icon

Poraďte kočík pre nižšiu mamičku?

Včera o 07:11

Ahojte, poradili by ste kočík pre nižšiu mamičku?

Mám ledva 🙂 160 cm a pri niektorých kočíkoch mám pocit, že sú na mňa strašne vysoké alebo sa mi zle ovládajú. Teraz vyberáme nový a úplne sa v tom strácam 😅

Budem rada za tipy na kočíky, ktoré sa vám dobre tlačili aj pri nižšej postave. Ideálne niečo praktické do mesta aj na bežné fungovanie.

mimaapeto
Včera o 07:17

navštíviť predajňu kde si nechať poradiť /vyskúšať kočík... ak bude cena vysoká tak taký model potom hľadať online...

krasneleto
Včera o 07:22

@anonym_autor bugabool chameleon 3 ma nizsie korbu

autor
Včera o 07:24
@mimaapeto

navštíviť predajňu kde si nechať poradiť /vyskúšať kočík... ak bude cena vysoká tak taký model potom hľadať online...

@mimaapeto To urcite planujem 🙂 Len som chcela pocut aj realne skusenosti, po dlhsom pouzivani.

minesasubu
Včera o 07:40

bugaboo má nizšie kočiky ale išla by som do predajne
kedž niektore modeli majú vačšie

anonym_783717
Včera o 09:26

Ja mam 152 cm a bola som spokojna aj s Camarellom Sevilla pred 13 rokmi, odvozil 3 deti, len ano, bol tot aky vacsi typ kocika, nafukocacie kolesa a vyssi, ale ta rucka sla dobre az dole polohovat, takze aj 2 rocny "kocikoval" sestricku. Pri stvrtom dietati som mala Espiro Bueno. Su to ale polske kociky. Mne to staci. Tento Espiro je uz taky modernejsi, mensi a nizsi je celkovo, spratnejsi, ale horsie pruzi. No ale nedostanes defekt...🙂. Ta rucka - podla mna su lepsie tie s klbom a nie vsetky teda idu dostatocne nizko tie rucky. Pozerala som jeden sportovy potom este, ale ta rucka mala len 3 polohy a aj ta najspodnejsia mi bola vysoko. Len Ty mas o 10 cm viac, tak by to mohlo byt ok.

anonym_53e23b
Včera o 09:42

@anonym_autor Ja som onoho casu zvolila Inglesinu Magnum - mala nastavitelnu rucku hore i dole, mne akurat sadla do ruky, muz si rucku daval vyssie a ked neskor 2 rocny syn kocikoval.sestricku, rucku sme dali uplne nadol. Cize orientuj sa na kociky s ovladatelnou ruckou a najlepsie vyskusat v predajni.

Doplnam - mam 155 cm.

anonym_e45b3c
Včera o 09:48

Určite Bugaboo Fox 5 Reniew

anonym_0c8514
Včera o 09:48

Mám 155 cm a mala som brio go. Dve deti som v ňom v pohode vykocikovala. Teraz k tretiemu mame cybex talos s-Lux. Ale ocko má 196cm takze sme hľadali kompromis. Ale aj balios sa mi veľmi páčil. Len je taký skôr do mesta. Talos je jeho taký terénnejši brat 😀.