Poraďte kombinovaný kočík
Ahojte žienky,
potrebovala by som poradit ohladom vyberu kocika. Nakolko som prvorodicka a doteraz som sa o kociky nijak nezaujimala tak v tom trochu tapem.
Rozhodne by som potrebovala nieco lahsie ovladatelne s odolnymi kolieckami vhodne najma do terenu. Nakolko byvame na dedina a hned vedla cisticky co znamena ze denne nam popred dom prejde hrba tazkych strojov viete si predstavit ten tankodrom....Okrem toho chodievame casto po horach...Tak isto aby sa vanicka aj sport. cast dala obratit aj vs mere jazdy aj ku mne, a polohovatelna rukovet nakolko partner je odo mna vyssi....Tak isto aj s velkou vanickou nakolko aj ja aj ( 4300g a 55 cm) aj partner sme boli vacie deti tak je pravdepodobnost ze aj mala bude vacsia...aby som po roku nemusela hladat novy...Nevadi mi aj ked bude trochu tazsi nakolko bude uskladneny v garazi takze ho nemusim prenasatkade tade... Kazda rada vitana!

Ahoj,
ja som mala bumbleride. Bola som s nim velmi spokojna a nemusela som dokupovat uz ziaden iny kocik. Lahucky, lahko sa ovlada, nafukovacie kolieska vhodne do terenu. Ked tlacis hore kopcom tazsi kocik este aj s dietatom, tak je to poznat. Preto som bola rada, ze tento je taky lahky. Aj polohovatelnu rukovat ma. Nahodou som ho uz dala na predaj, pozri ak chces inzerat, mam tam toho o nom viac.
Zuzana