfotený?
@fukasova športový http://www.kocikovsvet.sk/detsky-kocik-babyzen-... už mám aj kamarátku čo ho chce kúpiť, ona zatiaľ používa hlbokú vaničku, vyzerá lepšie ako na fotke
@georgia333 dakujem ale tento samy tiež nepači baby kde to žijete vo vesmíre? ☹
@fukasova pri výbere kočíka treba vedieť v akej cenovej relácií by sa mal pohybovať, tak by sme niečo poradili
@kiakocikovsvet do tých 200eur a viem že brio,stokke a pod... si nikdy nekupim,mne sa skor pačia:peg perego switch easy drive,graco evo,dozvedela som sa že existuju napodobeniny týchto kočíkov a su ovela lacnejsie,mne sa napríklad velmi pači baby luxe modena red 2012 lenže som sa o nom zatial moc nedozvedela a ani nepoznam nikoho kto ho ma
@fukasova no pokial som videla v predajni, tak sa predava ako všetky teraz aj športovy, aj vanička. Ale novy je tiež určite drahši, tak potom ho omrknuť v obchode a kupit z druhej ruky... 😎 . Pozri si v google obrazky, či by sa ti pačil na vyzor... ja som ho este nehladala na strankach, len v predajni sa mi velmi pačila vanička....
A čo tak úlet do minulosti? 🙂
Určite je dosť vysoký a zakopávať tiež nebudete.
Vhodný na dlhé prechádzky a lesné chodníky mu tiež problém nerobia.....
A - vaničku využijete pre ďaľšie bábo. Tento kočík to určite vydrží 🙂
pre vysokych ludi odporucam sportovy kocik Cybex, v akcii nas vysiel nieco cez 200eur, mame Callisto, mne vyhovuje po vsetkych strankach, ziadne zakopavanie do konstrukcie a koliesok, jednoducha manipulacia a vela dalsich plusov a mojej drnde sa tiez velmi paci 🙂
Ahoj,pozri Navington Scooner 2013.. Ma vysuvaciu rucku, da sa dat do lahu, ma polohovatelnu opierku noh, velky kosik, siroku opierku chrbta, je lahky, odpruzeny, cena okolo 200 eur, a su na neho dobre recenzie. Od aprila vraj bude v Maderne, tak ja na neho cakam 🙂 . Inak mam Graco Evo, je fajn, len je mi trochu nizky, ja mam 177cm. A tiez as bojim ci v non nebude v lete malej moc teplo. Je to podia mna viac kocik na chladne dni.
Podľa mna navington scooner!!!cybex je strašne úzky a dieťa tam vyzera jak keby každú chvíľu išlo vypadnúť z neho...u navington ide ťa tucka fakt super vysoko.je úžasné priestranný pre babo.aj polohovanie chrbata a nôh!!!
http://baby-strollers.sk.lapulki.com/id/15223-s...
Tu píšu že ho maju najlacnejší ako sa na neteší našla ale neviem sa dostať na stránku kiddy-kociky. Takze asi neexistuje...;)))

Pozri stokke 🙂 rucka sa da nastavit do vysky akej chces takze ani vysoky clovek nema problem🙂